reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja jestem chetna na dzisiaj ale coś Roksana nie chce wyjsc :p mój K mówił że dzisiaj urodze no ale sie przeliczył :p he he, a ja później ide do zielarskiego po herbatke z lisci malin, wiczorem przysiady, zaczne męża molestować, jutro powtórka i ciekawe co lekarz w piatek powie :p bo do tego piątku mówił że mogę urodzić no ale widocznie nie urodzę tak coś czuję :))

Ją też chętnie na dzis już mówiłam ale nic się nie zapowiada.
Poza tym masakrycznie w brzuchu coś dziś bulgota jakby pecherzyki powietrza się uwolnialy czy coś, dziwne to jakieś.

Bożenka wątpie w to żeby małej się chciało dzisiaj wychodzic bo nic na to nie wskazuję :p oprócz bólu krocza, skurczu raz na ruski rok nic się nie dzieje :p wyjdzie kiedy będzie chciała chociaż mamusia by sie nie obraziła jakby gdzies na czasie wyszła bo juz jej cieżko na maxa :/ i psycha wysiada :/

To ja tez to dzisiaj mam i wogole chyba bokiem chce mi wyjsc wlasnie:-D
A przed chwila mialam wrazenie ze mi po nogach cos leci juz Wam mialam pisac ze mi wody odeszly:-D

Co prawda marzec już jutro, ale postanowiłam się przywitać i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do grona marcówek :) Termin mam na 23 marca, ale moja lekarka przewiduje, że urodzę szybciej. Z powodu skracającej się szyjki leżę już 7 tydzień i juz ostatni :) Od poniedziałku zaczynam sie ruszać i czekam na poród :)

reklama
Do góry