reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hehehhee nie wytrzymała napięcia;) i pękła akurat tak jak się stało pod strumieniem wody :) brodzik taki badziewny. Niestety wszystko potem szło w wylewkę i czekaliśmy aż wyschnie.. no a teraz nie ma jednej ściany :D

miska - mój też śpi, ale ja teraz nadganiam prace.. a prasowanie i obiad czeka.. :(

ivi to żeście zaszaleli :-D
ja już obiadek mam gotowy,troszkę podjadłam,więc zjem trochę później,pranie się suszy teraz zrobiłam małą przerwę dla pralki później jeszcze jedno wstawię

hej lejdis ja mam w pracy urawnie glowy i jak tak dalej pojdzie to w pon bede juz u lekarza po zwolnienie bo kolezance dowalili troche pracy i sie buntuje i ma racje swoja droga ale powiedzilala ze jak tak dalej pojdzie to pojdzie na zwolnienie a wiecie nie rpoblem zalatwic sobie jakas chorobe.... a potem ja nie bede mogla isc bo mnie beda prosic aby zostala i o dlatego spdam jak naszybciej sie da!!
Widze ze gdzie jak gdzie ale w rpacy przyajciol sie nie da miec!

ja tez bym chciala czuc kopniaczki... jedyce co mnie cieszy to ze brzuszek rosnie ladnie i jest juz taki okraglutki calutki M. mowi ze mam piekny brzuszek :)

Tak słodkie podobno nie zawodne by małe wiecej sie poruszało ;) takie smaczne wody płodowe to co sie dziwic ;)

Ja jutro jade na prywatne usg. Podekscytowana na maxa i rownie zdenerwowana czy wszystko ok.. Jezuuu za duzo nerwow naraz!! Zwariowac mozna..

reklama
Witam dziewczynki :)

Ja jak zjem coś słodkiego mała w momencie zaczyna skakać :) tak samo nieraz reaguje na głośną muzykę :) wiercić się zaczyna :D może tradycję rodzinną będzie kontynuować i tańczyć :) może jej się uda zawodowo :)

Angel tak czytam i nie wiem co napisać... Trzymaj się - bardzo mocno ściskam i trzymam kciuki... Musi być dobrze!!!!

Do góry