reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

skurcze mam caly czas co 5 min po 50 sekund, czekam az do minuty dobije ich czas..... a kotka przytul do siebie i do lozeczka. Ja uwielbiam spac z moim kociakiem, ale w POlsce

ja od 1 nie spie...a moj wlasnie drzemie obok mnie. Ma na 9 do pracy i nie wiem czy pojedzie... a od piatku juz ma urlop:-)

reklama
nusia no wchodze a tu skurcze odrazu Twoje widze:-)chyba super no nie??:-)1 marzec data tez super:-)

Tak wogole to dzien dobry:-D

Moze Ty kochana jedz co???Jak masz te skurcze co 5 minut to juz chyba czas najwyzszy?

Dotrwalysmy do marca:-D

nusia ona spi z nami jest kochana, wczoraj m skrecil lozeczko dla malej i kot ciekawy, co prawda materac mam w folii jeszcze bo przypuszczalam ze bedzie zainteresowana, ale niech sie nie przyzwyczaja...
to chyba dzis do pracy nie pojdzie i pewnie zaraz pojedziecie

dla mnie bez sensu zeby szedl do pracy, bo bedzie sie stresowal, no i ja tez... ale juz mu piiwedzialm ze w razie czego około 8 pojedziemy sparwdzic i co mi lekarz powie.
tunia 1 marzec mi sie podba:-)
Ewstra jak bylam wpolsce w grudniu i kupilam wózek to on do wozka wchodzil:-) bo tak mu sie tam poodbało:-)

witam z rana:) wchodzę i co widzę? Nusia rozpoczyna marzec :-D

nusia - jeśli masz wątpliwości, to idź pod ciepły prysznic, min. 20-30 min. Woda bardzo ciepła (ale nie gorąca). I polewaj sobie brzuszek i krzyż. Jeśli to fałszywy alarm, to minie. A jeśli prawdziwy poród, to skurcze się wydłużą :)
do tego kołysz bioderkami (rób ósemkę) i "wahadełko" (na ugiętych w kolanach nogach, w czasie skurczu kołysz biodrami na boki). To wszystko powoduje że skurcze są bardziej efektywne - tak mi położna kazała robić

no i czekamy na wieści o nowym bobasku, bo coś czuje że u Ciebie to już TO :-)

reklama
Niusia wow z samego ranca takie wieladomosci ;-) pierwszy marzec I bedzie dzidzia :D hurra! Dawaj znac co I jak , my tu bedziemy czekac.

Paranoja jakas nie spalam znowu prawie cala noc ... A specjalnie wczoraj sie kladlam w dzien zeby noc przespac ... A tu kicha ;-( usnelam moze o 3 ... Glowa mi peka , nos zapchany, gardlo Boli -> nie potrzebuje tego teraz :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry