ivi
uzależniona;) // I.2010
tym bardziej skoro nie płakał ciągle tylko coś u niego powodowało "rozryk" (coś zobaczył, nie widział Ciebie czy cokolwiek) to tym bardziej wskazuje że gorzej się czuje a nie że ma objawy neurologiczne. Uszka do góry Najgorzej jak zbierze się do kupy kilka rzeczy na raz.. skok i szczepienie, przeziębienie i skok, wprowadzenie nowego pokarmu i gorszy dzień.. Bo wtedy za chiny nie wiadomo o co chodzi A my oczywiście zawsze szalejemy i wymyślamy sobie te najgorsze rzeczy. Z tego co pamiętam o krzyku mózgu można mówić jak dziecko ryczy nieustająco dłuuuugo, ponad kilka godzin..
Mała przed chwilą się obudziła, opróżniła oba cyce i śpi dalej. Ja dziś jestem w Gdańsku u mojej mamy, zostawiłam męża na weekend samego żeby mógł w spokoju projekt podciągnąć bo się czas skurczył okrutnie.. dziś z okazji Dnia Mamy kupiłam sobie dwie pary butów w CCC i wrąbałam wielki deser lodowy:-)
Mała przed chwilą się obudziła, opróżniła oba cyce i śpi dalej. Ja dziś jestem w Gdańsku u mojej mamy, zostawiłam męża na weekend samego żeby mógł w spokoju projekt podciągnąć bo się czas skurczył okrutnie.. dziś z okazji Dnia Mamy kupiłam sobie dwie pary butów w CCC i wrąbałam wielki deser lodowy:-)