nusia181
Fanka BB :)
nie wiem dziewczynki ale ucichło......od 1:30 mialam regularne, a teraz spokoj.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cos czuje pismo nosem
Ewstra a ja w zyciu bym nie pozolila sobi ena przenoszenie 16 dni Nie mozna tez AŻ TAK demonizowac tego wywolywania..
Cholera musza wkoncu wiedziec co robia ci lekarze no :/ chociaz troche :/
My też od początku "hartowaliśmy" Emilkę hałasami, ale u nas się to nie sprawdziło. Miała okropne problemy ze spaniem w dzień, w końcu przeczytałam, że może to przez hałasy, więc zaczęliśmy zachowywać się cicho, jak miała usnąć - przyciszać telewizor, ciszej rozmawiać, przygasić światło - no i pomogło. Widać to zależy od dziecka czego potrzebuje - czy przyzwyczai się do otaczających dźwięków, czy jednak woli ciszę.
Ja idę spac... z każda noca liczę że obudzą mnie skurcze i że już urodze...
wiec z ta nadzieją ide spac i tym razem
czesc:-)
od 1 mam skurcze w miare regularne. Teraz zrobily sie co 5 min.... w szpiatlu mowili ze mam czekac az beda trwac od 50-60 sek i mam przyjechac, poki co trwaja okolo 40... boli ..........
ciekwe czy to falszywy alarm czy naparwde cos sie zaczyna dziac...............