Hej wieczornie
Widzę,że temat fotelików, ja jeszcze nawet o tym nie myślałam, bo i tak czasu sporo.
My dziś mieliśmy tą wygraną wizytę w klinicę i powiem Wam,że jestem super zadowolona
Przyjęla Nas super mila Pani doktor
Najpierw zrobiła wywiad, co i jak, co Aleks umie jak się zachowuje itp, itd a potem zaczęła sprawdzać
I opinia pozytywna baaa bardzo pozytywna
Słowa pani dr " jakby tylko takie zdrowe i fajne dzieci były to zostałabym bez pracy"
Napięcie mięśniowe idealne, mięśnie brzuszka i grzbietu rewelacyjne, bardzo silnie ciągnie się do siadu,ciemiączko ok
Jedyne malutkie ale ,żeby zachęcać małego do obkręcania się wokół własnej osi, jak leży na pleckach
Mamy zalecenie podawania słoiczków, bo mały jest spory i na prawdę rewelacyjnie rozwinięty, ale powiedziałam,że się wstrzymam jeszcze z msc przynajmniej a pewnie i dłużej
Po raz pierwszy czulam,że lekarz jest faktycznie zaiinteresowany moim dzieckiem
Bo niestety ten w przychodni mojej to się słowem przez całą wizytę nie odzywa, burak straszny i zaufania do niego w ogóle nie mam. Wrażenie ma jakbym ja miała większe pojęcie o dzieciach niż on
Aha i Pani dr była zachwycona pomysłem wizyty na basenie tak więc w week idziemy
A dziś w ramach rozgrzewki Aleks kąpał się ze mną w dużej wannie, był zachwycony
No a wieczorkiem pojechalam na masaż który P mi postawił na urodziny
Super, wyszłam mega zrelaksowana ale wiecie co Wam powiem dziwie się czulam jak taki młody facet ( w moim wieku mniej więcej ) mnie dotykał w taki sposób, jakoś nieswojo trochę
Mini ja na Twoim miejscu bym poczekała ze 3 dni jak się nie zmieni zmieniła mleko
Last zdrówka dla malutkiej, nienawidzę jak takie maluchy chorują
Vill no bo Rafał to już dorosły facet i się mazał nie będzie. Super odważnego masz chłopaka
No i zapomniałam co jeszcze chciałam
Oooo mały sie przebudził (?) hymm dziwne
Lece bo słyszę że sobie nie radzi P
edit oo i juz przy cycu