renia1321
Fanka BB :)
no dziewczyny a jak przechowywać? ja na razie nie będę go szprycować i mam nadzieję że już w ogóle nie będę musiała tego używać w końcu ma już 3,5msc.. po prostu je dostałam, u mnie np to podejrzewam że nawet ten sab simplex by nie pomógł no ale co spróbować trzeba
co do aktywności dzieci to mój noc przesypia od 20 do 5 rano potem się muszę z nim bawić z godzinkę półtora idziemy dalej spać i ok 8 znowu na jedzonko i już taki system jest cały dzień -karmienie,- zabawa,-spanie po prostu po jedzeniu trzeba go zmęczyć, zabawić, pogadać wtedy się nie złości, nie marudzi a sam po tej godzince znów zasypia i potrafi wtedy nawet dłużej pospać :-)
piękny dziś dzień więc zaraz jak wstanie i go nakarmię to pójdziemy na spacerek
co do aktywności dzieci to mój noc przesypia od 20 do 5 rano potem się muszę z nim bawić z godzinkę półtora idziemy dalej spać i ok 8 znowu na jedzonko i już taki system jest cały dzień -karmienie,- zabawa,-spanie po prostu po jedzeniu trzeba go zmęczyć, zabawić, pogadać wtedy się nie złości, nie marudzi a sam po tej godzince znów zasypia i potrafi wtedy nawet dłużej pospać :-)
piękny dziś dzień więc zaraz jak wstanie i go nakarmię to pójdziemy na spacerek