Laski sorry ale pogłupiałyście z tą dietą
Jak chcecie zrzucić kg to zróbcie to ale mądrze, a inaczej to pi pierwsze może i schudniecie ale kg wrócą szybciej niż zniknęły, a po drugie zepsujecie sobie zdrowie. Organizm długo nie będzie wydolny na głodówkach
Spędziłam sporo dni na ułożeniu jakiejś fajnej diety, przy której nie będę głodna, schudnę, nie zniszczę organizmu, nie stracę mleka, i dam rady przy Aleksie się tak odżywiać
Mam nadzieję,że mi się uda pozbyć nadmiernych kg
Najlepiej jeść regularnie 5 posiłków niewielkich ale zdrowych i tak zbilansowanych aby dostarczać najważniejszych składników organizmowi
Unikać cukrów, węglowodanów, nie łączyć pewnych rzeczy
Wbrez pozorom nie jest to trudne
Kasiulek ja mam łóżeczko turystyczne u moich rodziców, najzwyklejsze jedno poziomowe, bez bajerów.
Powiem tak jestem bardzo zadowolona
Trzeba tyko dokupić materacyk albo zrobić jak ja i powkładać 2 kołderki żeby gnojek miał wygodniej a ja żebym miała wyżej go wyciągać
Składa się w 5 sekund choć przyznam że na początku było to trudne bo trzeba zapamiętać kolejność wykonywania czynności żeby je złożyć.
Ooo takie podobne mam jak tu
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ANGIELSKI MODEL +2 GRATISY @ (2395692132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.