jopal
Fanka BB :)
Mata termin z usg był na 23 luty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień doberek :-)
Lina widzę, że energiczny dzień masz przed sobą ;-) No to powodzonka. I poproszę przepis na tiramisu (bo ja mam chyba z 10 i żaden dobry )
Miłego dzionka - będę zaglądać czy aby któremuś maluszkowi wieczna młodość się nie marzy
Oj ja też mam uderzenia gorąca w nocy i pocę się jak mops dziś nawet okno otworzyłam narażając zdrowie swoje i M... nie można było wytrzymać...dobry wszystkim
dzis chyba wszystkie zaciskaja nogi,no ale jak mini mowi jutro nasz miesiac
pinula usmialam sie z tego ze wody ci odeszly bo mialam podobna sytyacje haha no a ja jakos tak wlasnie ostatnio strasznie sie poce w nocy
Nusia do mnie też tak dzwonią jak ja już mam dość takich telefonów - wszyscy chcą a ja niby nie moim marzeniem od dziecka było jak słonica w ciąży chodzić a najgorsze to, że człowiekowi mówili, że połowy lutego nie dotrzyma i się tak nastawiłam a tu oooo marzec witamy a Mała w brzuchu siedziDzien dobry:-)
Wyspana:-) i to najważniejsze. Na poród póki co sie nie zapowiada. Moja mama przez telefon się pyta to ty nic nie czujesz ze będziesz rodziła? no bo w końcu chce być już babcią:-)
Mi tam wszyscy wróżyli szybszy poród.....termin mam na wtorek....ciekwe czy donosze do wtorku czy moj synuś zechce się wcześniej wykluć:-)
Tunia jeśli o poród chodzi to ja dziś też się buntuję - czekam do 00:01 a najlepsze to, że rano zajęczałam (bo zabolał podbrzusze dość mocno) a mój M - "no nie wygłupiaj się, nie dziś, " i do brzucha mówi "bo naprawdę Ci damy Kaja na imię" - nie wiem czy bardziej o mecz chodzi czy o 29 luty ale on dzisiejszej daty tez nie akceptujeGdyby nawet cos mnie dzisiaj zlapalo nie rodze!!!!!!!!!!!niech robia co chca