reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ewstra alez bym szalu dostalaaaaaaaaaaa..
Ja to mam podobnie- tyle, ze tesciowa to wszystko co twoja mówi mysli a nie powie na głos :-D Ale znam ja na tyle, ze wiem, ze mysli dokladnie to co pisalas. Czemu ja nie dzwonie go pokazywac i wogole co chwile powinnam na skype wisiec i opowiadac i go pokazywac. M. tak samo dzwoni dopiero za moja namowa..ale przynajmniej stoi po mojej stronie.
Jednak jakbym wprost uslyszala takie slowa.. :szok: Bym podbila do tego laptopa/kompa powiedziala ŻEGNAM i rozlaczyla neta!! No co to znaczy takie besztanie !!

A jesli jednak chcecie ugodowo- wez wieczorek gdy Tosienka bedzie miala zly humorek tj. darla sie wlacz skypa i niech sobie popatrzy ;-) Ciekawe po ilu sekundach wylaczy dzwiek cwaniara.

Olać.

cos mialam pisac i zapomnialam.

M. w domu- maly sie bawi mowie wkoncu mnie farbnij bo wygladam jak strach na wroble!! Zaczelismy a ten jak sie nie rozdarl ;/ szybko sama dokanczalam chlapiac sie dookola, a on malego nie byl w tanie uspokoic!! Histeria pierwszy raz az taka!! Wkoncu skonczylam obwiazalam sie siatkami folowymi i do cyca;/ CISZA zjadl i spi a cholernik wczesniej jadl godzine temu!! :no:

ina dzięki za info :)
karolina, angel dałam like`a Franuś jest słodki chłopak taki okrąglutki do schrupania :happy:
dziewczyny i tak macie dobrze bo teściowe są daleko ja tak samo jak karolina mieszkam z moją :angry: a ten tekst to mnie po prostu rozwalił ten że dzieci karmione piersią kolek nie mają niech wpadnie do mnie jak młody ryczy 6h..

My też Luizę kąpiemy codziennie tak ok 20:30, później dostaje sztuczne mleczko (od ok 2 tygodni podaje jej na noc sztuczne, a w dzień odciągam) i o 21 idzie spać :) Również karmię ją na leżąco z calmy.
Ewstra tak jak dziewczyny piszą nie ma co się przejmować teściową, widocznie brakuje jej wrażeń i szuka dziury w całym. Nie ma sensu z tego powodu kłócić się z M :tak:
Kurcze zawsze nie pamiętam co miałam pisać :wściekła/y:
A co do truskawek to jadłam już kilka razy i nic się nie działo :)
Moje pranie wisi na 2 suszarkach od soboty i się nie może doczekać złożenia lub prasowania, a kosz znowu się napełnia :-D
Ja również oddałam głosy na Wasze dzieciaczki.

Maria28 oj znam ten ból u mnie kąpiele to też była katorga, płacz okropny :-( a teraz wyglądają tak :
Zobacz załącznik 474217 tak więc może z czaem mała je polubi tak jak u mnie :-D

Mam pytanie. Mamuśki czy Wam po ciąży też tak wypadają włosy :baffled::confused: Ja to chyba niedługo łysa będę bez kitu :crazy:

kurde jakie to forum fajne :-) :tak: przynajmniej wyżalić się można :-D

na wypadanie włosów polecam odżywkę wax - do włosów ciemnych lub jasnych w zależności od potrzeby . Bardzo pomaga . Można kupić w aptece , superpharm też jest . Słyszałam ,że nawet ludzie po chemioterapii stosują ,żeby szybciej włosy odrosły .

Dzięki za głosy na fb :-D

Ina moja tez juz raz polubila i znow przestala:( chyba znow za ciepla wode dalam! Ona taka panikara jest :( jak ją kładę do kąpieli to z taka przerazona miną się kładzie ze paść mozna z śmiechu:) i tak co chwile wacha sie czy juz sie rozryczec czy jeszcze nie:) przewaznie juz idą usta w dół wtedy ja jej powiem że fajnie jest mała i odrazu sztywna mina i tak w kółko:)

A Angel co do butelek Browna to ja przy Bartku stosowalam do roku a nawet ponad.a teraz to jedyna jaką Pola chwyci:)

Ciekawe ze wasze tesciowe sa tak za cycem (w sumie moja tez) ale moja mama karmila mnie i 4lata starsza siostre butla bo bylo wtedy mowione ze cyc to samo zło!
Ja muszę ujażmić swojego lenia i chociaz herbate zaczac malej podawac w butli bo tak mi sie nie chce tej butli robic:(

reklama
Czołem
widze pustki
tez bym popisala, ale za ciekawy mecz jest, a dopiero co usiadlam dzisiaj.
i ze se k....przeklne :angry:
wlasnie powiedzialam do mojego na ten karny; patrz teraz...i jest!!!
aaa bo normalnie pojde cos zjesc ze złosci :angry:

Do góry