Kasiurek1983
Fanka BB :)
no wiec wlasnie Kasiurek!
ale, ale....jasne, ze nie ma co popadac w paranoje, ale jesli ciaza jest zagrozona jak u mnie to nie mozna glaskac brzucha, wycierac szorstkim recznikiem sutkow i wlasnie wyciagac rak do gory, robic gwaltownych ruchow, of course uprawiac sexu w zadnej postaci itd itd sporo tego, jesli ktos nie mial problemow w poprzedniej ciazy lub ciazach, albo jest w pierwszej ciazy to moze o tym nie wiedziec i sobie glaszcze.
Mnie polozna opieprzyla jak zobaczyla, ze sie glaszcze w szpitalu, tym bardziej, ze przyjeto mnie ze skurczami i takie wytyczne jak pisalam wyzej dostalam na wyjsciu i jeszcze kilka innych sporo tego i tez nie wiedzialam o tym wszystkim, bo niby skad jak pierwsza ciaze mialam bez problemowa!
ja o tym wiem ;] sama pierwsza mialam ciaze jaka milam, teraz ta tez zagrozona i glaszcze sporadycznie chociaz tak dziwnie bo jak siedze w poczekalni u gina to u niego wsyztskie ciezarowki po brzuchach łapakmi jezdza no ale mus to mus ;]naglaszce sie dzidziusia jak juz na swiecie bedzie ;] o seksie tez mąz moze zzpomniec bynajmniej z mojej strony ale on wyrozumialy jest bo w pierwszej cizy tez mial celibat ale przeszlismy to wtedy to i terz damy rade;]
pinula- wiesz co mi powiedziała pani dr zeby tak w polowie 21 tygodnia ;] i tak tez sie umówiłam
tricia- fajnie ze wyniki testow oka ;]
angel- a moze powtorzy jeszcze raz badania tylko w innym laboratorium ? ! i wtedy bedziesz wiedzial co i jak ? bo jak w drugim wyjdzie to smao znaczy sie ze w UK sie majtneli
ile u was kosztuje badanie na tokso ? bo j jeszcze nie robilam i nie wiem czy robienie teraz ma sens ?
mata u mnie wymina kabiny prysznicowej z brodikiem płytkim n kbine prysznicowa z brodzikiem głebokim zajelo tydzien !!!!!!! bo mz zanim sie zabral to cos podlubal i nie moza bylo sie juz kaapielic wkurzylam sie zawolalam tescia i mojego tate i w ciagu 2 dni kabina star znikla a nowa stala wiadomo 20 h czekalo sie az silikon zwiaze ale bylo po problemie!!!
Ostatnia edycja: