reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Pustki tutaj dzisiaj, to i ja zmykam, bo jutro rano wyprawa do miasta z racji wizyty u gin, więc będę dopiero po południu.

Trzymajcie się kochane :*

Mini będzie dobrze:) u mnie też mała nie rosła nie rosła i jakoś urosła, a dzisiaj waży już ponad 3 kg:) Jesteś już w takim okresie, że możesz urodzić, a dzidzia podrośnie sobie poza brzuszkiem, a uwierz mi takie mniejsze maluchy są straszliwymi żarłokami i szybciutko nadganiają brakujące centyle:)
szykuj się tylko na obolałe sutki od uścisków żarłocznego potworka;D

Mini - będzie dobrze najważniejsze że wszystko pod kontrolą &&&&&&&
Nefi nam niespodziankę zrobiła i urodziła:-)
Angel -to kto dzisiaj urodził albo jeszcze się załapie :-)I komu wróżysz na jutro :-)
A ja zrobiłam maraton po sklepach i kręgosłup mi pada masakra ledwo do samochodu wsiadam.
Kupiłam sobie kebaba i zjadłam lody z mac donalda heh :-)

Mini grunt, że Cię pilnują... musi być dobrze!!!!!!!!!!!

Ja w łóżku już leże- ale mam uderzenia gorąca :-D:-D:-D:-D zaraz się roztopię :-D:-D:-D:-D przeczytałam, że jadłyście hamburgery i kebaby więc co by nie być gorsza zrobiłam sobie wypasione kanapki z kabanosami, ogórkiem kiszonym, zapiekane serem i polane sosem majonezowym, posypane chili i curry :-):-):-):-) mój M myślałam, że ze śmiechu padnie :-):-):-)

idę wypić herbatkę naszą ulubioną i spać ;-)
Monika ja od pon robię takie maratony i po schodach chodzę :-D:-D:-D kręgosłup pada ale nic więcej nie idzie :-D:-D:-D

Nefi - gratulacje - a jednak jesteś tą jedyną przestępną Mamusią :-):-):-)

Zobaczymy co to będzie jutro czy będzie boleć ściąganie pessarium.
A z komodą to coś nie tak bo ostatnia była taka sama i nie leciała do przodu ,muszę coś podłożyć i zobaczymy może pomoże a jak nie to chyba pozostanie przymocowanie do łóżeczka a zresztą jutro będzie gościu mi blat montował i podpytam się go czemu tak jest..
Lina- podziwiam ja nie daje rady łazić dzisiaj to masakra była, a mój stwierdził że brzuch mam niżej ale zgage mam dalej i jakoś nie czuje tego .
Dzisiaj kupiłam mamie bilet 21 marca przylatuje wiec muszę szybko urodzić i nie mogę przenosić bo będzie tylko tydzień :-)

Lina o jeny ale żeś dorzuciła do pieca z tymi kanapkami :szok: Kebaby itp wysiadaja :-)

Monika ja wroze zdecydowanie nusie jako pierwszą, jopal i mysle lina wkoncu tez pojdzie :-D
Ale zdecydowanie nastawiam sie na jakies niespodziewane niespodziewanki :-D Nagle ktoras napisze, ze jest w szpitalu albi , ze juz nawet po jak to bylo dotychczas kilka razy :-)

Ja tak powoli cos dzialam...mam potrzebe jakas by czasm wstac, porobic przysiady, pokrecic bioderkami, pomachac raczkami ( firanek nie mam :sorry:) ale nic tak na fulla jeszcze.. Co ma byc to bedzie :)

Monika no to masz troszke czasu hehe ;-) Ale luty nam wywrozyl, ze nie jestesmy marcowki nastawione na przenaszanie znaczne :-D

Ciekawe czy mnie znowu skurcze beda w nocy i nad ranem meczyc..
Do tego od paru dni obudze sie na siku 6-8 to juz nie zasypiam przez pare godzin i odsypiam pozniej :sorry: W zyci tak nie mialam..organizm sie przyzyczaja do czestego wstawania do malucha czy jak :-D

reklama
Żadnych nocnych zmian dziś?

Ja się załamała, odkryłam dziś po kąpieli pierwsze rozstępy
No żesz, a już liczyłam,że ich nie będzie
Czy jest szansa żeby się ich pozbyć jakoś?
Nie są duże, ale głębokie dość niestety
Najpierw się poryczałam, a potem miałam wyrzuty, że jestem próżna i się przejmuję takimi głupotami zamiast się cieszyć,że to przez kochanego synka
No i nadal mi one chodzą po głowie

Do góry