lastpetunia
Fanka BB :)
witamy sie sobotnio moja malutka drzemie sobie a ja mam chwile czasu zeby napisac cosik niestety moja malutka po czwartkowym szczepieniu miała wczoraj goraczke i to nawet ponad 38 dzisiaj 37.3 jak narazie biedne moje malenstwo, a wczorajszej nocy tak sie biedna meczyła bo kupki nie mogła zrobic az prawei 3 godziny stekała a to wszystko przez głupia matke bo sie najadła na noc nektarynek, brzoskwin i morel nie wiedziałam ze cos jej bedzie po nich no ale juz mam za swoje i teraz z dala od tych owoców ) aaa i czy wasze maluchy boli raczka po szczepieniu? Roksanka to dzisiaj w ogóle nie da sobie raczki dotknąć, nawet jak sie dotknie delkikatnie ja to odrazu płacz i to taki na maxa ehhh w sumie po pierwszym szczepieniu tez tak było ze ja bolała, nawet sie nie bawi teraz ta raczka ani zabawek nie łapie, dobrze ze chociaz nie ma upałów bo tak to chyba bym zwariowała bo niemal ze jest marudna to przy upałach by była jeszcze gorzej ehhh
uciekam troche posprzatac dopóki mała spi, miłego popołudnia życze wszystkim mamuśką i dzieciaczkom ))
uciekam troche posprzatac dopóki mała spi, miłego popołudnia życze wszystkim mamuśką i dzieciaczkom ))