reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
u nas sloneczko - ale chyba nie na dlugo ??amen piękna myśl na zakończenie smutnych tematów
zmiana tematu:
dziewczyny czy u was też tak pada??? u nas co chwile nowa ciemna chmura nachodzi. Jak tylko przychodzi, to mi się znów słabo robi (cholerne ciśnienie!). Młody zamiast 3 godzin, spał godzinę! na szczęście siedzi na razie w kojcu, ja próbuje przezyć do powrotu męża
tak ja lezalam w innym spzitlau a syn takze w innym.
Kasiurek1983
zjadłam cukierki, ciasto, wypilam pepsi - ciągle mi się kręci w głowie
mąż będzie już (?) za 1,5 godziny...
moze za duzo slodyczy ? cukrzyca??
albo cos nie teges z cisnieniem ?kawa?
Angel.
Zwierzoholik;)
Zaraz doczytam.. wrocilam ze szpitala od lekarza- wszystko w odpowiednim watku..
Padam ze zmeczenia.
Padam ze zmeczenia.
abi82
Aktywna w BB
współczuje wszystkim którzy musieli takie straszne chwile przechodzić to niesprawiedliwe że takie kochane niewinne istotki odchodzą
ale kobietki nie piscie juz o tych złych chwilach. powinniśmy sie uspokajać i radować.
i oczywiście wierzyć ze wszystko będzie tak jak trzeba
Piscie jak sie czujecie? jak Wasze brzuszki? widać?
-mój już wypycha (dla mnei jest wielki) ale każdy mówi ze to wyglada na wzdecie a nie na ciąze ;p j
ak Wasze apetyty? macie na coś ciąglą ochote?
- ja lubuje się w kiwi (własnie mi sie skonczyły - musze dokupic) i ciągle mam ochote na zupy i chinskie :-)
któraś już poznała PŁEC???
Dziś sobie zrobiłam dzień dla siebie - byłam na zabiegu algowym u kosmetyczki i kupiłam piekna torebke. szukałam takiej i jaka była radosc gdzy ja znalazłam i jeszcze 30zł przeceniona :-) :-) :-)
uciekam do pracy! papa kochane i Wasze maleństwa :-) trzymajcie się ciepło
ale kobietki nie piscie juz o tych złych chwilach. powinniśmy sie uspokajać i radować.
i oczywiście wierzyć ze wszystko będzie tak jak trzeba
Piscie jak sie czujecie? jak Wasze brzuszki? widać?
-mój już wypycha (dla mnei jest wielki) ale każdy mówi ze to wyglada na wzdecie a nie na ciąze ;p j
ak Wasze apetyty? macie na coś ciąglą ochote?
- ja lubuje się w kiwi (własnie mi sie skonczyły - musze dokupic) i ciągle mam ochote na zupy i chinskie :-)
któraś już poznała PŁEC???
Dziś sobie zrobiłam dzień dla siebie - byłam na zabiegu algowym u kosmetyczki i kupiłam piekna torebke. szukałam takiej i jaka była radosc gdzy ja znalazłam i jeszcze 30zł przeceniona :-) :-) :-)
uciekam do pracy! papa kochane i Wasze maleństwa :-) trzymajcie się ciepło
abi82
Aktywna w BB
strzelam że to ciśnienie. Z zasady mam bardzo niskie, po paru łykach kawy i pepsi i poruszaniu się trochę zmierzyłam bo uruchomiłam ciśnieniomierz - 100/50. Wiec pewnie było okropnie niskie wcześniej
Kochana musisz to skonsultować z lekarzem. a teraz otwórz szeroko okno, pooddychaj głeboko i może lekka gimnastyka.....to podniesie delikatnie ciśnienie.
miska271
witam dziewczynki
u mnie od wczoraj ból głowy,myślałam ze spacer coś pomoże ale nic z tego dalej boli
chciałam kupić Adze buty ale albo cena albo numeru nie było,jutro znowu spacer z mężem może coś kupimy
przeczytałam Wasze opisy o porodach,myślmy pozytywnie takie nastawienie działa cuda
u mnie od wczoraj ból głowy,myślałam ze spacer coś pomoże ale nic z tego dalej boli
chciałam kupić Adze buty ale albo cena albo numeru nie było,jutro znowu spacer z mężem może coś kupimy
przeczytałam Wasze opisy o porodach,myślmy pozytywnie takie nastawienie działa cuda
reklama
kamilaedi
ivi- cos wiem o tym cisnieniu, ja tez zawsze niskie... najgorzej jak mi palce zaczynaja dretwiec.... masakra niecierpie tego (zazwyczaj po imprezkach, takze narazie nie grozi)
ja dalej kiepsko sie czuje choc gardlo juz odpuszcza, miod jednak dziala jak powinnien...
fajnie macie z tymi zakupkami ja dopiero za tydzien bede sobie buty i kurteczke zamawiac
ja dalej kiepsko sie czuje choc gardlo juz odpuszcza, miod jednak dziala jak powinnien...
fajnie macie z tymi zakupkami ja dopiero za tydzien bede sobie buty i kurteczke zamawiac