reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Atomówka miłej zabawy na panieńskim :-)

Manta fajna stronka .... :tak:

podziwiam za koturny ... ja tylko na płaskim śmigam od lat mimo niskiego zrostu ... na obcasach jakoś tak mi nie wygodnie :sorry2:

Amandla wielkie dzięki :-( szkoda niestety bo został oddelegowany tylko po to żeby sam się zwolnił , bo jak oni by go zwalniali to musiał by dostać odprawę .... :-(

reklama
Mini wspolczuje tego oddelegowania męża ! To zwykła próba pozbycia się pracownika! Chamstwo!
Atomowka dla mnie 20 stopni to mróz i kurtka musi byc! Szczegolnie ze wczoraj caly dzien lało a dzis prawie lało ale zimno bylo.

Ja nie pijam alkoholu nigdy poza sylwestrem wiec problemu z tym nie mam:) problem mam tylko z papierosem na ktorego mam mega ochote:(

Pola sypia od 22-5.30 potem do 7/8 a potem ma drzemki 15 min przez caly dzien.ale juz sie do tego przyzwyczailam.

Aina - mi lekarz na katar poleciła SINUPRET - bierze sie 3 razy dziennie po 2 tabletki to ziołowy lek jest w tabletkach i spray chyba. To ziolowy lek ale jest super choc za opakowanie 50 tabletek placi sie jakos 40 zł - ja na zatoki mialam brac jakos tydz, ale teraz jak mnie cos kichanie i katar dopadl to wzielam go i po 1 dniu bylo po katarze!!! SZOK ale to działa serio. POLECAM kazdemu.

U nas ok, spacerujemy, ostanio spimy mniej ale jestesmy bardzo grzeczni, z kim nie rozmawiam to okazuje sie ze mam aniola nie syna :) REhabilitacja pomaga - bawimy sie w domu i widac efekty.

Sciskamy wszytskie ciotki i wszytskie dzieciaczki ogladalam galerie boskie te nasze dzieciaki oj boskie :)

Mini to przykro mi, a ma na oku jakąś nową pracę Twój małż?

a ja jednym okiem oglądam mecz, a drugim czytam bloga o podróżach z dzieciakami, bardzo pozytywny i polecam serdecznie:) Polka i Niemiec i dwie córeczki, a pierwsza wyprawa była jeszcze z jedną, druga pojawiła się w trasie:) super pozytywny!
The Family Without Borders

Ostatnia edycja:
Kasiulka na rehabilitację chodzisz prywatnie czy w ramach NFZ? Moja Julcia również musi być rehabilitowana z tego samego powodu co Grześ. Dzwoniłam do kilku przychodni i mówiono mi, że w ramach NFZ czeka się kilka miesięcy :( Zapisałam się w kolejce a w międzyczasie rehabilituję prywatnie.

Ato..wiesz co moze poprostu Ci wkleję to co dostałam od lekarza po porodzie :) Nie sugeruj sie w żadnym razie, bo w PL zupełne inne jest podejscie jak tu. Co dziwne np. w PL jest wiele lekow jakie mozna brac w ciazy a w UK nic procz paracetamolu.
A co do wagi to tak, tak kochana prawie 100kg mam liczniku ;) I faktycznie takie piwko czy drink to dla mnie jak woda..

WRZUTA - DSCF3988

WRZUTA - DSCF3990

U nas dzis nie bylo, az tak zle. Rano popoludnie super- wieczor jak wczoraj - łeee i łee cieszy i zaraz kopytko i ryk;/ cyca nie a pic sie chce..dżizas.. Juz spi ale co jakis czas zaczyna parskac ( tak smiesznie rozkreca sie z placzem przez sen ;) ) bo smoka chce i wypadl..

Zazdroszcze,ze spicie naprawde.

A co do koturnow uwielbiam bo na szpilkach chodzic nie umiem;)

Maria no co zrobić ... takich mamy pracodawców .

aina potwierdzam że sunipred super , ale ja to na zatoki brałam ... Zapytaj w aptece na pewno coś Ci doradzą :tak:

Amandla myślał o zmianie pracy , ale chciał poczekać na "po wakacjach " mamy wykupioną tą wycieczkę na wrzesień i jak zmieni pracę to urlopu nie dostanie:confused2: ech ....
Fajny blog , śliczne zdjęcia :tak: Podziwiam takich ludzi że mają odwagę jeździć na takie wyprawy z dziećmi ... Ja chyba byłabym zbyt wygodna :-D

aina u nas z dnia na dzień też coraz więcej nóżki w wanience pracują, w efekcie czego mama bardziej mokra od dziecka...
potwierdzam, że sinupret super jest (przynajmniej dla mnie) - w ciąży go brałam a do nosa euphorbium wtedy psikałam
Tak czy siak - zdrówka życzę

atomówka udanej zabawy

Manta Wy też bawcie się dobrze na wyjeździe

Mini to nieładnie - rozumiem, że opcja "przetrzymania" w delegacji nie wchodzi w grę? Bp jednak jak się samemu odchodzi no to ani tej odprawy, ani zasiłku, ani nic... Przykra sprawa :-(

A moje dziecko dzisiaj ceniło nade wszystko moje ręce i cycusia, choć cycuś był wypluwany co chwilę - i nie wiem na ile może to być ta infekcja, ale na pewno idą nam ząbki :tak: co potwierdziła doświadczona już mama, a co sama już od kilku dni też mocno podejrzewałam. No i dobrze, że już zaopatrzona w żel - posmarowałam i od razu dziecku lepiej się zrobiło. No i też najwięcej się wyrywają gdzieś te z tyłu, w okolicy 4/5 :confused: Podczas wieczornego czyszczenia buzi i smarowania to nawet dość mocno jednego mogłam wyczuć :szok:

Widzisz Vill u nas tak samo okolice 4/5 ;)

Mini przykro mi mysmy swoje przezyli w Polsce z pracodawcami m..mial mega pecha do nich..

Piekny blog a czlowiek cieszy sie, ze do ZOO pojechal hehe:p

reklama
Mini ja też na taki survival bym się nie wybrała, ale już podróżowanie z dzieckiem jak najbardziej! W tym roku jedziemy najpierw w góry później nad morze, mam nadzieje, ze Mani się spodoba, w nosidełku uwielbia jak się ją nosi, w samochodzie też ślicznie śpi, więc o ile nic się nie popsuje, to będzie fajnie, zresztą z moim małżem to ja mogę na koniec świata i nic mi nie straszne jest:D

Vill to gratulujemy ząbków, polecam żel dentinox, jest z lignokainą i ładnie znieczula ja tez Marii smaruje dziąsła bo coś tam idzie idzie i wyjść nie może, a ręce po pachy wkłada do buzi:)

Atomówka udanej imprezy a ja jutro na wesele idę, alllleeee mi się nie chce!

Ostatnia edycja:
Do góry