Hejka
A z tym kłuciem to pewnie uciskał, ale zazwyczaj inaczej to czułam a tu tak z 6 godzin takiego pulsujacego miarowego kłucia.. No nic po przytulankach od rana taka cisza jakbym w ciazy nie byla...wiec ja juz szans na porod w terminie nie widze
Lastpetunia wielkie, wielkie gratki !! Ciekawa jestem tylko czemu to cc nad ranem jak tak fajnie sie zaczelo
Ale wracajcie szybko do domku całe i zdrowe :**
ajako ło matko co Wam sie przypałętało :/ Duzo zdrówka, kurcze z takim maluszkiem sie tak pochorowac to sie serce kraja :-(
Ewstra- a dokladnie pamietam z tym waszym mieszkaniem jak pisalas, ze juz wtedy Was postraszyli strata depozytu i musicie zostac do kwietnia :/ a tu kolejny manewr no coza ludzie!! Ale dobrze, ze masz papier nic nie zrobia.
I powodzenia w szpitalu, ostro z nimi a co!! ;-)
MaMi ale sobie motywacje zapodałaś
No niedlugo sie zacznie znowu zycie pod haslem "dieta".. matkooooo ile mozna w zyciu to przechodzic ;-)
Trawa to tez zalezy jaki to sluz! Bo jak galaretowaty to czop, jak ten mleczny zabarwiony to cos tam gin poruszal i to norma ;-)
Vill udanego pracowitego dzionka ;-)
Kamila jak sie czujesz tako przeterminowana??
Kasiulka no nie wy juz werandujecie i na spacerki sie szykujecie z waszymi bąblami a my tylko stękamy przerzucajac sie z boku na bok
Ładnie u Nas wkoncu, ostatni wolny dzien m. bedziem spacerowac ;-) Pokoj ogarniety w torbach i kartonach gotowych tylko do wynoszenia ..zostaly rzeczy synkowe , lozeczko, wozek, tv i nasze rzeczy w szafie ;-)
Tylko pozostalo czekac na jakies wiesci z agencji , ze cos dla nas maja..
AHA ponawiam pytanko do rozpakowanym w terminie mamuś ( takich tydzien przed i pare dni po bo tyle najdluzej tu byly)- co to był za termin??? Z OM czy USG??