reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

agusia wlasnie mi sie przypomnialo jakis czas temu ( ok 2 m-cy) mlody plakal przy jedzeniu i sie wyginal trwalo to jakis czas ( chyba kolo tyg i to nie zawsze) i szlo go nakarmic tylko na stojaco i to w dodatku chodzac :szok: za zadne chiny nie dalo sie inaczej. Adaś dostaje teraz kaszke na dobranoc i zje tylko jesli nie jest bardzo zmeczony inaczej tez nie ma mowy - wezmie do buzi ale zrobi taka mine i bedzie poplakiwal i wtedy tylko cycek i usypia natychmiast.

tunia - dzielnego masz tego synka i moj to sie tak darl ze cala przychodnia go slyszala ale moj to panikarz :-D a pomyslec ze za pierwszym razem nawet nie zaplakal :tak: pamietam jak bylam na drugim szczepieniu ( mlody mial 12 tyg) i byla znami moja przyjaciolka i mlody tak plakal wkoncu przestal a ona do niego " i co juz dobrze ? " a Adaś spojrzał na nia powiedział "Nieee" i dalej placz :-D lekarka nie mogla ze smiechu zreszta my tez

monika dzieki za propozycje kochana jestes ale jeszcze postaram sie cos znalezc co do rozmiaru to nie wiem mlody ma 74 a przymierzalismy w tym sklepie 68 i bylo dobre zreszta moja tesciowa sobie ubzdurala ze ma byc biało-błekitne ehh co do oczek to slyszalam zeby nie przemywac herbata ale nie pamietam czemu ???

reklama
Witam
KAsiulka i co pogryziona jestes czy jak?
madziorka my tez szykujemy ubrnko suknie mamy tylko swetereczek i butki ale my mamy jeszcze dwa tygodnie
angel przykre ze tak sie stalo
agusia co do takich ludzi to bym powiesc mogla napisac,ale najgorsze jak to rodzina
mini my prywatnie nie mamy tu ubezpieczenia
My dzisiaj test w karocy spacerowej mialysmy by podziwiac swiat:)chyba sie podobalo ,ale mi jakos wygodniej w gondoli moze kwestia przyzwyczajenia.Zanioslam do krawcowej firanki(wiem wiem bacine)jestem przeciwniczka ale mieszkam na parterze niskim i pod moimi oknami chodza sasiedzi, jak raz syn sasiadki zapytal mnie czy mamy te trufle zdziwilam sie i mowie ze chyba tak a on no bo widzialem ze byly na lawie ostatnio(zagladal przez okno)teraz mowie koniec do salonu ozdobna zaslonke jeszcze kupilam:) dzis m jedzie po panele wiec jestem mega szczesliwa.

Vill jak tam grzybki ??:-)

Angel współczuje bardzo , nawet nie chcę sobie wyobrażać jak to jest patrzeć na śmierć bliskiej osoby . Dużo siły dla Ciebie i Twoich bliskich w ten trudny czas . Babcia Twoja miała ogromne szczęście że w tych ostatnich chwilach była wśród tylu kochających ją osób .
[*]

Amandla ale masz cudną rybkę :-) Widać że sprawia jej to wielką frajdę :tak:
Robiłam dziś pomidorówkę - była pycha :-)

Madziorka i co znalazłaś już jakiś strój ??

Kasiulka ja bym stawiała na brodawkę bo w sumie od niedawna podajesz gluten i trochę dziwne było z tym ulewaniem krwią :sorry2:

agusia dobrze że z przyjaciółką sobie wszystko wyjaśniłaś ... a co do koleżanki to pozostaje tylko ufać że wszystko do nas wraca ...

aina super podejście jeśli chodzi o strój do chrztu ... Popieram !!!:-) Antoś na pewno będzie zadowolony :-D

Monika fajnie że Twój dzieciak tak dobrze śpi w plenerach , nie jesteś zamknięta w czterech ścianach :tak:

Tunia Kubuś to chyba po mamie taki wesoły i szalony, chłopak na opak :-D Wrzuć fotki ośmiokilosa :-)

Ewstra
ja tam uwielbiam firaneczki :-D:-D:-D Chyba zaczynam się starzeć :dry::-D

Przyszły mi dziś bilety bliss.gif
i teraz pytanie czy z lotniska do hotelu oni mi zapewniają dojazd ?? Bo nic w książeczce nie napisane :confused:

ewstra a tam babcine, ja też mam wydaje mi się że nowoczesne :-):-D
mini dzwoń do biura podróży. już nie mogę doczekać się fotek
madziorka też przerabiałam karmienie z bujaniem na stojąco

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny ja zawsze mialam gole okna ew roleta /zaluzje od sloneczka co by mnie chronila-ale nie powiem jest tyle fajnych i juz nie moge sie doczekac jak przyjade do domu i zaczne zakladanie tak milusio przytulnie bedzie:)

Kupilam sobie w koncu stanik normalny:) bo przedzial u mnie od C do G a mala coraz mniej je piers w sesie jest zupka i deserek to dwa karmienia odpadaja.
mini wiec lepiej moze zadzwon-ale zazwyczaj jest tak ze jesli wykupujesz wycieczke to i transport z lotniska w tym juz jest-och jak wam zazdroszcze na ile wy jedziecie?

kasiulka moja znajoma ma 6 miesieczngo chlopca chciala go karmic do 9 miesiecy i nagle maly jakos inaczej lapie sutka i moja znajoma ma krew rope i musiala go odstawic w sumie z dnia na dzien--jak ja sobie przypomne swoje z 1 tygodnia to na sama mysl mam ciarki na plecach:)

Ostatnia edycja:
ewstra Ty wiesz, że mój teraz też mnie jakoś tak boleśnie łapie. no nie mam masakry jak na początku, ale czerwone są i trochę bolesne.
Dzisiaj prawie jestem pewna, że to sutek. I pewna też jestem, że ładna ze mnie panikara

mini jeszcze nie ale chrzestna cos tam upatrzyla u siebie w miasteczku (mieszka pod Łodzią w Konstantynowie) jutro ma u mnie byc to mi pokaze na zdjeciach i kosztuje 100 zl zawsze to mniej

ewstra dziewczynke wiedzialabym jak ubrać :-D:-D:-D
co do firanek ja mam firanki w kazdym oknie nawet w kuchni :-D monika ma racje teraz to takie cuda sa ale tez ile potrafia kosztowac :tak:ale jakos nie wyobrazam sobie okien bez nich

agusia niestety falszywych i zaklamanych ludzi nie brakuje dobrze ze sie dogadalas z przyjaciolka a z ta panna powinnas powaznie porozmawiac jak mozna cos takiego zrobic po tym jak sie nia zaopiekowalas - ludzie potrafia byc wredni i niewdzieczni

co do sutkow to jakis czas temu pisalam ze mnie strasznie bola normalnie byly naderwane karmilam mlodego z zacisnietymi zebami taki nieprzyjemny bol ale juz jest dobrze na noc nie zakladam stanika bo jak mi wkladki nasiakna to mi sie ta ranka przykleja a potem strasznie boli przy odklejaniu tyle ze rano wstaje cala zalana :no: dzisiaj juz nie boli az tak

To ja chyba tego glutenu nie daję jeszcze. Za to moja Poli nie da się nic podać co by miało milimetr grudka bo odrazu się dusi. Wczoraj kawalątek herbatnika miala i się już tym dławiła. Dziś Pola zrobiła 6 kup gigantów w ramach kilkudniowego zatkania. DZiś byłam z Polą na fitnesie mama&baby i Poli się bardzo podobalo -cały czas ćwiczyła z nami i bawiła się grzechotką.a mnie już dziś tak po tym połamało że jutro chyba umrę:)
bartek dziś tragedia- całą drogę do przedszkola wył darł się i zatrzymywał mi wózek z krzykiem że nie chce do przedszkola:( oj ciężkie czasy dla nas :)

Angel bardzo bardzi ci współczuję! To straszne stracić babcię i być przy tym, jeszcze gorzej rodzica!

reklama
robiłyście może zakupy przez internet w tesco ? wiem ze Angel robila ale to bylo w Anglii przyslali mi dzisiaj na poczte stronke Untitled Document i jak patrzylam to koszt dostawy nawet nie jest taki duzy bo od 0.98 do 9.98 a ja mam dosyc blisko tesco ale nie na tyle zeby sie wybrac z malym wozkiem i ceny takie jak w sklepie, kuszace :tak:

kasiulka boskie stopki masz w avatarku znaczy Grześ ma :-D:-D:-D

maria fajnie ze Pola była grzeczna i sie dobrze bawiłyście szkoda tylko ze Bartuś tak nie bardzo lubi przedszkole moze ktos mu tam dokuczal ???

Do góry