reklama
jopal
Fanka BB :)
Ha ha laski ale się ubawiłam niezłe jesteście
Teraz to następna za tydzień urodzi
Jak chcecie na mnie czekać
Powodzenia wszystkim życzę i nie pogniewam się jak mnie, któraś wyprzedzi
beak2
Początkująca w BB
Doris możesz mi napisać skąd miałaś takie mleczko ponieważ ja dostałam strasznego uczulenia. Mam cały barowy brzuch boczki i uda i nie wiem co mogę z tym zrobic łykam wapno ale to nic nie daje. Nie mam pojęcia od czego to mam a swędzi niemiłosiernieAtomówka - ja właśnie też chciałam przyoszczędzić w poprzedniej ciąży i jak mi się Mustela skończyła na dwa tygodnie przed terminem porodu, to nie chciałam wydawać tyle kasy i kupiłam Fissan. Nabawiłam się takiego uczulenia po nim, że cały brzuch miałam bordowy i musiałam używać mleczka sterydowego. Teraz wiem, żeby nie oszczędzać na tym, a Mustelę zalecają stosować jeszcze po porodzie, żeby skóra była elastyczna i lepiej się obkurczała.
Angel.
Zwierzoholik;)
Uuuu ale cisza, kazda "pracuje" ile wlezie
V
villandra8
Gość
beak jak mnie podrażniło, to zaczęłam się myć najzwyklej w świecie szarym mydłem (sam brzuch) - mi pomogło.
A Fissan - jak wiele innych rzeczy - można z całą pewnością znaleźć na allegro - więcej Ci niestety nie podpowiem...
A Fissan - jak wiele innych rzeczy - można z całą pewnością znaleźć na allegro - więcej Ci niestety nie podpowiem...
Angel.
Zwierzoholik;)
beak jak mnie podrażniło, to zaczęłam się myć najzwyklej w świecie szarym mydłem (sam brzuch) - mi pomogło.
Nie nie ona chyba pyta o to mleczko sterydowe juz na uczulenie- a Doris dostala je i smarowala sie mleczkiem wlasnie po Fissanie ;-)
Swoja droga fissan jest na all za jakies 25 zl.
Swiat upada na łeb wlasnie gadam z przyjaciolka i ma problemy w malzenstwie ;/ Spodziewala bym sie ale nie az tak nagle.. ehh co sie dzieje...
Dobra to do tematu wracajac- JA CHCE RODZIC!!!!!!!!!!
V
villandra8
Gość
Racja Angel - zakrecona dzisiaj jestem trochę (no i czytam kilka wątków na raz); dobrze, że ktoś tu jeszcze coś kontroluje ;-):-)
A ja się zastanawiam, co począć z wieczorem (samotnym znowu); niby marzec już mamy, ale M popędził na nockę (z drugiej strony teściowa nadal w szpitalu, więc teściu sam ciągnie), ale na odchodnym rzucił coś na temat zaakceptowania ELENY (szczegóły do uzgodnienia do niedzieli - bo obiecał brzuszkowi, że do niedzieli będzie mieć imię), więc uznaję, że jest dziś rozgrzeszony :-)
A ja się zastanawiam, co począć z wieczorem (samotnym znowu); niby marzec już mamy, ale M popędził na nockę (z drugiej strony teściowa nadal w szpitalu, więc teściu sam ciągnie), ale na odchodnym rzucił coś na temat zaakceptowania ELENY (szczegóły do uzgodnienia do niedzieli - bo obiecał brzuszkowi, że do niedzieli będzie mieć imię), więc uznaję, że jest dziś rozgrzeszony :-)
monika2412
Angel - hehe ja mogę weekend rodzić mi pasuje.Powiedział ze szyjka pracuje ale jakie rozwarcie to nie wiem bo trochę ściąganie bolało wiem tylko że od strony malucha szyjka trzyma.A po ktg mojego lekarza nie było już poleciał do przychodni.Twierdził że jak ostatnio szybko urodziłam to teraz pewnie też ale coś nie wydaje mi się jakoś mam wszystko nie tak jak zaplanuje .Pomyłam szafki teraz z mamą pogadam na skype i chyba spaćide bo nie wyspałam się jak miło by było obudzić sie i mieć malucha już:-)
pinula30
Ha ha laski ale się ubawiłam niezłe jesteście
To pisze sie ja....
skurcze mam nie licze narazie co ile, zeby ich nie spłoszyc ale dośc mocne
Ponadto ojadłam sie gofrów i jestem 5 kg cięższa a w obwodzie pół metra dłuższa....
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
No pinula dawaj dawaj - ty i jopal to czarne konie weekednowych wyscigow
Monika mysle tez , ze powinno pojsc szybciutko :-)
Villandra no wkoncu, i tak stanie na twoim zobaczysz ;-) A jak z chlopiecym imieniem, czy zdecydowanie tylko na dziewczynke sie nastawiacie?
Mi cos tam pracuje wciaz w brzuchu.. to uczucie jakby jajniki rwały, kłucie w pochwie i okolicach, pobolewanie podbrzusza ale lekkie..cos tam sobie cwiczy ;-)
Monika mysle tez , ze powinno pojsc szybciutko :-)
Villandra no wkoncu, i tak stanie na twoim zobaczysz ;-) A jak z chlopiecym imieniem, czy zdecydowanie tylko na dziewczynke sie nastawiacie?
Mi cos tam pracuje wciaz w brzuchu.. to uczucie jakby jajniki rwały, kłucie w pochwie i okolicach, pobolewanie podbrzusza ale lekkie..cos tam sobie cwiczy ;-)