reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel ja tez juz od jakiegos czasu pisalam o tych kluciach-podobno to dziecko napiera czasem i dlatego.

Dobrze ze te wasze dzidzie sie ladnie chowają-oby tak dalej.

Ja zrobilam sobie dzis od rana zakupy online i teraz chcąc czy nie pozostaje rodzic i chudnąć :-)

Mam pracowity dzień wiec uciekam-milego!

reklama
dziendobry :D
jak tam sie czujecie dzis?? widze ze juz duzo wiecej mamus jak ciezarowek :) u mnie dalej cisza :happy2: teraz to juz mam nadzieje ze do soboty sie nic nie zacznie... eh... wczoraj polatalam po sklepach, dlugo kapiel, przytulanki i cisza maluch uparty wiec niech siedzi... nic na to nie poradze...:dry:

olavip witaj w domu i wśród nas :-)

ajako no wiosna tuz tuż - dużo zdrówka, co byś też mogła korzystać z tej pięknej pogody, co ją zapowiadają (tylko gdzie ona, bo słońca dziś coś nie widzę...)

trawa po badaniu może byc lekkie plamienie - różowe lub brązowawe (mi się zdarzyło to drugie) - zresztą to znak, że szyjka się przygotowuje do otwarcia ;-)

Oki - dosłodzona, to sie grzecznie podnoszę i zajrzę do Was później :-)

witam się i ja,

dołączam do grona zadowolonych mam z dzisiejszej nocy :-), dzisiaj 2gi dzień werandowanie Grzesia, więc w weekend ma być 15 st, akurat na pierwsze spacery :-)

olavip super, że w domu. Ogarniajcie się i wpadajcie do nas

ajako też nie mogę doczekać się wiosennych spacerków, a dla Was dużo dużo zdrówka

trawa jak byłam w szpitalu przed indukcją robili mi badanie parę razy mega bolesne, za każdym razem plamiłam i to nie lekko, raz nawet przez 2 dni

last wielkie gratulacje!!!!, szkoda że cc :baffled:

oj u mnie też cos cisza ale mam dziwne wrażenie że sie to odbędzie na dniach, i mam nadzieje że urodze sn bo jak widziałam dziewczyny po cc to mi sie aż słabo robiło w szpitalu. Lekarz nie widział zastrzeżen co do naturalnego porodu ale wszystko sie okaże jak sie "akcja" zacznie.
Jejuuu na nic nie mam siły już jestem tak wymęczona czy tylko ja tak mam ? :)

Hejka :)

A z tym kłuciem to pewnie uciskał, ale zazwyczaj inaczej to czułam a tu tak z 6 godzin takiego pulsujacego miarowego kłucia.. No nic po przytulankach od rana taka cisza jakbym w ciazy nie byla...wiec ja juz szans na porod w terminie nie widze :confused2:

Lastpetunia wielkie, wielkie gratki !! Ciekawa jestem tylko czemu to cc nad ranem jak tak fajnie sie zaczelo:( Ale wracajcie szybko do domku całe i zdrowe :**

ajako ło matko co Wam sie przypałętało :/ Duzo zdrówka, kurcze z takim maluszkiem sie tak pochorowac to sie serce kraja :-(

Ewstra
- a dokladnie pamietam z tym waszym mieszkaniem jak pisalas, ze juz wtedy Was postraszyli strata depozytu i musicie zostac do kwietnia :/ a tu kolejny manewr no coza ludzie!! Ale dobrze, ze masz papier nic nie zrobia.
I powodzenia w szpitalu, ostro z nimi a co!! ;-)

MaMi
ale sobie motywacje zapodałaś :) No niedlugo sie zacznie znowu zycie pod haslem "dieta".. matkooooo ile mozna w zyciu to przechodzic ;-)

Trawa to tez zalezy jaki to sluz! Bo jak galaretowaty to czop, jak ten mleczny zabarwiony to cos tam gin poruszal i to norma ;-)

Vill udanego pracowitego dzionka ;-)

Kamila jak sie czujesz tako przeterminowana?? :-D :-D

Kasiulka no nie wy juz werandujecie i na spacerki sie szykujecie z waszymi bąblami a my tylko stękamy przerzucajac sie z boku na bok :( ;)

Ładnie u Nas wkoncu, ostatni wolny dzien m. bedziem spacerowac ;-) Pokoj ogarniety w torbach i kartonach gotowych tylko do wynoszenia ..zostaly rzeczy synkowe , lozeczko, wozek, tv i nasze rzeczy w szafie ;-)
Tylko pozostalo czekac na jakies wiesci z agencji , ze cos dla nas maja..

AHA ponawiam pytanko do rozpakowanym w terminie mamuś ( takich tydzien przed i pare dni po bo tyle najdluzej tu byly)- co to był za termin??? Z OM czy USG??

:happy2:AKTUALIZACJA :happy2:

1 marca:

ajako :tak:
atan :tak:
bozenka :tak:
nefi :tak:
trokatka :tak:
patka :tak:

2 marca:
Loma
:tak:

3 marca:

jopal :tak:
inamorate

4 marca:

pinula :tak:

miotlica :tak:
Kasiulka :tak:

5 marca

Lina :tak:
Manta :tak:
Mata :tak:

6 marca

Nusia :tak:
Amandla

7 marca
ivi :tak:
anula :tak:
kangurzyca :tak:
miska :tak:
akka

8 marca
Maruusia:tak:
kindzia :tak:
alicja :tak:
M.A.G.D.A

9 marca
agusiakemisia :tak:

12 marca
Perelandra :tak:

13 marca
Kasiurek :tak:
tricia
monika

14 marca

kamilaedi

15 marca

kadza

16 marca

kathinka
K&M
lastpetunia

18 marca

gagucha

19 marca

Angel
Doris
20 marca

Mini
Adka

21 marca
atomowka
Villandra

22 marca

Tunia

23 marca

Trawa

25 marca

Olavip

26 marca

Ancia

27 marca

Renia
Ewstra

30 macra

Almasta
MaMi

31 marca

Martafrog
abed

W WIELKIEJ KOLEJCE:->
Akka, Tricia, Kamilaedi, kadza, K&M, Angel
NASTĘPNE ->->Atomówka, Villandra, Tunia, trawa, Ewstra, Almasta , Mami, Martafrog, Abed

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ROZPAKOWANYCH: 38
Zostało: 15
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
I jeszcze dopiska- Kamila i Kadza nam sie ładnie melduja- a co z Akką? K&M? Tricią? Czy ktoś ma do nich kontakt? Szczególnie akka sie nie odzywała dłuższą chwilę :tak:
No moje drogie zostało nas nie wiele......

Do góry