Kasiurek1983
Fanka BB :)
mata - ja tez mam tak ze w czjaniku gotuje tyle potrzebuja zarowki mam ledowe w wiekszosci ;] a tez robie taki myk ze gotuje w czajniku i jak mi zostaje to biore do termosa- np jak mlodemu robie butle na noc, albo herbatke rozpuszczalna to z tej wody z termosu i dolewam zimnej odstanej ze dzbanka ;] na noc wylaczam wsyztskie telwziory dekodery i cala restze z pradu ze nie ma nawte na stanndby czy jak sie to tam pisze;]
co do okulisty - to mi badal cisnienie dna oka, ogolnie wzork czy sie nie pogorszyl itd, ja u denstysty bylam na pocztaku ciazy bo kanalowke musialam skonczyc ;]teraz msuze isc zeby mi wbila do karty
acha ktoras pisala ze ma krucho z kasa zeby do zebola isc .......wiec w ciazy jest praktycnzie wsyztsko za darmo -ja kanalowke cala mialam za free z plomabmi światlotwoutwardzalnej, i cala reszte . Ale nie wiem czy tak wszedie jest ??
lece spac dobranoc
co do okulisty - to mi badal cisnienie dna oka, ogolnie wzork czy sie nie pogorszyl itd, ja u denstysty bylam na pocztaku ciazy bo kanalowke musialam skonczyc ;]teraz msuze isc zeby mi wbila do karty
acha ktoras pisala ze ma krucho z kasa zeby do zebola isc .......wiec w ciazy jest praktycnzie wsyztsko za darmo -ja kanalowke cala mialam za free z plomabmi światlotwoutwardzalnej, i cala reszte . Ale nie wiem czy tak wszedie jest ??
lece spac dobranoc