reklama
inamorate
marcóweczka 2012 :)
jopal
Fanka BB :)
Angel u mnie termin z OM to 3 marca (urodziłam 5), a z usg to z pierwszego był 26 luty z drugiego 23 luty a potem to już coraz wcześniejsze daty, ale jak była położna środowiskowa to powiedziała, że mały przenoszony bo ma taką umęczoną suchą skórę i ciągle mu na nowo złazi.
Edek jest już bez pępkowy - dzisiaj odpadł. My tez planujemy spacerek na weekend na razie tylko wietrzenie przy otwartym oknie, no i my na dwa wózki bo Riko za daleko na nogach nie pójdzie.
Edek jest już bez pępkowy - dzisiaj odpadł. My tez planujemy spacerek na weekend na razie tylko wietrzenie przy otwartym oknie, no i my na dwa wózki bo Riko za daleko na nogach nie pójdzie.
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ina - jedną kropelkę, zakraplam na palec i z palca daję na język. Farmaceuta nam mówił że takie ilości mozna wcześniej (Tymkowi pierwszy raz podaliśmy jak miał tydzień a ja wcześniej zjadłam pomidora.. Ryczał tak że szukaliśmy pomocy no i esputicon pomógł). Teraz przy Nusi też już parę razy podałam i zawsze pomaga bardzo szybko
V
villandra8
Gość
Ja mam teraz ciezka rozkimne czy jednak nie powinnam nastawiac sie na termin z OM
buuuuu tego psycha nie zniesie
oj tam - zniesie, zniesie, jak będzie trzeba
I się nie przejmuj, że ludzie patrzą na Ciebie jak na zjawisko - mam dokładnie tak samo - zupełnie nie rozumiem dlaczego Kobiety w ciąży nie widzieli czy jak
ivi zaczyna tak mocno płakać że w pewnym momencie nie może złapać oddechu i aż robi się sina, no coś strasznego :---(
Ja bym w takiej sytuacji molestowała położną...
pinula dużo wytrwałości dla Ciebie - na pewno sobie poradzisz i "rozgryziesz" Jasia - w końcu jesteś dzielną kobitą i będziesz równie dzielną mamą, nawet jeśli w obecnej chwili wydaje się to takie trudne. Jak widzisz są tu doświadczone mamy, które dużo mogą Ci podpowiedzieć - cos na pewno zadziała, więc głowa do góry i korzystaj z pomocy innych, ile tylko się da.
tunia no już miałam Ci gratulować skurczyków, a widzę, że zdążyły sobie pójść... No, no - Ty lepiej uważaj, bo wylądujesz na porodówce, nim ja nawet podłogi szorować zacznę (bynajmniej nie w celu przyspieszenia porodu - ale skoro zrobić trzeba, to doszłam do wniosku, że bezpieczniej będzie bliżej terminu się takimi czynnościami zająć -także Lina ;-)...)
No ale żem się dzisiaj zasiedziała znowu - reszta juz grzecznie śpi, albo pewnie lula maluchy, a mnie się grania zachciało...
Spokojnej i przespanej nocki moje miłe - niech maluchy (te w brzuszkach i na świecie) uszanuja dzisiaj swoje mamcie i dadzą Wam pospać.
MaMicurina
Fanka BB :)
Tunia i co? Pojechałas?
Angel.
Zwierzoholik;)
UUuu Tuniek a co to za info z rana?!
Ej jak ty mi tak z nienacka pojechałas rodzic to to ...ja sie tak poprostu nie bawie!!
Wow jestem zaraz za MaMi, chyba rekord :-)
Niestety za szybko poszlam spac.. Noce meczace wiec ostatnio 6-7 godzin spania max.. a jak m. mial wolne to sobie siedzielismy do 2-3 w nocy potem 10-11 pobudka to fajno..
A dzis m. o 6 pobudka, o 12 z nim spac..i tak wegetuje juz od godziny
Zjem serek, pozamulam i pewnie pozniej pojde dalej spac..
Sie rano zdenerwowalam troszku, bo oczywiscie 2 m mojego brzucha lezy na luzku jak leze na boku i m przypadkiem mnie pocinal w niego mocniej wstajac Maly sie obudzil i zaczal ruszac a ja troche sie zaczelam martwic, ze moze za mocno czy co...
ALe chyba wiecej paniki tym bardziej jak dziecko w kanale powinno glowa byc a na dole brzucha jeszcze cala opona ochronna
Ej jak ty mi tak z nienacka pojechałas rodzic to to ...ja sie tak poprostu nie bawie!!
Wow jestem zaraz za MaMi, chyba rekord :-)
Niestety za szybko poszlam spac.. Noce meczace wiec ostatnio 6-7 godzin spania max.. a jak m. mial wolne to sobie siedzielismy do 2-3 w nocy potem 10-11 pobudka to fajno..
A dzis m. o 6 pobudka, o 12 z nim spac..i tak wegetuje juz od godziny
Zjem serek, pozamulam i pewnie pozniej pojde dalej spac..
Sie rano zdenerwowalam troszku, bo oczywiscie 2 m mojego brzucha lezy na luzku jak leze na boku i m przypadkiem mnie pocinal w niego mocniej wstajac Maly sie obudzil i zaczal ruszac a ja troche sie zaczelam martwic, ze moze za mocno czy co...
ALe chyba wiecej paniki tym bardziej jak dziecko w kanale powinno glowa byc a na dole brzucha jeszcze cala opona ochronna
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Cześć dziewuszki
I co z tą naszą Tunią czekamy cierpliwie na wieści . My nocke mamy przespaną mała tylko raz się obudziła na jedzonko. Kurcze tak sobie pomyślałam, że jak miałam ją w brzuchu to martwiłam się czy zdrowa itd, a teraz trzęsę się nad nią czy się nic nie dzieje o matko Angel, Mami no wy już na wylocie i co??? cisza?? Oj dzieciaczką chyba dobrze w maminych brzuszkasz ja nawet nie miałam skończonego 39 tygodnia . Angel a Ty tak uroczo z tym brzuszkiem wyglądasz normalnie powinny być Twoje zdjęcia w gazetach dla ciężarnych No napatrzeć się nie mogę :-)
I co z tą naszą Tunią czekamy cierpliwie na wieści . My nocke mamy przespaną mała tylko raz się obudziła na jedzonko. Kurcze tak sobie pomyślałam, że jak miałam ją w brzuchu to martwiłam się czy zdrowa itd, a teraz trzęsę się nad nią czy się nic nie dzieje o matko Angel, Mami no wy już na wylocie i co??? cisza?? Oj dzieciaczką chyba dobrze w maminych brzuszkasz ja nawet nie miałam skończonego 39 tygodnia . Angel a Ty tak uroczo z tym brzuszkiem wyglądasz normalnie powinny być Twoje zdjęcia w gazetach dla ciężarnych No napatrzeć się nie mogę :-)
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Ojejjj Ina nie słodz mi az tak błagam Tutaj mamy takie laski na forumz tymi jędrnymi balonikami, ze mnie to tam wiesz... po plazy bym sie nei przeszla bo spowrotem do morza by wrzucili ;-) ;-)
A Tunia fałszywy alarm! Jest w domku pewno niedlugo wejdzie
Mysmy tez wszyscy sie nie spodziewali, ze donosze do konca.. a zaraz skoncze 40 tydzien i nic
Wkurzaja tylko od 2-3 tygodni jakies ćmienia w brzuchu, jakies mocniejsze skurcze na palcach policzyc mozna.. bezsensu.. raz a porzadnie by wzielo a nie Dzis tez od rana brzuch pobolewa, cmi..nic po za tym..
Czekamy, czekamy
A powiedz co sie robi jak tak dzidzia jak to opisujesz sie "zanosi"?? Ja wkoncu tez swiezyna, do czynienia z noworodkami nie mialam nigdy i az mam nerwa na mysl o takich akcjach :--(
A Tunia fałszywy alarm! Jest w domku pewno niedlugo wejdzie
Mysmy tez wszyscy sie nie spodziewali, ze donosze do konca.. a zaraz skoncze 40 tydzien i nic
Wkurzaja tylko od 2-3 tygodni jakies ćmienia w brzuchu, jakies mocniejsze skurcze na palcach policzyc mozna.. bezsensu.. raz a porzadnie by wzielo a nie Dzis tez od rana brzuch pobolewa, cmi..nic po za tym..
Czekamy, czekamy
A powiedz co sie robi jak tak dzidzia jak to opisujesz sie "zanosi"?? Ja wkoncu tez swiezyna, do czynienia z noworodkami nie mialam nigdy i az mam nerwa na mysl o takich akcjach :--(