reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

jednak trzeba pić te 1,5 -2 l wody właśnie, a nie soków (słodzonych), zup (solonych), chodzi o nawadnianie i oczyszczanie organizmu
ja też mam z tym problem ale to wcale nie musi być woda mineralna no i nie musi być zimna; ja np. wolę wypić filtrowaną letnią, bo mi po zimnej zaraz w żołądku zimno i mnie mdli.

Teraz za to mogę już pić kawę i ciągnie mnie do niej ale staram się ograniczać do 1 raz w tygodniu, a kiedyś 2-3 siekiery dziennie to była norma
Pogoda kiepska, zimno i w ogóle jakoś tak szaro-buro, dobrze że nie pada

Ale Wam dobrze, że już myślicie o urządzaniu pokoików; my mieszkamy w jednym pokoju więc raczej będzie to kącik dla malucha: łóżeczko, jakiś inny kolorek ściany, obrazki...

no i niby 16 tydzień już i czas leci szybko ale dla mnie nadal za wolno, o ciągle się martwię, że dzidziuś taki maleńki, że sobie nie poradzi jak coś się stanie...

Ostatnia edycja:
reklama
Opuchnięte stopy tak to jest masakra ja nawet w kapciach nie mogłam chodzić, a te jedne biedaki co na siłe wciskałam to po porodzie od razu na śmietnik poszły bo do niczego sie nie nadawały tak się rozchlapały. Ma nadzieje, że teraz będzie lepiej tym bardziej że to na zime wypadnie najwyżej jakieś za duże kalosze sobie kupie i grube skarpetki.

Mini tak o wodzie źródlanej myślałam tylko taką piję, ma temp pokojową więc i żołądek nie odczuwa jakiś zmian drastycznych temperatury,
nie przesadzając oczywiście można też pić zieloną herbatkę, ona również pomaga wyczyścić organizm z toksyn, muszę sobie jakąś dobrą zakupić, ostatnio kiedy piłam smakowała mi z cytryną Irving

ale na klikałyście tego :szok:

później może uda mi się Was doczytać,nie chce mi się dzisiaj nic kompletnie,a w domu jest co robić

:-Ddziendobry ciezarowki

ale ruch tu znowu od rana , grzecznie przeczytalam... chwilke mi to zajelo...:)

wiecie co z ta ta woda to ja tez jej nie pije... poprostu nie moge wody... pije bardzo duzo herbat sokow i mleko moglabym pic w nieskonczonosc ale nie wode...
a co do jedzenia to cale zycie nie lubilam slodyczy (poza rafello) a teraz moglabym tylko slodkie jesc poprostu nie moge sie pohamowac... w sklepie pierwsze co to na slodka bulke ide :) w domku na kolacje cesto racuchy moglabym nic innego nie jesc...

tunia- mi sie podobal srodkowy bukiet :)

Kasiurek- jesli pozwolisz to zapytam mojego gina, ale na podstawie Twojego osobistego przypadku tzn. powiem,ze rodzilas wczesniaka nagle tez przez cc i czy teraz to nie jest wskazanie jakies do rozwiazanie przez cc. Bo wiesz jak to jest, zawsze bardzo indywidualnie to rozpatruja.
JAsne mozesz, chodzi o to ze ja go rodzilm 4 godizny i byla tzw zamartwic plodu i dlatego robili cc

Opuchnięte stopy tak to jest masakra ja nawet w kapciach nie mogłam chodzić, a te jedne biedaki co na siłe wciskałam to po porodzie od razu na śmietnik poszły bo do niczego sie nie nadawały tak się rozchlapały. Ma nadzieje, że teraz będzie lepiej tym bardziej że to na zime wypadnie najwyżej jakieś za duże kalosze sobie kupie i grube skarpetki.

dlatego j chce kupic buty (link w odpowiednim watku) ktore w zamierzneiuc hce na jeden sezon na okres ciazy i jedn z nas mowila ze sa wygodne i cieple wiec czemu nie ;]

ja dzis zjadlm kilo winogron i mnie goni ;/ yhhhh ale bynajmniej nie mam problemu ;p

Ostatnia edycja:
Anula ja polecam zieloną z opuncją :tak:to moja ulubiona od lat ...

Kamila w ciązy się strasznie zmieniają smaki :-) Może Ty chuda jesteś i dziecku kalorii trzeba ;-)

reklama
Angel u mnie jest odwrotnie , ja to bardzo lubie słodkie , a teraz jem ale sporadycznie ...
A na chińskie żarcie to mam takiego smaka że śliniotoku dostaję :-D

Do góry