renia1321
Fanka BB :)
tak was czasem dziewczyny podczytuję z tym karmieniem i ja mam zupełnie inny problem, wy piszecie że wasze maluchy wiszą na cycu godzinami a mój z 5min na piersi no max 10 i to na jednej, druga zostaje na następne karmienie a lekarz jeszcze mi powiedział że wydaje mu się że on kolki ma bo jest przekarmiony na razie przestałam się przejmować bo był ważony i przybiera książkowo (w pon przy wypisie 3160 w piątek 3400), ale kolki ma okropne a kontakt już z różnymi lekarzami mieliśmy i jedni mówią mniej mu dawać inni dawać ile chce no zwariować można ja licznika w cyckach nie mam..
też rozważałam przejście na odciąganie i podawanie z butli żeby mu odmierzać te 100ml i spokój, ale położna mi odradziła bo ponoć może zaniknąć laktacja szybciej a ja chcę karmić długo 6msc to minimum, jakoś sobie radzimy ale czasem Mały wrzeszczy a ja nie wiem czy z głodu czy kolki..
też rozważałam przejście na odciąganie i podawanie z butli żeby mu odmierzać te 100ml i spokój, ale położna mi odradziła bo ponoć może zaniknąć laktacja szybciej a ja chcę karmić długo 6msc to minimum, jakoś sobie radzimy ale czasem Mały wrzeszczy a ja nie wiem czy z głodu czy kolki..