reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lasteptunia kąpałaś psa ??:szok: Ja bym Panu mężowi kazała . I psa i wannę ....

ajako
uśmiałam się z tego dolnego i górnego brzucha :-D... Dzidziol jeszcze za mały żeby aż na żołądek naciskać ale ciiiiii nie powiemy mężowi :-) A ja myślę że jak leżysz to nie potrzebujesz tak dużo kalorii .

reklama
Hej :)

Ale macie melodię do jedzenia - ja podobnie jak ajako, jeść nie koniecznie a brzuch górny większy niż dolny :) :) :) niedługo będę mogła o rolę Karola Krawczyka się starać :D
Noc jak zwykle nieprzespana - jak już zasnęłam w granicach 4 wstałam o 7:16 (dokładnie bo obudziłam M, który ma na 7 do pracy - ahahaha- pierwszy raz zaspał) zalana łzami ;/ ja chyba zrezygnuje w ogóle ze snu skoro takie rzeczy mi się śnią :(

Wysprzątałam już 2 półki jeszcze mi 2 zostały :D i laby na dziś :D

Ma któraś pomysł na tani, dobry obiadzik?

hehehe no to niejestem sama :) ehhhh a co ja teraz zjem hmm do sklepu niepojade bo auto sie cos psuje dzemik mi sie skonczy ;) ehh musze czekac asz maz wroci czyli gdzies o 13 - 14 :(

Lasteptunia kąpałaś psa ??:szok: Ja bym Panu mężowi kazała . I psa i wannę ....

ajako
uśmiałam się z tego dolnego i górnego brzucha :-D... Dzidziol jeszcze za mały żeby aż na żołądek naciskać ale ciiiiii nie powiemy mężowi :-) A ja myślę że jak leżysz to nie potrzebujesz tak dużo kalorii .

Mini musiałam ja wykąpać bo normalnie tak jechało od niej gównem (przepraszam za wyrażenie) ze szok, byłam taka zła że kazałam mężowi się na oczy nie pokazywać i kazałam mu iśc spac zeby mnie nie denerwował :p i poszedł he he posłuchał sie :p

Aadka a Ty też ze stolicy?

Ja byłam w Arkadii ale wybór marny
Wczoraj byłam w Złotych Trasach i choć nie lubię ogólnie tego sklepu byłam mile zaskoczona
Polecam H&M ( ale nie dział mama, bo tam kicha straszna, jeden płaszcz workowaty za 300 zł)
New Yorker, Tally Weil, New Style, Zara, Camaieu, C&A w tych sklepach znalazłam fajne płaszczyki fason grzybek. Kurde reszty sklepów nie pamiętam, mam pamięć wzrokową, i jak pojadę to będę pamiętała w którym coś mi się podobało:)
Ceny od 190 do 230 zł

Możemy jechać razem tylko ja będę jechała ze swoim chłopem więc nie wiem czy byś się nie wstydziła i nie wiem kiedy dokładnie się wybierzemy
W ten week chyba nie bo czeka mnie przeprowadzka

Atomówka, dziękuję za info. Ja w ten weekend podskoczę do Galerii Mokotów z mężem może coś na zimę już kupię, bo w te moje chude paltociki to mi się brzuszek nie zmieści. A gdzież Ty się przeprowadzasz? Jakby co to możemy się zawsze umówić na herbatkę i babskie plotki , daj znać :)

Bożenka to może z miodkiem :tak:

Lastpetunia to dobra z Ciebie żonka :-D Mój by nie pospał dopóki pies nie byłby czyściutki i pachnący różami :-D

Ale mnie śmiesznie dzidziol łaskocze :-)
Czeka mnie dziś sprzątanie kuchni ... Ajako .. nie masz przypadkiem takiego marzenia :-) Jak masz to przyjeżdżaj :-D

Hejka..doczytam później;)
Wczoraj dzien meczocy..od rana do szpitala na jakies pobranie krwi, potem znowu autobusami jazda, umeczylam sie zanim dotarlam do lotniska strasznie :baffled: I torba poki maz mi nosil byla ok a z autokaru po lotnisku to juz masakra :(
No i lot przezylam ;)
Zaraz ide oddac krew na toxo. Dzien- dwa wyniki i zobaczymy na czym stoimy.. mam nadzieje, ze nie zejde zanim spojrze na ta kartke :(

Amandla - odpoczywaj w szpitalu. Z tym jedzeniem to porażka.
Ajako - mnie też nieraz Emilka pyta o rzeczy sprzed jej urodzenia. Też ciężko jej uwierzyć, że mogło jej nie być, ale teraz, skoro będzie nowy dzidziuś, to myślę, ze będzie łatwiej wytłumaczyć: dzidziusia też nie było zanim się urodził.
Mini - świetne teksty ma Twój synek :)
Lastpetunia - szkoda, że mężowi nie kazałaś psa wykąpać...

Ale mi się dzisiaj nie chciało wstawać do pracy... Emilka ma okropny kaszel, dzisiaj została u babci. Jutro w przedszkolu mają "jesienny piknik rodzinny", szkoda, żeby go straciła, ale najgorsze jest to, ze nie mam jej z kim jutro zostawić, bo ja muszę iść do pracy. Mam nadzieję, ze dzisiaj kaszel trochę się zmniejszy...

Dziewczyny, chcę ugotować barszcz ukraiński - macie może jakiś sprawdzony przepis? W sieci jest dużo przepisów, a ja nigdy go nie robiłam i nie wiem który wybrać. Jeśli macie sprawdzony przepis na dobrą zupkę, to wrzućcie proszę na wątek kulinarny.

reklama
Czesc dziewczynki :)
I znowu przespalam noc coraz bardziej mi sie to podoba :)
lastpetunia trzeba bylo wreczyc mezowi gąbeczke wskazac lazienke i zyczyc milej zabway z psiuniem :)
Ja wciagam serek wiejski z buleczka:)

Do góry