reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam :-D,
Jejku czuję sie prawie wyspana, no 4 godziny bez budzenia przespałam :-D.

ina głos na gwiazdę oddany. Mała jest cudna i fotki też. hmmm może ja w końcu się skusze i zrobię Małej sesję.

Kasiulka zdjęcia bajka => Mały super, ale Tobie bycie mamą też bardzo słuzy. Czekam na nowe opakowania lovelli :tak::tak::tak::tak:

vill musisz w super miejscu mieszkać. ja mam dokoła tylko bloki i stacje kolejową. nic ciekawego. żeby pójść z Młoda na fajny spacer to musze się wpakować w samochód i gdzieś pojechać. marzy mi się dom gdzieś na uboczu. lubię miasto, ale nie lubię w nim mieszkać. Jak się czuje Twoje Szczęście po szczepieniu????? ja tez zmieniam ośrodek zdrowia, poniewaz moja pediatra to mnie irytuje do potęgi n-tej i potrafi się obrazic jak pójdę z dzieckiem do innego lekarza. czyli jak Mała się źle czuje to powinnam czekać jak ona łaskawie zacznie przyjmować, a jak nic jest nie jest w sensie goraczki to mam iśc jak przyjmuje dzieci chore. juz mnie trafiło pare razy i teraz czekam na kolejne szczepienie i sie przenosze bo mam dość głupich bab.

reniuszek ja podziwiam szczerze wszystkie mamy, które same wychowują dzieci. chociaż bardzo wiele kobiet jest samotnych, a jest w związkach. zobaczysz wszystko sie poukłada. ja np. bardzo długo czekałam na swoją całą rodzinę.

Maria28 pozdrów ode mnie morze. To z kolei moje strony. Baaardzo tęsknię za morzem, a już 3 lata nad nim nie byłam bo jakoś się nie składa. Odpoczywajcie dziewczyny :tak:.

Madziorka
jak miło, że mi uświadomiłaś dlaczego moje dziecko o 6 wstaje. Ja ciemna masa nie skumałam, że ona tatusia do pracy wyprawia.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D powodzenia na rehabilitacji :tak::tak:

last duzo zdrówka dla Roksanki. kurcze taka kruszynka i angina, ale niestety to ten czas kiedy angine najłatwiej złapać. trzymajcie się obie dzielnie.

atomówka super, że jesteś zadowolona z wizyty. u mnie też pani pediatra nie sprawdzała napięcia, ani nie pytała co Mała umie i jeszcze zszokowana, że poszłam do innego lekarza. Tylko myk myk i nastepny proszę. no i masaz ulala zazdroszczę :tak:. a własnie jak byłam w day spa to tez facet mi robił peeling i tez czułam się dziwnie, żeby nie powiedzieć, że się krepowałam.

Ja dziś w końcu mam zamiar dotrzeć po drugie zaświadczenie do gina. Fajnie idę do lekarza, którego zmieniłam. :-( Cieszę się jak nie wiem co.

Ostatnia edycja:
reklama
ahoj kobitki, witam porannie:)

Ina głos na małą oddany jakieś 2 dni temu, ale zapomniałam napisać:)

Atomówka super, że takie masz pozytywne wrażenia z wizyty, ja też jak w naszej przychodni miałam pana gbura który na miód w uszach przepisał antybiotyk to od razu zmieniłam lekarza i teraz też jestem meeeeeega zadowolona, a nie możesz zmienić na dobre tej swojej przychodni? a z basenem super pomysł, ciekawe czy małemu się spodoba taka wielka woda;D

Kasiulka ślicznie wyglądacie z Grzesiem, trzymam kciuki za wygraną!

Petunia życzę dużo zdrówka dla małej i cierpliwości i pomysłów do zabaw dla Ciebie!

Odnośnie fotelików, to my też jeszcze jeździmy w maxi cosi i pewnie ze 4 mies jeszcze spokojnie będzie dobry dla Mani, myślałam o MaxiCosi Opal na później, ale nie ma testów ADAC, a słyszałam, że te foteliki z możliwością przekręcania to różnie podczas wypadku się zachowują, więc póki co nie jestem zdecydowana na ten, następny w kolejce jest Romer, ma rewelacyjne wyniki testów i dużo moich znajomych ma i są zadowoleni, no i jako kolejny Recaro. Prawdę mówiąc tylko te 3 firmy biorę pod uwagę, a i tak zobaczymy w którym Mani będzie najwygodniej i ten kupimy :) ostatnio w jakimś programie bardzo pozytywne opinie zebrał ten fotelik, Cybex Pallas 2 - dostępny od ręki w niskiej cenie

Hej :)

Atomówka cieszę się, że Aleks zdrowy i silny! A masażu zaaazdroszczę! właśnie takie być powinny prezenty, bo normalnie człowiekowi zawsze szkoda kaski na masaż
Nusia Tobie i wszystkim Aniom wszystkiego najlepszego z okazji imienin!. Dżem jagodowy, mmm pysztotka. Wczoraj jadłam najlepsze na świecie jagodzianki!
Nefi fajnie, że udało Ci się pospać więcej niż zawsze, jednak życzę Ci przynajmniej 6 h snu ciągiem :-).
Madziorka, Nefi oczywiście, że tatę trzeba do pracy wyprawić, jeszcze sny opowiedzieć :-):-), dlatego Grześ zawsze wstaje przed 7

My postanowiliśmy pojechać na wakacje, krótkie około tygodniowe na Węgry. Zakupiłam już łóżeczko turystyczne i taki leżaczek turystyczny do wanny/brodzika/umywalki coby dzieciątko nie musiało na byle czym leżeć :-). Nie wiem co to warte na szczęście drogie nie było

Kasiulka poka leżaczek:) my też chcemy pojechać na Węgry:D Myślimy o Miskolcu, bo w Hajduszo troche za tłumnie dla nas, a Wy gdzie jedziecie?

Dla wszystkich Anek, Anuli i Aneczek
Pistachio_Fruit_Cake%u0025255B1%255D.jpg

Ostatnia edycja:
moje dziecko spało 12 godzin - od 20:30 do 8:30 :szok::-D nawet jak na Marcinku to baaardzo długo... a ja głupia poszłam spać po 2, bo może będzie głodny i się obudzi
atomówka super,że Aleks taki zdrowy i silny chłopak :tak::-)
Ina głosy oddaję ale przysyłaj mi przypomnienie ;-)
najlepszego dla Ań:-)

zapomniałam co jeszcze chciałam...
miłego dnia :-)

reklama
Do góry