reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja Was ostatnio tylko podczytuje , ciężko mi znaleźć chwilkę ... Teściów mam to nie chce siedzieć na kompie ;-)
Z Duszką coś ostatnio nie możemy się dogadać ... rozwalił nam się cały rytm dnia :-)

ajako wczorajszy mecz przeżywałam bardziej niż M :-D ale mamy zdolnych chłopców :tak:

reklama
aina dziekuje za przepis :D ja sie pospieszylam i zrobilam ucierane z duza iloscia truskawek i kruszonka - glupia ja bo nie obsypalam truskawek maka i niewysuszylam ich dokladnie i wyszedl delikatny zakalec gdzieniegdzie :D nastepnym razem zrobie z Twojego przepisu ciacho :D

ja dzisiaj jestem jak niby zombie niby czlowiek ale bez mozgu ...... do mojej mamy :
ja: co to jest delniczka ??
m: ze co ???
ja: no na polce wysoko widze pudelko z napisem " moja delniczka" ( mowie juz po przetlumaczeniu z angielskiego - my delniczka )

:D:D:D:D myslalm, ze to jakis super kosmetyk czy cos :D:D

vill odnosnie specyfikow dziekuje Ci zlota kobieto za linka i za recenzje :D wlasnie czegos szukalam na mojekudly , bo zapuszczam i tez conieco ich mi wypada :) dzieki wielkie :*

hej! My już w domku... w piatek, jeśli nic się nie będzie działo idziemy na zdjęcie szwów.. mam nadzieję,że będzie lepiej...
W poniedziałek zdaje się dostałam wreszcie łóżko w szpitalu, jak mały zaczął jeść z piersi..wcześniej walczyłam z laktatorem i zmęczeniem, bo jak mozna 2 noce spedzic na krzesle? potem miał wydzielone porcje mojego mleczka z butli i obserwowali przez sondę w żołądku ile pokarmu małemu zalega.. ogólnie troche przeżyliśmy...
pozdrawiam..

uooo ale sie wkurze zaraz tyle pisalam posta i wcielo noszzzzz :wściekła/y::wściekła/y:

Szybko jeszcze raz:

Dziewyczny na włosy to mam super pare specyfików ;-)

Przed ślubem przesiedziałam kilka dni wertując kilku tysięczny wątek na wizażu aż wkoncu połączyłam wszystkie info w jedną całość i znalazłam złoty środek na wzmocnienie i porost :) Naprawde poszły mi jak burza do ślubu ( i tak miałam przedłużane ale startowałam z dość krótkimi).

Więc leki: VITAPIL ( ok 30 zł na miesiac) i HUMMAWIT ( drozdze z pokrzywa sporo 250 tabletek ok 10 zł).
Środek do stosowania na wlosy : SEBORADIN NIGER LOTION ( wygoglujcie bo mi kasuje linka;/)
Szampony i odzywki z Joanny z serii "apteczka babuni" http://esentia.pl/Joanna_Z_Apteczki_Babuni_lb1617-443.htm
Odzywka raz na jakis czas : KALLOs mleczna http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14054
geniusz w najczystszej postaci, uzywaja w salonach fryz.

maly mi juz nie da nadrobic reszty postu;/

Pere już zamówiłam specyfiki do tego jakieś inne odżywki sraty taty i 300zl poszło :crazy: by tylko pomogły

A ta moja dieta to dieta cud :-D:-D:-D jak nie schudnę to się zagłodzę :-D:-D

reniuszek padłam :-D:-D:-D

inamorate ja w przyplywie jakiejs chorej euforii czy cos ( ze niby taka chuda juz jestem:-D ) zajadalam sie czekoladami, paczkami, do tego pelne obiady, kolacyjki , sniadanka... wydaje mi sie, ze moj ojciec takich porcji by w siebie nie wcisnal , a dzisiaj placz bo nie moglam upchac brzucha w swiezo wyprane jeansy :-D:-D:-D:-D:-D
wiec zabieram sie za kilka dni mega oczyszczania. zrobie lewatywe i pojade na wodzie przez pierwsze dwa dni, potem wprowadze jakas cytryne do tej wody czy cos i moze z tydzien uda mi sie pociagnac :-D:-D:-D i po oczyszczaniu zmieniam calkowicie nawyki zywieniowe :happy: wlosom to z pewnoscia tez pomoze :happy:

Laski sorry ale pogłupiałyście z tą dietą
Jak chcecie zrzucić kg to zróbcie to ale mądrze, a inaczej to pi pierwsze może i schudniecie ale kg wrócą szybciej niż zniknęły, a po drugie zepsujecie sobie zdrowie. Organizm długo nie będzie wydolny na głodówkach

Spędziłam sporo dni na ułożeniu jakiejś fajnej diety, przy której nie będę głodna, schudnę, nie zniszczę organizmu, nie stracę mleka, i dam rady przy Aleksie się tak odżywiać
Mam nadzieję,że mi się uda pozbyć nadmiernych kg

Najlepiej jeść regularnie 5 posiłków niewielkich ale zdrowych i tak zbilansowanych aby dostarczać najważniejszych składników organizmowi
Unikać cukrów, węglowodanów, nie łączyć pewnych rzeczy
Wbrez pozorom nie jest to trudne

Kasiulek ja mam łóżeczko turystyczne u moich rodziców, najzwyklejsze jedno poziomowe, bez bajerów.
Powiem tak jestem bardzo zadowolona
Trzeba tyko dokupić materacyk albo zrobić jak ja i powkładać 2 kołderki żeby gnojek miał wygodniej a ja żebym miała wyżej go wyciągać
Składa się w 5 sekund choć przyznam że na początku było to trudne bo trzeba zapamiętać kolejność wykonywania czynności żeby je złożyć.
Ooo takie podobne mam jak tu
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE ANGIELSKI MODEL +2 GRATISY @ (2395692132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ina ja nie wiem :-D ale mam taki plan zeby oczyscic porzadnie organizm i zabrac sie za jakas sensowna diete ( np taka jaka mialam w ciazy - zabawne to bylo bo oprocz brzuszka bylam szczuplejsza niz teraz ) :-D a mialam diete lekkostrawna dla cukrzykow - lykalam duzo fenoterolu a przy tym kazano unikac weglowodanow, zeby nie wykipowac na serce. wiec zastanowie sie nad ta dieta :-)

w sumie to na samej wodzie majac u boku wymagajacego krasnala hmmm no niby mozna kipnac :-D sprawdze swoje mozliwosci ( do rozsadku granic ) i dam Ci znac :-D

atomowka : ja oczywiscie zartuje z ta woda - w ramach odpowiedzi inamorate na zaglodzenie :D

ale pooczyszczac sie warto najwyzej te dwa dni tak porzadnie :)

reklama
ahoj,
Atomówka ma rację z tym odchudzaniem, grunt to racjonalna dieta, a nie extremalne metody, czasami wystarczy zrezygnować z cukru, wszelakich słodyczy i białej mąki i od razu będzie luźniej tu i ówdzie:) teraz sezon na warzywa i owoce więc mogą spokojnie zastąpić bardziej tuczące frykasy:)

Mania już śpi, małż na meczu we Lwowie a ja kombinuje co mu kupić na prezent urodzinowy:)

Do góry