vill- kochana u mnie corcia Julia, Jagoda u Olivip, ale dzieki serdeczne za Twoja wypowiedz :-) to juz chyba tak bedzie przy dwojce dzieci, ze bedzie to 'rozdarcie' miedzy dziecmi, czasem im poswieconym itd, zwlaszcza wlasnie tak jak zauwazylas dopoki maly bedzie maly, pozniej juz pewnie bedzie mi lepiej (nie bede sobie ciagle wyrzucac) jak zaczna sie razem bawic.
Angel- nooo kawal dobrej roboty z ta lista! brawo i dzieki! jest pieknie, wszystko ładnie widac!
A Ty juz masz 39 tc wow, toz to tez lada chwila :-) a czemu dzis nie przychodzi do Ciebie ta polozna tylko Ty sie musisz fatygowac?
K&M- tez mialam takie watpliwosci, ale nie ma sie co przejmowac szczegolami, wazny jest 'efekt' koncowy:-)
a polozne sie dobrze opiekuja po cc, w koncu to nie byle jaka operacja, wiec musza monitorowac co chwile praktycznie i sa od tego, zeby pomoc, podklad zmienic, usta nawet zwilzyc itd, ja bynajmniej mialam super kobietki, jedna taka przesmieszna caly czas zartowala, choc mi nie bylo do smiechu hehehe, a druga w nocy taka znowu wyciszona, spokojna, taki chodzacy aniol normalnie. Dobrze bedzie nie przejmuj sie!
aha i ja bynajmniej siadalam na ten stol operacyjny nago, a moj gin z lekarka stali juz umyci i czekali,jakos mi to nie przeszkadzalo, a i oni sobie gadali, nie przygladali mi sie, w koncu to dla nich codziennosc takie widoki;-)
moje dzecko tez wywerandowane, ja szybko ugotowalam, pojadlam sobie i czekam, az sie wielki glod obudzi
mini, monika, agusia- trzymam kciuki za szybkie powroty do domku!