reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja tez po usg. wszystko ok..., ale dzis rano poczulam pierwsze ruchy dziecka - kopanie nozkami, akurat w tym miejscu, gdzie wczoraj gin szukal genitaliow :D , ale nietety pepowina sie tam znalazla i z odnalezienia plci nici...ale to kopanie dzis bylo takie zabawne, ze przez 10 minut sie chichralam, co powodowalo dalsze kopanie :D

reklama
witam wieczornie, ale dziś miałam dzień...

kotka mnie obudziła rano po 7, niespokojna bo zaczynała się u niej akcja porodowa do godz 9:30 był pierwszy kociak, później musiałam iść na wizytę do gin (wszystko w odpowiednim wątku) jak wróciłam to już były 3 kociaki, pojechałam z rodzicami do Lublina... jak wróciliśmy to kociaków był komplet czyli 5 :szok:
ona taka malutka, obstawiałam 3 max 4...

jestem umęczona i mam okropną zgagę nawet Rennie mało mi pomaga idę się ogarnąć i spać

ja tez po usg. wszystko ok..., ale dzis rano poczulam pierwsze ruchy dziecka - kopanie nozkami, akurat w tym miejscu, gdzie wczoraj gin szukal genitaliow :D , ale nietety pepowina sie tam znalazla i z odnalezienia plci nici...ale to kopanie dzis bylo takie zabawne, ze przez 10 minut sie chichralam, co powodowalo dalsze kopanie :D

super że po wizycie są dobre wieści i gratuluje pierwszych kopniaczków

witam wieczornie, ale dziś miałam dzień...

kotka mnie obudziła rano po 7, niespokojna bo zaczynała się u niej akcja porodowa do godz 9:30 był pierwszy kociak, później musiałam iść na wizytę do gin (wszystko w odpowiednim wątku) jak wróciłam to już były 3 kociaki, pojechałam z rodzicami do Lublina... jak wróciliśmy to kociaków był komplet czyli 5 :szok:
ona taka malutka, obstawiałam 3 max 4...

jestem umęczona i mam okropną zgagę nawet Rennie mało mi pomaga idę się ogarnąć i spać

oj to rzeczywiście dzień pełen wrażeń
gratulacje dla kociej mamusi:-)

Anula no to niezły dzionek miałaś :szok:;-):-D

Luucy gratuluje kopniaczków :-)

Lina jak byłam w 5/6 m-cu ciąży z Dobrusią to nasz zespól miał nagrania do radia (a że tylko piosenki, nie tańce, to pojechalismy). Ja poza tym słucham głównie rocka, punka itd. Zgadnij jaką muzyke mała teraz lubi :-p i nasze tańce zespołowe szybko łapie i bez problemy rozróżnia, czy dany utwór tańczymy w zespole czy to innego zespołu :tak: Jak z początkiem roku jeździliśmy razem na warsztaty tańca ludowego to też jej dupka chodziła jak trzeba ;-)

K&M mam nadzieję, ze w Twojej sytuacji załatwisz zwolnienie :tak:

mnie głowa robolała, Dobrusia jeszcze czadu dawała, że ledwo zywa jestem... Dobrze, że dziś szybko padła, ja zaraz chyba z książką się położe i przed snem troche poczytam :sorry2:

miłego wieczoru

zmykam do wanny moje panie bo jutro mega ciezki i dlugi dzien w pracy mnie czeka dodatkowo msza za dziadka w miedzyczasie a potem znowu do praacy nie ma to jak zamkniecie kwartalu.... ;/

M. pojechal na impreze z dostawcami wiec ja mam dzis puste łozeczko.... nie lubie sama spac

milej nocki

anula - ło to kocia przybrana mama jestes ;] gratulacje :)

ja juz wykapilona, teraz jem serek z chlebkiem , pije herbate z imbiru i cytryny z miodem;] oglądne csi ls vegs na axn i ide spac bo padam na ryjkok ;/ i to strasznie

ps tak jak nie nawdzilam nabialu i mnie odpychalo to teraz wole nabial dziwne ;/ maz mi robi oczy jak 5 zyla jak widzi jak kolejny jogurt jem

Dobrnoc marcóweczki :*

ps jak tm tn po wizycie ?

cześć dziewczyny
mnie dziś nie będzie, jadę do Gdyni do dentysty - a przy okazji na całodniową wycieczkę do Gdańska;) zabieram się z mężem autem i jedziemy z młodym do cywilizacji
odezwę się wieczorem! papa

dzień dobry choć słońca jeszcze nie widzę :)

ja już zupę wstawiłam :-)

dziś noc znowu zawalona, kociaki piszczą, a ja mam tak lekki sen że się budziłam co chwilę i pomagałam im cyca szukać :-D wszystko po to by mąż się wyspał do pracy, nawet nie słyszał kotków :) dobra jestem :zawstydzona/y: a jaka umęczona... może uda mi się coś w dzień trochę odespać

reklama
Cześć dziewczynkija nie śpię od 7 bo trzeba dzieci do szkoły wyprawić,mąż miał mieć dzisiaj wolne,ale jednak poszedł do pracy,trudno sprzątanie odłożę na jutro

Anula
ale z Ciebie ranny ptaszek :-)

Do góry