nusia181
Fanka BB :)
maria- mam nadzieje ze Bartek ponownie polubi przedszkole. A może go coś tam zraziło? moze pani nakrzyczala? poklocil się z kolega?
Angel- bardzo ci wspolczuje.
Ewstra- ja tez wiozłam firanki z Polski do Irlandi:-)
Amandla- normalnie syrenka:-)
mini- wydaje mi sie ze masz zapewniony dojazd. My tak przynajmniej zawsze mielismy
asgusia- wazen ze wyjasnione wszytko.
kasiulka- mam nadzieje ze z brodaweczka juz lepiej]
No a my bylismy u lekarza. MAły zdrowy jak rybka
Wazy 7,280 kg i mierzy 67,5 cm:-). Zamiast jednego karmeinia moge podac zupke jarzynowa, a po 2 tygodniach dodac miesko. Zobaczymy jak nam to wyjdzie w praniu
Jutro na 7 ranomam fryzjera. Jeszcze muse melczko sciagnać zeby moja mama nakarmila brzdaca.
Na przyszy weekend ( ide na wesele) mam zamrozone juz 1,2 litra ale trzeba jeszcze dorobic troszke:-)
A w srode ide na manicure i pedicure:-) w końcu.A w piatek przylatuje moj maż, po 40 dniach juuupi
Angel- bardzo ci wspolczuje.
Ewstra- ja tez wiozłam firanki z Polski do Irlandi:-)
Amandla- normalnie syrenka:-)
mini- wydaje mi sie ze masz zapewniony dojazd. My tak przynajmniej zawsze mielismy
asgusia- wazen ze wyjasnione wszytko.
kasiulka- mam nadzieje ze z brodaweczka juz lepiej]
No a my bylismy u lekarza. MAły zdrowy jak rybka
Wazy 7,280 kg i mierzy 67,5 cm:-). Zamiast jednego karmeinia moge podac zupke jarzynowa, a po 2 tygodniach dodac miesko. Zobaczymy jak nam to wyjdzie w praniu
Jutro na 7 ranomam fryzjera. Jeszcze muse melczko sciagnać zeby moja mama nakarmila brzdaca.
Na przyszy weekend ( ide na wesele) mam zamrozone juz 1,2 litra ale trzeba jeszcze dorobic troszke:-)
A w srode ide na manicure i pedicure:-) w końcu.A w piatek przylatuje moj maż, po 40 dniach juuupi