reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja tez nie bede sie szczepic, tym bardziej ze siedze w domku wiekszosc czasu
hej Dziewczyny!
Będziecie się szczepić przeciw grypie?
Właśnie mnie wczoraj lekarka o to pytała. W Stanach mają pierdzielca na punkcie szczepień na grypę (a w ciąży to już w ogóle - zdecydowanie są zalecane). Jak jej powiedziałam, że raczej nie zamierzam, to się naprawdę kobieta zdziwiła:-).
Ja w ogóle mam kiepskie doświadczenia z tymi szczepieniami. Kiedyś mnie mama parę razy 'zmusiła' i za każdym razem potem w sezonie chorowałam. A jak się przestałam szczepić, to i choroby się skończyły.
Mini55
&&&&&
Trawa dziwne ... moim zdaniem jak już, to powinnaś się zaszczepić przed ciążą , ale w czasie ciąży to chyba ryzykowne jest ... a jak będą jakieś komplikację poszczepienne ??
Znam kilka osób które po zaszczepieniu się bardziej chorowały , więc ja tam nie jestem przekonana że ta szczepionka to takie cudo ...
A często chorujesz na grypę ??
Znam kilka osób które po zaszczepieniu się bardziej chorowały , więc ja tam nie jestem przekonana że ta szczepionka to takie cudo ...
A często chorujesz na grypę ??
Kasiurek1983
hej Dziewczyny!
Będziecie się szczepić przeciw grypie?
z tego co wiem to szczepienia w ciazy sa zabronione ze wzgledu na dziecko
Kasiurek1983
Dzień dobry
Ja mam jeszcze godzine do pracy. Mogłabym dopiero wstawac, ale zerwałam sie wcześniej bo i tak nie moge spac, W nocy od 2 do 5 też sie tylko przewracałam z boku na bok. Ale chociaż sobie w sypialni ogarnełam po pracy już nie bede musiała.
Mata a do szafy chowamy ciuszki, siusiaki chowamy w pieluszke i łądny ciuszek
Kasiurek fajny sklep mi sie podobjaą takie :
Czarne kozaki buty saszki TRENDY RADOM 38 #14559 (1824352031) - Aukcje internetowe Allegro
Czarne kozaki buty ZIMA sashki ocieplane 39 #15706 (1823759381) - Aukcje internetowe Allegro
Szare siwe kozaki buty muszkieterki ZIMA 38 #14531 (1824352043) - Aukcje internetowe Allegro Tylko te już troche chyba za wysokie ale jak by sie odwijały to bosko.
fajne ale czy zimowe w sensie czy bedzie cieplo :>?
reklama
z tego co wiem to szczepienia w ciazy sa zabronione ze wzgledu na dziecko
Nie są zabronione. Lekarze wręcz zalecają. U mnie przynajmniej, ale w Polsce sporo (jeśli nie większość) lekarzy podziela ten pogląd. Chociaż jak ktoś się nigdy wcześniej na grypę nie szczepił, to ja bym uważała :/. Zresztą w ogóle dla mnie szczepienia przeciw grypie to syf.