reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Latpetunia babo jedna wiedziałam, że mnie opuścisz lada moment!!!!! :-D
Trzymaj się kochana , głowy do tego miec nie bedziesz ale czekamy niecierpliwie na wieści już po! Napewno szybko pojdzie jak tak ładnie akcja się zaczeła :-)

Ewstra a z tymi agencjami.. Nasza niby chce nam bardzo pomóc zobaczymy jak wyjdzie..

Atomówka ten twój Aleks to mały łobuziak :-) Ale mój Dorek też ostatnie dnie ma różne fazy..tak jak zawsze adhd przez godziny tak wczoraj juz kilka razy sie zdenerwowałam, ze go nie czuje. Jednak staram sie szybko ogarnac z tymi nerwami, bo wiem, ze tak moze byc tylko przyzwyczajona jestem , ze wlasciwie wiekszosc czasu byl aktywny ;-)
Ehh nic tylko czekac az bedzie na zewnatrz a ja bede sie z lozka zrywala patrzec czy oddycha.. jak ja takie filmy mam z moim m. budzie sie w nocy i on tak cicho oddycha , ze odrazu go po klacie macam czy oddycha :zawstydzona/y::confused2: To z dzieckiem tylko sobie moge wyobrazic co to bedzie..ysh

A mnie cos od paru godzin kłuje w ..pochwie no bo tak to odbieram. Dziwne wczesniej nic takiego nei bylo..

reklama
cześć laseczki :)
last - gratulacje :-):-)

ja się witam i spadam do dzeici.. Dziś wyjątkowo dobra noc była i nawet jestem wyspana! ;-)

witam
to mamy kolejnego dzieciaczka:) nasza kolejka sie zmniejsza...
ja zarz herbatke wypije , przygotuje sie do szpitala juz mam ciety jezyk bez awantury nie opuszcze szpitala
angel no my zawsze mamy z agencji ale teraz juz przegieli bo usilnie chcieli nam wmowic ze nic im nie powiedzielismy o przeprowadzce niby miesiac przed konce umowy musisz ich poinformowac wiec my juz zrobilismy to kilka miesiecy temu i ponad miesiac temu i poprosilam dokument by miec to na pismie ...maniaczka jestem ale woel miec jasne sytuacje a oni wczoraj wyskakuja ze kare poniesiemy i musimy ti zostac miesiac dluzej no nie ma jak zarabiac na ludziach ale dokument im otworzyl oczy.

ale miłe wieści z rana:) Lastpetunia gratulacje!!!
u nas też noc spokojna, wczoraj byliśmy u pediatry na kontroli , wszystko super, mała rozwija się wzorowo, aktualnie smacznie sobie śpi po porannej szamie:) miłego dnia życzę wszystkim mamuśkom:)

Hejo:-)

Podnioslam sie zeby Wam wiesci napisac a tu wiesci juz sa:-D

No jak mi sie nic nie chce dzisiaj, siedze i gnije nigdzie nie ide dzisiaj wczoraj sie tak nalazilam ze do dzisiaj czuje:-)
Angel ja wczoraj pod wieczor mialam to samo z tym kluciem ale to maly napiera tylko ze wczoraj tak napieral ze myslalam ze mi oczy wyjda:-)

Nie wiem czemu ale mam jakies takie wrazenie ze ja ostatnia tutaj zostane do urodzenia:-)nawet sie nie czuje zebym miala chwila moment rodzic:eek:

tunia dotrzymam Ci towarzystwa ;-)

No i czułam to po kościach, że będzie nas dzisiaj więcej :-D

A tak w ogóle to dobry dzień.
Humorek dopisuje, energia jest, śniadanie już zjedzone, to dziś działamy - bez zbędnego leniuchowania.
Może po drodze jeszcze jakieś pranie wrzucę - nie ma dużo, ale im mniej tym lepiej :-)
Ale najpierw to się jeszcze dosłodzę resztą budyniu z wczoraj (dosłownie - bo posłodziłam mleko, a się okazało, że budyń słodzony :baffled:)

hej Kochane! Melduję,że od wczoraj jesteśmy w domu! Postaram się być wieczorem i dodać zdjęcia małego i opisać poród.
Poza tym bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje!
p.s. - po cesarce masakra - po sn czułam się lepiej. Muszę ogarnąć jeszcze Jagódkę, jest tak żywa i rozbestwiona (przez czas kiedy mnie nie było troszku ją rozpuścili:cool:) że trudno mi z nią i małym.
Pierwsza noc nie była straszna - mogłoby być lepiej, ale do przeżycia;-)
buziaki!

Dzien dobry!

ja mialam maly przerywnik z forum.
niestety, ale mamy jakiegos badziewnego wirusa, na szczescie Jula juz dobrze i od poniedzialku chodzi do przedszkola, ale najgorzej, ze maly jednak zalapal, juz bylam z nim u lekarza no i teraz przeszlo na mnie. Zdychalam 2 ostatnie dni, dzis juz lepiej, tylko zostaly mi ropiejace oczy :szok: w zyciu jeszcze czegos takiego nie mialam, nie wiem co to jest, jutro idziemy wazyc malucha to podejde do lekarki niech mnie obejrzy.

widze, ze mamuski w koncu powracaly do domkow z maluchami, super! teraz tylko dograc sobie zycie na nowo w powiekszonej rodzinie i bedzie git!

u nas przez ta chorobe, na razie ciezkawo, bo ja z malym nie mam jak wyjsc, Jule musi mi odbierac przyjaciolka (dobrze, ze ja mam taka wspaniala, bo na rodzona siostre to nie mam co liczyc, a nikogo wiecej nie mamy:-(), maz pozno wraca, a maly bardzo malo mi spi w ciagu dnia.
niby spi, ale jak jestem w poblizu, serio, dziwne to, ale wczoraj spal niby, wiec polecialam pod prysznic, ktory trwal 2 minuty, wychodze i slysze ryyyyk!

no nic jakos sie ogarniemy, byle do wiosny!

a wlasnie laski rozpakowywac sie, bo idzie do nas piekna wiosna, bedziemy maluchy wietrzyc i dochodzic do formy na spacerkach :tak::-)

last- cudneee wiesci! tylko czemu to cc :confused:

musze spadac sie ogarnac i prasowac, bo mam gore prasowania, a deska rozlozona chyba od tygodnia non stop, bo prasuje na raty po pare minut.

aaaa
Angel- doczytalam, ze ładnie sie 'sprawujesz' przez ostatnie dni no i prosze jest klucie w dole, to juz jest dobry znak kochana, tak ma byc wlasnie :tak::-)

reklama
cześć dziewczyny
ja po wczorajszej wizycie u doktorka dziś rano miałam różowawy śluz, ale to chyba nie czop tylko taka reakcja po badaniu... narazie nie mam skurczy, ale już mentalnie się przygotowuję, że w każdej chwili coś się może ruszyć.
czy któraś z was miała śluz różowawy po badaniu?

wszystkim nowym mamusią gratuluję - szczęściary już po.............:-D

Do góry