reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini ja póki co na nic nie szczepię, jak będzie z czasem zobaczę jeszcze
Najbardziej przeraża mnie na szczepionka w 13 msc ta 3 w1

Maria a nie myślałaś żeby nie wiem może wydzierżawić konisko komuś? Albo znaleźć kogoś kto by jeździł na Nim nieodpłatnia lub za niewysoką cenę? I Ty byś nie miała wyrzutów że koń stoi i koń były szcześćliwy

reklama
Wyobrażcie sobie ze ten mój ancymon jeszcze nie spi. Wlożylam mu skarpetki z lamaze i to na raczki polozylam go w lóeczki i moze a nóz zaśńie z przemeczenia.

A ja mam tyle sprzatania i pakowania ze nie wiem za co się zabrać

atomówka ja tej szczepionki MMR to w ogóle nie biorę pod uwagę :-p Borys był szczepiony zgodnie z kalendarzem ale na tą się nie zgodziłam :sorry:Rozważam tylko te "poważne" choroby ;-)

nusia miłego pakowania ....
mój ancymon śpi już od siódmej , taka jest zawsze zmęczona z wieczora że ledwo do tej siódmej dotrzymuje :laugh2::laugh2: a potem budzi się o piątej rano i szaleje w łóżeczku :-D

Zapomniałam wam napisać co mój Borysław zrobił :eek: Kupiliśmy basen dwa dni temu ,na balkonie rozłożyłam .
dziś zauważyła kilka dziurek no i jakiś flak się zrobił . Okazało się że mój wariat wrzucił kota do basenu :sorry::sorry:

Witam wieczornie,

Mini moja Natalka teraz waży waży 5500 i nosi 62 ciuszki, ale już widzę, że zaczyna lecieć wzrostowo w góre.
W sumie to ja ją w domu tylko ważę, mierzenie w przychodni przy szczepieniu tylko.
Widzę, że Borysek postanowił kotka nauczyć pływać. :eek:

Widzę, że szczepionki na tapecie. Ja Małą szczepiłam też 5 w 1. Chociaż długo się zastanawiałam, wyczytałam, umeczyłam znajomych i naszukałam jak głupia, porównywałam składy i ogólnie niexle mi odbiło:baffled:. Śmiem stwierdzić, że stres mnie zjadł z tymi szczepieniami. Nasza pediatra doradziła tez małą na pneumokoki zaszczepić, ponieważ nie wiem czy do żłobka nie będe jej dawac za jakiś czas. Wydaje mi sie, że ja szczepienia Natki znosze gorzej niz ona sama. :no:

Ostatnia edycja:
obiecalam a wiec dotrzymuje slowa - nagralam Tutka jak łubzuje obiadek dzis :tak::tak::tak:
Alex - obiadkowo - YouTube pochwale sie ciociom jaki jestem juz duzi :-)

maria wspolczuje - moge polecic kubeczek niekapek Pierwszy kubek niekapek z uchwytami 6m+ (150ml) - pomarańczowy Pomarańczowy | Karmienie \ Kubki niekapki \ 150ml do 200ml Karmienie \ Tommee Tippee Tommee Tippee \ Kubki i bidony | MamaBebe.pl
a nastepnie Kubek niekapek Explora 9m+ (260ml) - miętowy Zielony | Karmienie \ Kubki niekapki \ 200ml do 300ml Karmienie \ Tommee Tippee Tommee Tippee \ Kubki i bidony | MamaBebe.pl ja uzywalam z Kevinem i pieknie sie sprawdzily :) sproboj moze noz sie dzidzi spodoba :) a po za tym nie przejmuj sie ja u konia nie byla juz oh kawal czasu :( tesknimy za soba bo u mnie z butla nie byloby problemu ale ten bluszcz sie rozedrze to tylko mama a co najgorsze on nie placze tylko krzyczy, jak go wezme to jak reka odjal ... i o co chodzi?

nusia milego pakowania

angel dokladnie ! chlopy jak deby a my tu myslimy ze malenstwa :szok: moj tak samo - wariat i juz :)

atomowka - FAKT zgadzam sie alki to swietne chlopaki :) u was tez burza? cos burzowo sie zrobilo

a tak po za tym to my dzis po szczepieniu, kevin nawet nie mrugnal - dumna bylam cala :tak: Alex troszke zaplakal ale jakos poszlo :) pani mowila ze przy tym szczepieniu nie bedzie zadnych obolalych roczek, goraczki itd. ufff narazie jest ok ! :)

To my jeszcze nie spimy i nie zanosi sie na to-cos mlodej sie przestawilo,moda siedzi z tata sluchamy sobie wlochatego, brygady kryzys:) i wspominamy sobie swoje mlode lata--smiejemy sie ze mloda ma zakaz sluchania popu.
Co do szczepien to ide trybem uk ale zastanawiam sie nad zapaleniu wątroby-za tydzien mamy trzy kolejne mam nadzieje ze damy rade.
Ja dzis sie kapalam z mala:)bylo nam bardzo fajnie i chyba zrezygnuje juz z wanienki(wygodniej mi)Zobacz załącznik 480155

Tak piszecie o upalach mam nadzieje ze jak przyjade do pl to chociaz bedzie cieplo nie musi byc upalnie-bo mi juz 20 stopni i umieram niestety tu lata nie ma rok temu bylo podonie

Mini to mniejsza Dusia od Tosi

Ewstra- ale Tosia śłicznie wygląda w tym reczniczku:-) W irlandii też brak lata:/ mam andzieje ze dopisze mi w Polsce:-)

agusia- super filmik i zdjatka:-) zwlaszcza ostatnie:-D

mini- Jak zoabczyć jak Kotek pływa heheeheh

Mały w lóżeczku długo nie wytrzymal, zniosłam go na doł i na kolanach mi usnal. I już śpi godzine. A ja zamiast cos robic to siedze, bo nic mi sie juz nie chce. za 50 min maz konczy prace.
Jutro na 11 szczepienie.....normalnie mam rewolucje w żolądku jak pomysle ze beda mi kłuc moje maleństwo i on bedzie biedny plakać

reklama
Do góry