reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lasteptunia kąpałaś psa ??:szok: Ja bym Panu mężowi kazała . I psa i wannę ....

ajako
uśmiałam się z tego dolnego i górnego brzucha :-D... Dzidziol jeszcze za mały żeby aż na żołądek naciskać ale ciiiiii nie powiemy mężowi :-) A ja myślę że jak leżysz to nie potrzebujesz tak dużo kalorii .

reklama
Hej :)

Ale macie melodię do jedzenia - ja podobnie jak ajako, jeść nie koniecznie a brzuch górny większy niż dolny :) :) :) niedługo będę mogła o rolę Karola Krawczyka się starać :D
Noc jak zwykle nieprzespana - jak już zasnęłam w granicach 4 wstałam o 7:16 (dokładnie bo obudziłam M, który ma na 7 do pracy - ahahaha- pierwszy raz zaspał) zalana łzami ;/ ja chyba zrezygnuje w ogóle ze snu skoro takie rzeczy mi się śnią :(

Wysprzątałam już 2 półki jeszcze mi 2 zostały :D i laby na dziś :D

Ma któraś pomysł na tani, dobry obiadzik?

hehehe no to niejestem sama :) ehhhh a co ja teraz zjem hmm do sklepu niepojade bo auto sie cos psuje dzemik mi sie skonczy ;) ehh musze czekac asz maz wroci czyli gdzies o 13 - 14 :(

Lasteptunia kąpałaś psa ??:szok: Ja bym Panu mężowi kazała . I psa i wannę ....

ajako
uśmiałam się z tego dolnego i górnego brzucha :-D... Dzidziol jeszcze za mały żeby aż na żołądek naciskać ale ciiiiii nie powiemy mężowi :-) A ja myślę że jak leżysz to nie potrzebujesz tak dużo kalorii .

Mini musiałam ja wykąpać bo normalnie tak jechało od niej gównem (przepraszam za wyrażenie) ze szok, byłam taka zła że kazałam mężowi się na oczy nie pokazywać i kazałam mu iśc spac zeby mnie nie denerwował :p i poszedł he he posłuchał sie :p

Aadka a Ty też ze stolicy?

Ja byłam w Arkadii ale wybór marny
Wczoraj byłam w Złotych Trasach i choć nie lubię ogólnie tego sklepu byłam mile zaskoczona
Polecam H&M ( ale nie dział mama, bo tam kicha straszna, jeden płaszcz workowaty za 300 zł)
New Yorker, Tally Weil, New Style, Zara, Camaieu, C&A w tych sklepach znalazłam fajne płaszczyki fason grzybek. Kurde reszty sklepów nie pamiętam, mam pamięć wzrokową, i jak pojadę to będę pamiętała w którym coś mi się podobało:)
Ceny od 190 do 230 zł

Możemy jechać razem tylko ja będę jechała ze swoim chłopem więc nie wiem czy byś się nie wstydziła i nie wiem kiedy dokładnie się wybierzemy
W ten week chyba nie bo czeka mnie przeprowadzka

Atomówka, dziękuję za info. Ja w ten weekend podskoczę do Galerii Mokotów z mężem może coś na zimę już kupię, bo w te moje chude paltociki to mi się brzuszek nie zmieści. A gdzież Ty się przeprowadzasz? Jakby co to możemy się zawsze umówić na herbatkę i babskie plotki , daj znać :)

Bożenka to może z miodkiem :tak:

Lastpetunia to dobra z Ciebie żonka :-D Mój by nie pospał dopóki pies nie byłby czyściutki i pachnący różami :-D

Ale mnie śmiesznie dzidziol łaskocze :-)
Czeka mnie dziś sprzątanie kuchni ... Ajako .. nie masz przypadkiem takiego marzenia :-) Jak masz to przyjeżdżaj :-D

Hejka..doczytam później;)
Wczoraj dzien meczocy..od rana do szpitala na jakies pobranie krwi, potem znowu autobusami jazda, umeczylam sie zanim dotarlam do lotniska strasznie :baffled: I torba poki maz mi nosil byla ok a z autokaru po lotnisku to juz masakra :(
No i lot przezylam ;)
Zaraz ide oddac krew na toxo. Dzien- dwa wyniki i zobaczymy na czym stoimy.. mam nadzieje, ze nie zejde zanim spojrze na ta kartke :(

Amandla - odpoczywaj w szpitalu. Z tym jedzeniem to porażka.
Ajako - mnie też nieraz Emilka pyta o rzeczy sprzed jej urodzenia. Też ciężko jej uwierzyć, że mogło jej nie być, ale teraz, skoro będzie nowy dzidziuś, to myślę, ze będzie łatwiej wytłumaczyć: dzidziusia też nie było zanim się urodził.
Mini - świetne teksty ma Twój synek :)
Lastpetunia - szkoda, że mężowi nie kazałaś psa wykąpać...

Ale mi się dzisiaj nie chciało wstawać do pracy... Emilka ma okropny kaszel, dzisiaj została u babci. Jutro w przedszkolu mają "jesienny piknik rodzinny", szkoda, żeby go straciła, ale najgorsze jest to, ze nie mam jej z kim jutro zostawić, bo ja muszę iść do pracy. Mam nadzieję, ze dzisiaj kaszel trochę się zmniejszy...

Dziewczyny, chcę ugotować barszcz ukraiński - macie może jakiś sprawdzony przepis? W sieci jest dużo przepisów, a ja nigdy go nie robiłam i nie wiem który wybrać. Jeśli macie sprawdzony przepis na dobrą zupkę, to wrzućcie proszę na wątek kulinarny.

reklama
Czesc dziewczynki :)
I znowu przespalam noc coraz bardziej mi sie to podoba :)
lastpetunia trzeba bylo wreczyc mezowi gąbeczke wskazac lazienke i zyczyc milej zabway z psiuniem :)
Ja wciagam serek wiejski z buleczka:)

Do góry