V
villandra8
Gość
Dzięki dziewczyny za szczere opinie w sprawie sukienki - chyba tego właśnie było mi potrzeba Przyjrzałam się jeszcze raz bardziej krytycznym okiem, no i widzę, że faktycznie można by ją nieco ciachnąć Jeśli chodzi o możliwość karmienia, to luz - jest wiązana na szyi a w biuście ścigana na gumce, więc da radę - poza tym raczej nie będę karmić przy gościach, tylko w pokoju, w którym Rafał spędzi czas w towarzystwie babci ;-)
No nic - najpierw zobaczymy jak się sprawdzą dwie pozostałe...
helena szybkiego powrotu do domu i zdrówka oczywiście
Amandla no to za chwilę będą siedzieć następne dwa oszołomy ;-) Muszę M pogonić po nagranie Gry o tron - my też sezon hurtem braliśmy. No i marzy mi się książka...
Madziorka my też na gumkach, choć trzeba przyznać, że ta część wydatków domowego budżetu raczej nie zrujnuje...
A my dziś dużo pospacerowaliśmy, Rafał miał etatowych zabawiaczy w osobie babci i pradziadka, czym był wnibowzięty, popisał się nawet ślicznym sfinksikiem, co by babci pokazać, jakie bzdury ta mama opowiada mówiąc że on na brzuszku leń
No nic - najpierw zobaczymy jak się sprawdzą dwie pozostałe...
helena szybkiego powrotu do domu i zdrówka oczywiście
Amandla no to za chwilę będą siedzieć następne dwa oszołomy ;-) Muszę M pogonić po nagranie Gry o tron - my też sezon hurtem braliśmy. No i marzy mi się książka...
Madziorka my też na gumkach, choć trzeba przyznać, że ta część wydatków domowego budżetu raczej nie zrujnuje...
A my dziś dużo pospacerowaliśmy, Rafał miał etatowych zabawiaczy w osobie babci i pradziadka, czym był wnibowzięty, popisał się nawet ślicznym sfinksikiem, co by babci pokazać, jakie bzdury ta mama opowiada mówiąc że on na brzuszku leń