reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

maria- mam nadzieje ze Bartek ponownie polubi przedszkole. A może go coś tam zraziło? moze pani nakrzyczala? poklocil się z kolega?

Angel- bardzo ci wspolczuje.

Ewstra- ja tez wiozłam firanki z Polski do Irlandi:-)

Amandla- normalnie syrenka:-)

mini- wydaje mi sie ze masz zapewniony dojazd. My tak przynajmniej zawsze mielismy

asgusia- wazen ze wyjasnione wszytko.

kasiulka- mam nadzieje ze z brodaweczka juz lepiej]

No a my bylismy u lekarza. MAły zdrowy jak rybka
Wazy 7,280 kg i mierzy 67,5 cm:-). Zamiast jednego karmeinia moge podac zupke jarzynowa, a po 2 tygodniach dodac miesko. Zobaczymy jak nam to wyjdzie w praniu

Jutro na 7 rano:szok::szok::szok:mam fryzjera. Jeszcze muse melczko sciagnać zeby moja mama nakarmila brzdaca.
Na przyszy weekend ( ide na wesele) mam zamrozone juz 1,2 litra ale trzeba jeszcze dorobic troszke:-)
A w srode ide na manicure i pedicure:-) w końcu.A w piatek przylatuje moj maż, po 40 dniach juuupi

reklama
hejo kobietki - my dzis wyruszylismy w poszukiwania łozeczka bo mały nadal spi w kolysce ale po wakacjach gdzie przez 2 tyg spal ze mna w lozku teraz sie w niej nie miesci - tak sie rozpycha i wali nozkami i raczkami ze mi go szkoda - upatrzylismy jedno lozeczko ale trzeba na niej czekac 4-8 tyg i nie wiem co zrobic...

co do ubranka do chrztu to ja tez jestem za wygoda my jeszcze nie chrzcilismy malego wiec to przed nami
kasiulka oj wpolczuje ale mnie maly tez czasami jak jakos zle zlapie to przez kilka dni mnie bola.. co prawda nie krwawia ale boli...
przepraszam ze tylko tyle ale nie mam jak wiecej Was doczytac i zapamietac ale sercem przytulam i pocieszam smutne gratuluje tym ktorym sie nalezy

maria ekstra, że udało Ci się wyjść z Polą, a Barkowi tak na prawdę współczuje ja też nie znosiłam przedszkola i jestem w stanie wyobrazić sobie jak mu źle
nusia uuu, ale się wypięknisz! i bardzo dobrze od razu człowiekowi milej się robi. A widzę, że ładnie naprodukowałaś! Ja mam wrażenie, że dużo teraz bym nie ściągnęła. Mleka mam na wymiar
k&m pokaż jakie łóżeczko wypatrzyłaś

my już łóżeczko obniżyliśmy na średni poziom bo nasz synek akrobację w nim ćwiczy

Kasiulka ale tak ładnie sciagam tylko z rana. Zawsze jest 150-180 ml. Na przyklad teraz sciagnelam 50 ml z obydwu. A karmiłam o 19:40 bo bylam na wyjezdzie i po kąpieli około 20:30 i jakoś ciezko szło:/
LEpiej łózeczko obniżyc, bo nidgy nie wiadodmo na co wpadna te nasze dzieci.A u nas łózeczko ma obniżyc mąz zanim wrocimy do Irlandii. tutaj jeszcze w turystycznym na tym pierwszym podwieszanym poziomem jest.

Dziś nie nadrobię. Padam. Zdążyłam kolejne słoiki zrobić i z M się ostro ściąć - zapasy energii wyczerpane, a jutro (dzisiaj) trochę latania, więc idę spać.
Postaram się nadrobić jutro - o ile to będzie rrealne przy ostatnim rozpisaniu.
Pa.

dzień dobry, cześć i czołem ;)
K&M bardzo fajne to łóżeczko! a o kojcu też myślałam, ale stwierdziłam że musiałby być całkiem spory, żeby Grześ mógł się turlać i pełzać. A na taki nie bardzo mam miejsce
Vill mam nadzieję, że już po burzy z M.

Hellou :)
pogoda dziś pod psem, a ja z Antkiem muszę iść na zakupy po ten nieszczęsny sweterek :wściekła/y:
Młody śpi. A ja mam roboty po uszy. Muszę przygotować już ciasto na niedzielę, a że o posprzątaniu mieszkania nie wspomnę... oj, jak bardzo mi się nie chce...:zawstydzona/y:
Jutro już przyjedzie moja mama, więc pewnie mi pomoże, oby tylko nie skończyło się tak jak zawsze... robota czeka, a my gadamy, gadamy, gadamy ...:-D
Wczoraj jak Jontek zaśmiewał się w głos, wypatrzyłam mu w japie, na dole po stronie lewej jedynki, że ma takie jakby przekrwione pasemka na dziąsełku. Czy to oznacza że moje dziecko rozpoczęło już na dobre ząbkowanie? :szok:
o raju, muszę się wziąć w końcu za tą robotę!!
ide...

Aina oj to uciekaj i rob rob rob im szybciej skonczysz tym szybciej do nas zajrzysz i opowiesz jak zakupy i wypieki :)
do mnie dzis mama przyjezdza zobaczyc wnuka bo przez nasze wakacjowanie nie widziala go bardzo dlugo i sie boi sie jej nie pozna :)

Kasiulek no ten kojec jest spory wiec mam nadzieje ze maly sie w nim troche pobawi ale ja i tak obawiam sie ze nasze mieszkanie zamieni sie niedlugo w jeden wielki plac zabaw naszego syna.... wczoraj jak bylismy w sklepi to M. pokazaywal super zabawki ale co z tego jak do rozlozenia np takiego toru kolejki to potrzeba najlepiej calej naszej sypialni...

no nic ide po kawe i walcze z kurzem, praniem milego dnia :)

reklama
Oj kolejny dzień Bartko-przedszkolo-klęski:( biedny maluch.całą drogę mówił że przedszkole jest zamknięte na klucz:) ja mu tłumaczyłam że fajnie jest itd itp ale nic to nie dało i znów mi go zrywali z rąk wrzeszczacego Mama Mama:( 10 dni było super,a teraz taki dramat:( no cóż muszę to przeżyć.
Pola ok- zakwasów po wczorajszym fitnesie nie mamy i noc prawie udana poza 5 pobudkami:)

Do góry