reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja figury nie miałam i miec nie bede idealnej ale te rozstępy przecie tez mnie dobiły...
Wyłam kilka dni jak zobaczyłam pierwsze DWA! heh teraz mam poorane obie strony brzucha, ze nie patrze w lustro.. szerokie pasy jak u zebry.. No cóż.. Przezywalam do momentu jak mąż mnie ofukał, ze przesadzam :zawstydzona/y:
A teraz to juz chce tak bardzo by bylo po wszystkim i miec zdrowego synka w domu...że OLAŁ! ;-)

reklama
Żadnych nocnych zmian dziś?

Ja się załamała, odkryłam dziś po kąpieli pierwsze rozstępy
No żesz, a już liczyłam,że ich nie będzie
Czy jest szansa żeby się ich pozbyć jakoś?
Nie są duże, ale głębokie dość niestety
Najpierw się poryczałam, a potem miałam wyrzuty, że jestem próżna i się przejmuję takimi głupotami zamiast się cieszyć,że to przez kochanego synka
No i nadal mi one chodzą po głowie
a co w tym zlego ze chcesz miec ladne cialo????chyba nic...ja mam od zawsze obsesje i nie przeszkadza mi to w celebrowaniu tego ze bede miec dzidzię...kobieta chce byc zadbana i powinna i nic w tym strasznego ani próżnego-gorzej jakby olac sprawę kompletnie -moim zdaniem...
z tymi rozstepami trzeba bedzie jeszcze po porodzie uwarzac jak skora bedzie dochodzila do siebie.
mnie znajoma z apteki polecila podobno rewelacyjny ale kurde drogi strasznie krem:
Krem na rozstępy | WYSZCZUPLANIE

Hej Kobietki :-):-):-)

No i Nusia nam poleciała - ma już swojego Franka z sobą :-):-):-)

U mnie słońce powoli zza chmur wychodzi - może i będzie ładny dzień :-):-)
Angel wstałam tak przejedzona, że o śniadaniu nawet myśleć nie mogę :-D:-D:-D polecam, polecam kanapeczki - bardzo sycące i kaloryczne :-D:-D:-D
Piję herbatkę i lecę się szykować :tak::tak: Mami dziś na spacer ciągnę po lumpkach i tym podobnych miejscach :-) ale najpierw trza włosy ogarnąć - po 15:00 znów ktg a później z M kolejne zakupy na budowę robić będziemy :-):-):-) Posiedzę z Wami jeszcze przy herbatce bo później to już nie wiem czy dam radę się dorwać do komputerka...

Atomówka jedynym miejscem u mnie na ciele bez rozstępów jest twarz :-D:-D:-D:-D tyłek, biodra, ramiona, plecy, biust mam po okresie dojrzewania - jeszcze miałam brzuch ładny i w 37 tygodniu i mi wysypało - całą lewą stronę brzucha - Mała tam sobie upodobała i leży non stop... ja już tez ryczałam z tego powodu, wściekła strasznie - nie martw się to naturalna reakcja... ja używam dalej kremu na rozstępy co by jeszczse nowe nie doszły a krem do likwidacji kupię jak Łobuz na świecie będzie - czyli za jakieś 2 tygodnie znając me szczęście :-D:-D:-D

M zaprowadził Boryska do Cioci a ja się szykuję koło 9tej się zbieram do SPA :rolleyes2:

Trzymam kciuki za szybkie porody :-D Dawajcie mi znać kto urodził - wydaje mi się że zacznie się wysyp weekendowy :-)

dziendobry dziewczyny :) ale sie tu dzieje ostatnio...

mini- trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za SPA
angel- mi tez sie cos poprzestawialo, zawsze spalam do 13 a teraz 7 i ja oczy jak 5 zl...:sorry2:

ja jeszcze coprawda leze sobie, ale cos glodna jestem wiec trza sie podniesc.. dzis mama do mnie przyjezdza, a jeszcze przed jej przyjazdem chce jakies pranko puscic, siersciuchy wykapac i kotlety posmazyc... no i wykapac siebie... wiec niebawem trza sie zbierac z wyrka....

kto dzis rodzi???:cool2:

Hejo:-)

Ja juz po badaniach disiaj maja byc wyniki zobaczymy co i jak tam:-)

mini trzymam kciuki i dawaj znac co i jak tam :-)
nusia pisala ze byc moze jutro wyjda juz do domku i leje sie z niej jak z kranu:-)

A ja to od samego rana taka jakas na nic jestem ze szok wyszlam dzisiaj rano na te badania musialam sie wrocic bo zapomnialam siku:-Di tak latalam jak potluczona:-)

reklama
Do góry