reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
oooo manta fajnie, że się odezwałaś brakowało tu Ciebie, u nas tez na początku tata lepiej sobie radził niż ja, a przede wszystkim dużo spokojniej
Gagucha gratulacje!

:happy2:AKTUALIZACJA :happy2:

1 marca:

ajako :tak:
atan :tak:
bozenka :tak:
nefi :tak:
trokatka :tak:
patka :tak:

2 marca:
Loma
:tak:

3 marca:

jopal :tak:
inamorate

4 marca:

pinula :tak:

miotlica :tak:
Kasiulka :tak:

5 marca

Lina :tak:
Manta :tak:
Mata :tak:

6 marca

Nusia :tak:
Amandla

7 marca
ivi :tak:
anula :tak:
kangurzyca :tak:
miska :tak:
akka

8 marca
Maruusia:tak:
kindzia :tak:
alicja :tak:
M.A.G.D.A

9 marca
agusiakemisia :tak:

12 marca
Perelandra :tak:

13 marca
Kasiurek :tak:
tricia
monika

14 marca

kamilaedi

15 marca

kadza

16 marca

kathinka
K&M
lastpetunia

18 marca

gagucha

19 marca

Angel
Doris
20 marca

Mini
Adka

21 marca
atomowka
Villandra

22 marca

Tunia

23 marca

Trawa

25 marca

Olavip

26 marca

Ancia

27 marca

Renia
Ewstra

30 macra

Almasta
MaMi

31 marca

Martafrog
abed

W WIELKIEJ KOLEJCE:->
Akka, Tricia, Kamilaedi, kadza
NASTĘPNE po połowie marca-> K&M, latpetunia, Angel
Koncówka po 20stym->Atomówka, Villandra, Tunia, trawa, Ewstra, Almasta , Mami, Martafrog, Abed

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ROZPAKOWANYCH: 37
Zostało: 16

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Amandla dobra jesteś !!! fajnie sobie urozmaicasz dietę ...... :tak:

Monika ja też sobie zamówiłam tego jelpa - miałam go przy Borysku i super jest :tak: A promocja fajna ;-)

Kindzia oj z dwójeczką jest nieźle , choć puki co nie mogę narzekać ;-)

Mała coś od popołudnia marudna - zaczyna swój wieczorny koncercik ;-) Dziś ją ważymy zobaczmy czy coś przybiera :sorry2:
Moja siostra ją dziś oglądała - a studiuje rehabilitację i mówiła że ma słabe odruchy i może to wskazywać na słabe napięcie mięśniowe - może dlatego nie chce ssać cyca :unsure:

Zaczynają się standardowe pytania - tyle, że nie bezpośrednio do mnie :-D Molestowany jest M w pracy i moja mama czy juz babcią została... Jak fajnie, że mnie nikt nie męczy...

A tu widzę, że się dzieje - kolejka coraz bliżej tak samo jak termin...

Ruch coraz mniejszy, większość zajęta kruszynami, reszta czekaniem...

Albo molestowaniem panów ;-):-D

To ja się na dziś żegnam - coś mi się oczy zamykają. Spać spać spać (choć pewnie i tak prędko do łóżka nie dotrę...)

Do jutra - może będzie nas rano więcej? ;-)

Vill nie da sie przeskoczyc tego etapu :-)
M. ma teraz wolne to i dzwonia i pisza czy już :-D
Tesciowa dzwoni to tez w pracy ja mecza, moja siostre to kazdy kto spotka pyta.. Jezu coza presja!!!!!!!!!!!! Hehehhe
Pomyslec to juz dni..godziny..

Miłej nocy ;-) Dla mnie noc to juz zaden odpoczynek, wiec skreslam z kalendarza byle do przodu..

Jesteśmy już w domku! Jestem okropnie zmęczona - za mną trzy nieprzespane noce - wcale nie przez Oskarka, ale inne płaczące dzieci. Oskarek w szpitalu był bardzo spokojny i nie nadwyrężał mamusi, a ja po cc dochodzę do siebie rewelacyjnie - pierwsze wstanie było koszmarne, ale potem już z każdą chwilą lepiej. Fakt, że w szpitalu dostawałam cały czas środku przeciwbólowe, ale dzięki temu w drugiej dobie już w miarę normalnie funkcjonowałam.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nierozpakowane mamusie!

No nasza wspaniala lista:)tyk tyk-jutro z rana mam wizyte w szpitalu i nie opuszcze go do momentu rozmowy z kims kompetentnym, tym bardziej ze w ostatnuch dniach mam mega wysoki cisnienie mimo lekow.No i ciagle jakis problem z agencja mamy w ktorej mamy wynajete teraz mieszkanie od dawna dawna wiedza ze sie wyprowadzamy i niby zubili dokiment ze konczymy juz wspolprace no ale dzis pokazalam dokumenty ktore my mamy i koniec grrr od kwietnia na nowe mam nadzieje ze jakos normalnie bedzie.
doris wutajcie w domku

reklama
Ja standardowo na chwilę bo zupełnie głowy nie mam do netu
Chciałam tylko powiedzieć,że Aleks postanowił chyba mamę uspokoić i dziś już regularnie bryka w brzuszku, bez zbędnych szaleństw ale się rusza:)
Ja natomiast mam przykaz codziennego chodzenia na KTG ( choć wcale mi się nie chce)
Dziś w ramach akcji "wypędzamy malucha" weszłam po schodach na 16-ste piętro hahah a co sobie będą żałowała

Angel dla mnie noc to nie odpoczynek już od jakiś 3-4 tyg, budzę się regularnie co godzinę, zegarki można ustawiać

Wszystkim rozpakowanym mamusiom życzę jak najlepszych nocek i szybkiego dotarcia sią
a brzuchatkom same wiecie czego Wam życzę

Do góry