Bozienka24
Fanka BB :)
Oj widze ze dzisiejsza noc byla nie zafajna dla wiekszosci _linka moja byla spokojna jak byla malusienka teraz wsesie odkad skonczyla poltorej miesiaca tez mam z nia przeboje zasypia na rekach i to zeby ja tylko tulic co ty znia to takie kamikadze odchodza ze masakra ja na jej miejscu bym zwymiotowala chyba z 100 razy a ta zadowolona wnajlepsze spi co do aktywnosci to z niunia trzeba tez kombinowac rozmawiac do niej smiac sie na macie polezy mozeee minutke i w ryk najchetniej to ona by juz siedziala jak sie czegos chyci albo jak chyci mnie za palce momentalnie dzwiga sie do gory na siadanie i jak siedzi cisza spokuj tylko glowka jej lata na boki bo ja wszytsko interesuje ehh to moje dziecie to jakis fenomen hehehe glowe trzyma sztywno do siadania sie zabiera na brzuszku nie polezy bo jej zle no masakra z synkiem tak niemialam ojj synek to byl aniolek moglam wszytsko robic a on sobie grzecznie lezal w luzeczku zasypial sam no doslownie aniol a ta to diabliczka musi byc w centrum zainteresowania i c najgorsze niechce mi spac w luzeczku tylko w wozku a do mojej sypalni wozek sie juz niezmiesci takze przerabane
a i zapomnialam dodac slini sie to tak ze szok hehe jak nie zaloze sliniaka momentalnie spiochy doprzebrania i gryzie wszytsko a zwlaszcza swoja raczke ale na zeby to raczej zawczesnie duzooooo zawczesnie
a i zapomnialam dodac slini sie to tak ze szok hehe jak nie zaloze sliniaka momentalnie spiochy doprzebrania i gryzie wszytsko a zwlaszcza swoja raczke ale na zeby to raczej zawczesnie duzooooo zawczesnie