reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejka

No są dni, że tak jestem zmęczona, że spie kiedy on spi ( albo spanie albo jedzenie ;) ) , potem w miedzy czasie jak da to cos oganre , spacer, zakupy i wieczorek za progiem.
Choc ostatnio jest juz o wiele lepiej powiem Wam, nawet marudne dni sa do zniesienia :)

Wczoraj znowu marudzil przy spaniu zasnal niby po 19. Od 20 do 21 domagal sie jedzenie TRZY razy :confused2: Ale sluchajcie tego..od 21 spal do...4:30!!!!! Normalnie szoK!! A ja zasnelam przed polnoca ( smiech na sali, o 20 odlatywalam no ale troche zmartwien doszlo przed snem a ja zawsze wtedy zasnac nie moge ) i mysle, zaraz mnie zbudzi..To potem budzilam sie co godzinie i patrzalam czy u niego ok :-D A potem kimalismy do...12:30 :zawstydzona/y: Oczywiscie nie ciagiem, budzil sie co godzine albo podjesc albo pomarudzic ( co juz ignoruje i kimam dalej a on pokreci sie pokreci i dalej zasnie ;) ) ..
Humorek ma chyba wysmienity ale nie sadze by powtorzyl to z tym spaniem :-D

CIekawe czy to mialo wplyw, ze lezal obok lozka.. Mamy sofe rozkladana tak na podloge wiec latwo bylo mu stworzyc spanie zaraz obok otoczone poduszkami, a ja tylko suwałam sie nizej do niego na karmienie.. Moze jednak nie czul mnie i mleka to sie tak czesto nie budzil? Wkoncu m odbierze to lozeczko to sie okaze obyyyy

Aa no i ajako tak tak nie jestes sama, zeroo to zero niestety. Kto by pomyslal..jednak boje sie bolu przedewszystkim :(

Ciekawe jak tam agusia sobie wojuje alez jej zazdroszcze ;-)

I gdzie kamilaedi?? Ewstra?? Kobitki odezwijcie sie czasem:)

Nusia tez w domku...ehh co ja bym dala by byc teraz w domu ;( to zycie jest popieprzone naprawde..

reklama
Hej
Najpierw się witam a potem czytam;-)
My po szczepieniu,Marcinku zniósł dzielnie teraz sobie śpi
waży 6750g i ma 73 cm wzrostu :szok: :-D (urósł 25 cm)

ooo,obudził się :eek:

vill super Rafałek rośnie i sprawny z niego facet :-D

Maria wiem i rozumiem , Borys też daje popalić , na szczęście Dusia nie jest mega absorbująca to jakoś udaje mi się go okiełznać ;-)

Duchota i gorąc .... do tego jakoś sił mi brak :confused2:

No co za pogoda... Duchota taka... Aż mi sie kimnęło z małą marudą - teraz Rafał śpi (no to kąpiel chyba o 22 - jeśli się obudzi). M też śpi (bo ma nocki w tym tygodniu). A ja nie mam pomysłu czym się zająć.

Pere no proszę - widać i Tobie rośnie chłop jak dąb :tak:

pere wow, ale Marcinek jest długi

my dzisiaj u lekarza rehab. na NFZ i uwaga ćiwczymy już od czwartku. W szoku byłam, że tak szybko! z prywatnej rehabilitacji zatem zrezygnowałam. Pani doktor powiedziała, że jest rozwinięty jak 6 miesięczne dziecko :-), chyba trochę przesadziła, ale i tak miło

ufff, spakowałam towarzystwo:D jeeeeja najmniejszy członek rodziny ma najwięcej rzeczy!:D do czego to podobne:D
ale macie duże dzieciaczki! no ale to chłopcy to rosną jak dęby!
Kasiulka zawsze miło jest słyszeć takie rzeczy, ja też się cieszę jak dziecko jak się lekarka zachwyca umiejętnościami Marysi:D a z ostatnich umiejętności to moje dziecko od wczoraj namiętnie pluje wysuwając przy tym pól języka:Di śmieje się coraz bardziej z dnia na dzień:)
Mania już śpi, dzisiaj nie udało nam się jej wykąpać, bo niespodziewanie na kamień zasnęła o 18;D jutro rano się trochę ją opłucze i w drogę! Będe miała w hotelu net i zabieramy lapa, więc jak tylko będę miała chwilę czasu to zajrzę tu do Was:)

Amandla wspaniałych wakacji, tylko umknęło mi gdzie jedziesz :baffled:. Nasz Grześ też już śpi, prawie cały dzień nie spał i w czasie jedzenia po kąpieli odpłynąąąą

Amandla udanvch wojaży
niech sie Marys spisze i "oczaruje" widokami
Chyba chłopom ta Stasiowa "poza' zostaje juz do konca zywota Marys urokliwa ,
fajnie jak sie powie ze dwa razy starsza od tego Byczka jest.

Kasiulka no i rewelacja ze na nfz sie udało

Dziewczyny witajcie:-)

Melduje, ze dolecielismy szczesliwie w piatek, Franek zniósl lot bardzo dzielnie:-) A teraz tyle spraw do ograniecie, i do tego nie mozemy nacieszyc się pogoda. Podczytje was na telefnie, a czasu brak zeby odpsiac.
Pogoda przepiekna- non stop na dworzu.

Dziś bylismy u lekarza i Synek waży 6,8 kg:-) i zdrowy jak ryba:-)

Pere- ale długi Marcinek:-)

Kasiulka - tylko sie cieszyc

Juz nie pamiatam co mialam pisac...
za 1,5 tyg maz wyjezdza to bede miala wiecej czasu. ALe rozłaka na 40 dni:-(

reklama
Amandla no to macie fajną nową umiejętność ;-) - teraz trzeba ją ćwiczyć do upadłego i do perfekcji :-D
Bawcie się dobrze.

nusia witaj na polskiej ziemi - niech Ci urlop milutko płynie...

A dzisiaj to chyba po prostu taki mega śpiący dzień. Rafał odpłynął koło 17 (ja z nim), obudził się godzinę temu, to szybka kąpiel, kolacja i teraz mu spanie nie w głowie, ale mi owszem - po prostu padam słaba jak mucha. Więc mam w nosie wszystko, co chciałam jeszcze zrobić i idę spać.
Tym bardziej, że jutro rano znowu wycieczka do laboratorium i niestety już 12 km trzeba jechać a nie 2. Coś za coś.

Miłej i spokojnej nocki.

Aha - miałam się pochwalić
Rafał wypił dzisiaj troszkę soczku w dwóch ratach (nie ma to jak gumowy nuk - chyba da się do niego przeknać w razie potrzeby) i pojadł pół łyżeczki musu jabłkowego - jak teraz się nam kupowo nie ruszy i nie ureguluje, to chyba strzelę sobie w łeb.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry