reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina no ale podemna to sie dzisiaj nogi ugiely na wakacje bedziesz miala wnusia!!!!!!!!!!!!Posralo je wszystkie!Pewnie jak urodze to beda pierdaczyc a tu juz termin byl a brzuszek taki malutki miala!!!!!!Niech sie pałują!!!(inamorate to haslo jest niesmiertelne:-D)

Nie denerwuj sie bo nie ma kim. Niech se gadaja i pytaja a ty odpowiadaj tak juz dawno blizniaki!!!!Taki psikus:-D

ivi hurrrraaaa:-D

reklama
hej kobietki - ale nam sie dzieciaczki pojawiaja :) super - gratuluje wszystkim bardzo serdecznie!!!

ja wczoraj zle sie czulam wieczorem, bolało mnie chyba wszytsko, mały jakoś tak się ułożył, że nie moglam chodzić bo cała noga i biodro mi dokuczało, dodatkowo kopał mnie po szyjce i zginałam sie w poł.. udało mi się dodzwonić do szpitala i w pon pewnie podjedziemy na te konsultacje i zobaczymy czy sie przekęcił... mam dziś plan aby ogarnać troszkę dom aby jutro jak M. będzie w domu to pobyć razem a nie latać za odkurzaczem czuje ze juz niedlugo będziemy w 3 wiec chce jak najlepiej wykorzystac tez czas we 2!

Dziewczynki ja spadam, dopadły mnie jakies stany depresyjne - jakbym mogła bym rozpieprzyła wszystko wokół... Dziś pewnie już nie zajrzę - odezwę się jutro przed wyjazdem na roczek.

Trzymajcie sie wszystkie cieplutko...

kurde dziewczyny ale rozpisałyscie sie od rana az trudno nadarzyc co, kto napisał :)
nusia gratuluje synka!
ja sie zbieram do ginka na wizyte ciekawe co mi dzisiaj powie, tydzien temu mówił ze urodze do dzisiaj no ale dalej cisza :p ciekawe czy rozwarcie sie cos powiekszyło. Życzę miłego popołudnia :))

Aaahahahaha poszło z Nusia jak burza!!!!!!!!!! :-D
Ja chyba w lotka powinam zagrać :-D :-D
To co jopal szykujesz sie do drogi?? Tys nastepna na mojej liscie :-D:-D:-D
Ide nadrabiac reszte ale wypas!!

ciekawe co sie u nas wylkuje na forum:)
na mnie czeka deska do prasowania no musze te kilka ubran wyprasowac by jak czlowiek wygladac,mam caly dzien wiec pewnie kilka przerw sobie zrobie.
Wczoraj tak vill o tych lodach pisala i poprosilam m by mi kupil obiecalam ze zjem jak lekko sie rozpuszcza

ja zrobilam sobie przerwe w sprzataniu, umylam juz okno w sypialni i kuchni - co prawda tylko od srodka bo zimno jak nie wiem co ale i tak mam wrazenie ze jest czysciej i jasniej od grudnia nie mylam. Zostalo mi jeszcze ogarnac kuchnie, salonik korytarz ale jakos nie mam sily i zorbilam sobie przerwe na kawke zbozowa i kawalek sernika - jak ktos by teraz wszedl to by sie zalamal - ja jak sprzatam to robie 10X wiekszy balagan niz byl na poczatku :)

reklama
Do góry