reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej :-)

my już po spacerze, teraz mamy południową drzemkę :) pogoda super, słoneczko świeci, ale nie jest upalnie

monika 9 kg, no to ładnie waży
ewstra ja jak problem z kupką daję na czczo wodę u nas zawsze działa. Wydaje mi się, że dobrze, że potraktowałaś Tosię termometrem. Ekstra wychodne 10h :)))
monika może znajdziesz odpowiedz http://www.mp.pl/wideo01/?id=453
mini u nas też bardzo smakują gruszeczki, chyba zrobię na zimę tak jak vill. Nasz Grześ się przemieszcza ruchem śrubowym :-), a także pełza
aina jak Wasze bioderka?
kadza a przesiedliście sie już w spacerówkę? u nas to zupełnie zmieniło spacery, a teraz już jak siedzi to w ogóle jest super

reklama
Kasiulka! mamy spacerówke ale jak przestała nas widziec to katastrofa już całkiem po za tym mamy za dużą i ona pływa w niej więc albo zmienimy wózek na taki żeby można było zmieniac kierunki siedzenia albo na spacer pójdziemy dopiero jak będzie siedziec ;/ bo inaczej tego nie widze

Tak czytam i czy ja mam sie zaczac martwic ze moj jakos nie specjalnie sie porusza???Tzn nie pelza do gory dupke tylko podnosi i nogami probuje sie odpychac ale zeby sie jakos specjalnie ruszal to nie.

aina gratuluje jąder kostnienia :-D

Tunia absolutnie się nie przejmuj . Zapytałam, bo Dusia też się nie porusza ale widzę że dzieciaczki dopiero zaczynają coś tam działać :tak:

hej wpadłam na chwilę w wolnej chwili i troszkę was podczytałam :-D
agusia a to ulewanie to może od zębów?
vil ja tak samo jak ty te gruszki robiłam jabłka z bananami :-)
e tam tunia mój ani nie pełza, ani nie siada, ani się nawet nie obraca a jest miesiąc starszy od waszych tyle że wcześniak ale chodzimy na rehabilitacje lekka asymetria mu została

Moja Roksana również jakoś nie specjalnie do pełzania się bierze :p dzisiaj to nawet zauważyłam że zamiast to przodu to ona do tyłu pełza jak leży na brzuszku :p pupę rzadko co podnosi go góry bardziej robi "samolocik" :))
dzisiaj próbowała się przekręcic z pleców na brzuszek już kiedyś to robiła ale był taki okres jakby zapomniała i dzisiaj znów tylko że całkowicie się nie przekręciła, trzeba było jej pomóc bo rączkę zostawia pod swoim ciałem jak nie przekręca :/
Dzisiaj również przełom bo przez sekunde Roksana sama siedziała, nie chwiała się w żadną strone, jak tak dalej pójdzie to niedługo będzie sama siedzieć moja dziewczynka :))

Aina gratuluje jąder kostnienia, my dopiero będziemy wiedzieć 10 września czy są :)

Dziewczyny mam pytanie do tych ,ktore juz sa po chrzcie ew sa matkami chrzstnymi.Co kupilyscie ew co dostaly wasze dzieci od rodzicow chrzestnych.Przepraszam za tak bezposrednie pytanie -ale w niedziele mam zostac matka chrzestna kupilam ubranko i dzis mama dziecka zapytala mnie czy kupie bozie z bialego zlota-przyznam szczerze ze troszke mnie to pytanie zbilo z nog.

witam sie wieczornie :)

tak do masazysty albo rehabilitanta zdecydowanie ... ale u nas nie ma , amoj lekaz wreczyl mi xero na kartce A4 z jakimis cwiczeniami i kazal cwiczyc, a ja tu desperacko pomocy potrzebuje :tak::tak::tak: szkoda ze tu nic takiego nie ma, ale jakby wygladal tak Zobacz załącznik 492883
bylabym sklonna nawet do POlski na sesje masazu latac regularnie :-D:-D:-D

to tak dla rozluznienia :-)

monika 9 kg sporo :)

kadza trzymaj sie dzielnie :) mama wroci to cie odciazy i zawsze mozna babci wozio wreczyc a samemu hyc pod kolderke i "aaaaaa" :tak:

renia- ja tez juz myslalam ze od zebow ... sama nie wiem dzis bylo dobrze

widze temat pelzania , moj tez specjalnie sienie garnie , przemieszcza sie przekrecajac na brzuch i na boczki , z brzuszka na plecki tak nie specjalnie, moze kilka razy tylko sie udalo.
moje dziecko przechodzi fascynacje " domowym" jedzeniem, wczoraj ciagnal moja reke z mandarynka do swojego dzioba i jak sie przyssal nie szlo zabrac bo wrzask, to jedlismy pol na pol , on wycmokiwal sok ja zjadalam reszte :-D a dzis ogora kiszonego babcinej roboty cmokal , bardzo smakowal - zrobilam nawet zdjecie , wrzuce jak zgram z aparatu .
dzis staralam sie zrobic jakies w miare fajne zdjecia Tutkowi, mysle ze calej sesji moze z 2 wzgledne wyszly... :baffled: cos wybiore to pokaze .

ja jakas nerwowa jestem ... moze @ sie zbliza :szok: oby nie taki blogostan i martwic sie nie trzeba :tak:

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych ,ktore juz sa po chrzcie ew sa matkami chrzstnymi.Co kupilyscie ew co dostaly wasze dzieci od rodzicow chrzestnych.Przepraszam za tak bezposrednie pytanie -ale w niedziele mam zostac matka chrzestna kupilam ubranko i dzis mama dziecka zapytala mnie czy kupie bozie z bialego zlota-przyznam szczerze ze troszke mnie to pytanie zbilo z nog.

eh taka wymagajaca mama , bozie z bialego zlota? ale ze na lancuszek czy taka 20 cm do postawienia :p
moj Kevin dostal np. komplet dzieciecych srebrnych sztuccow takie z misiem , bozie do postawienia ( nie zlota :p) biblie dla dzieci i rozaniec i kase - to od obojga chrzestnych

Alex glownie kase bo pytali co chcemy , lancuszek z krzyzykiem dostal od nas

fajnym dodatkiem jest aniolek , taki co sie przypina dziecku do ubranka na chrzest, pozniej mozna na komunie i do slubu :) moi chlopcy maja oboje - na zdjeciach uchwycone na pamiatke tez jest

ja swojemu chrzesniakowi kupilam lancuszek i medalik z bozia , grawerowany , lancuszek troche wiekszy zeby i na komunie i pozniej pasowal :tak:

Do góry