Pinula-jeszcze raz polecam ci hamak! Wydaje mi sie ze Jas moze miec wzmozone napiecie i wtedy tez tak placza.naprawde sprobuj hamak,jak nie chcesz wydawac kasy to zawiaz chuste w lozeczku i zrob z niej hamak.
Ja dzis mala 15min w chuscie nosilam i niestety kurde mala zachwycona a ja lecze kregoslup do teraz! Tak marzylam o noszeniu w chuscie ale moj kregoslup sie nie nadaje do tego.wiec jak ktos chce chuste Nati w pasy brazowe 5m to moge odsprzedac
Kurcze nie pamietam teraz ktora z was pytala skad wiem
ze mala jest krzywa, wstepnie tak podejrzewam (wiem ze ma czas sie jeszcze wyprostowac) ale uklada biodra zawsze na odwrot niz glowe w takie S.
Co do tych waszych sporow czy spac czy wychowywac czy przytulac czy nie. To ja sie chetnie wypowiem ze STRASZNIE mnie wkurzaja takie dyskusje!
Ja myslalam ze zabije kazda madra mame co mi zarzucala ze rozpieszczam
niemowle (Bartka) on byl mega ciezkim niemowlakiwm! Spal po 10min co 2-3h od pierwszych godzin zycia!i moje szanowne kolezanki mi
wciaz mowily ze one to juz objad zrobily i na spacerze byly a ja majtek od rana nie dalam rady zalozyc! Lezaczek, chustawka,cyc itd nic nie dawaly! To byl dramat i to cholerne gadanie kolezanek ktore mowily ze powinnam go
odlozyc -no to odkladalam a on potrafil do 2h wyc i nikti nie wierzyl! Latwo jest odlozyc jak dziecko chce byc odlozone -tak jak teraz Pola! Ale
Bartek nie cierpial w nocy spac z nami i musialam go odkladac do lozeczka.A Pola potrafi spac w dzien w lozeczku a w nocy lubi z nami- a przeciez obydwa sa wychowywane przez ta sama matke! Wiec dla mnie nie istnieje wychowywanie niemowlaka, same maja swoj rozum i swoje potrzeby. I nawet pediatra mi mowila zeby wywalic wszystkie te madre ksiazki a zimnym chowie w kat i nosic i przytulac i spac z dzieckiem tyle ile tego potrzebuje bo kiedys do nas powie ze juz nie chce spac z nami bo to obciach, a wtedy bedziemy za tym tesknic
ja pomimo tego ze mam 2latka w domu to staram sie poswiecac Poli tyle czasu ile moge.