reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ahoj kobitki, właśnie wróciłam od ginka i od jutra kładę się na kilka dni do szpitala, gin stwierdził, że lepiej sprawdzić dlaczego mi twardnieje brzuch i porobić wszystkie badania, więc lepiej dmuchać na zimne, szkoda tylko, że w taką cudną pogodę będę ślęczeć w szpitalu, ble, ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK i wyjdę za 3-4 dni:)

reklama
Ano racja Perelandra:) Jakoś specjalnie mnie ten fakt nie martwi, a skoro sami chcą sprawdzić to ja się temu sprzeciwiać nie będę:) wezmę ze sobą internet, laptopa i wreszcie będę miała czas na czytanie książek:D

Amandla trzymam kciuki, za dobre wyniki badań !!! Odzywaj się co i jak...

Kurcze mój brzuch też czasem strasznie twardnieje... ale ja nigdy nie przywiązywałam do tego większej wagi... a może trzeba - ale Malutka kopie co jakiś czas także mam nadzieję, że jest wszystko ok :)

a wizyta dopiero 18...

Mata czekamy na fotkę brzuszka,ja kawkę raz dziennie piję

Fotka zaraz będzie, a ja kawy nie piję, bo u mnie ryzyko wystepienia nadciśnienia spore, wolę dmuchac na zimne :sorry: ale dzisiejsza kawa dała mi powera :tak:

ahoj kobitki, właśnie wróciłam od ginka i od jutra kładę się na kilka dni do szpitala, gin stwierdził, że lepiej sprawdzić dlaczego mi twardnieje brzuch i porobić wszystkie badania, więc lepiej dmuchać na zimne, szkoda tylko, że w taką cudną pogodę będę ślęczeć w szpitalu, ble, ale mam nadzieję, że wszystko będzie OK i wyjdę za 3-4 dni:)

Oby pobyt w szpitalu szybko zlecial, lekarze bez problemu odkryli źródło trwadnienia brzuszka i żebyc mogła szybciutko spokojnie do domku wrócić :tak:

a ja zapodałam sobie miksturkę czosnkowo, cytrynowo miodową - nawet niezła przy mojej czosnkowo-cytrynowej ;-) ale jak do jutra dalej będe się kiepsko czuła to zaatakuję mocniejsza mieszanką ;-)

Obiadek zrobiony, zjedzony, ogarnięte z grubsza... zaraz pewnie zaliczę senną godzinkę (między 16 a 17 padam z nóg) ale potem jeszcze się rozkręcam ;-)
poza tym dzisiaj mam powód, żeby nie iśc spac, bo teściowa wyszperała mi w lumpku 2 zgrzewki cudnej kremowej bawełny i w końcu mam zamiar zrobic obrusiki i serwetki do naszego domku ;-) jedna wlaśnie zaczęłam :-p

Lina,Amandla ja miałam takie twardnienia w ciąży i dostawałam magnez i nospe

Mata u mnie leży serweta nie dokończona,ale tak pomału dokupuję nici więc czeka na lepsze czasy,chciałabym zrobić coś dla maluszka,ale nie wiem na razie jak się za to zabrać

no ja tez sie zmotywowałam a wlasciewie to czas mnie zmotywowal i faslka juz ugotowana... jakos nie bardzo moge sie dosmkowac czy juz wszytsko czy jeszcze jej czegos bak ale niech postio troche to najwzej przed podaniem cos tam jeszcze dosypie :)
teraz zabieram sie za ciasto bo juz prawie 16 a zanim zrobie zanim sie upiecze to akurat na wieczorek bedzie jak M wroci to bedzie mial deser :)

Sziptal nic fajnego ale jak chce sprawdzic to niech sprawdza i dobrze, Ty odpoczniesz poczytasz zleci szybko

_Lina ja też nie zwracałam specjalnie na to uwagi, ale profilaktycznie powiedziałam lekarzowi o tym:D a, że mam takiego ostrożnego to niech mu będzie, lepszy taki zapobiegliwy niż ignorant. Moja siostra miała twardnienie brzuszka w ciąży i lekarz w końcu założył jej taki krążek na szyjkę, bo jej się dość mocno skróciła w czasie ok. 3 tygodni, więc lepiej zapobiegać:) Ja też już obiadek upichciłam w międzyczasie i pranie nastawiłam:D Jak widac bardzo oszczędzający tryb życia prowadzę, ale już jutro sobie odpocznę:)

reklama
eh... ja sie znow wnerwilam jak niewiem co.... po 1,5 miesiacu walczeniu o kase z urzedu ktora mi sie nalezy dostalam pismo, ze wszystko ok i ze 30.09 wyplaca (bylo to jakis tydzien moze poltora temu) dzis kolejne pismo, ze cos jest jednak nie tak i prosza o wypelnienie kolejnych form.......... eh mowie wam mam ochote cos zdemolowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry