Mini55
&&&&&
- Dołączył(a)
- 25 Grudzień 2007
- Postów
- 3 935
Doczytałam na necie że te z napisem BIO nie powinny mieć żadnych pestycydów w składzie .
Zastanawiam mnie jaka jest różnica w ilości pestycydów w marchewce ze słoiczka a w marchewce ze straganu I jaka jest różnica w wartości odżywczej i przyswajalności składników odżywczych, w marchewce ze straganu na świeżo przygotowanej na parze a w marchewce ze słoika mrożonej , pasteryzowanej jeszcze raz mrożonej jeszcze raz pasteryzowanej przechowywanej dwa lata w słoiczku z jasnego szkła :-)
Zastanawiam mnie jaka jest różnica w ilości pestycydów w marchewce ze słoiczka a w marchewce ze straganu I jaka jest różnica w wartości odżywczej i przyswajalności składników odżywczych, w marchewce ze straganu na świeżo przygotowanej na parze a w marchewce ze słoika mrożonej , pasteryzowanej jeszcze raz mrożonej jeszcze raz pasteryzowanej przechowywanej dwa lata w słoiczku z jasnego szkła :-)