Dziewczyny czy któraś ma karuzele z rybkami z fisher price bo właśnie dostałam i składam i szału dostaje bo nie wiem jak włożyć tą wiszącą część niby łatwo ale wydaje mi się ze jak będę wciskać to pęknie a instrukcja do kitu bo po ani po angilesku ani po polsku ehh
ja mam z
misiami a nie z rybkami, ale pamiętem, że te zaczepy z misiami tez ciężko wchodziły i balismy się, że pękną - nie pękły, ale za cholerę nie idzie ich wypiąć ;-)
hej, to widze że nie tylko ja miałam nie przespaną noc...
Masakra jakas , kilka skurczy , głowa mnie boli od 3 w nocy do tej pory , tabletki nie pomagaja juz niewiem co mam ze soba zrobic
jestem padnieta a nic nie robiłam... moze macie jakies sposoby na ból głowy bo juz naprawde nie wyrabiam....
Kadza a jak z ciśnieniem? Masz mozliwośc zmierzenia? Teraz na te zmiany pogody tez głowa może boleć. Ale jak cisnienie ok, nie pomoże tabletka ani kawa, to lepiej przedzwonic do gina czy położnej i powiedzieć o tym bólu głowy, bo jak nie chce przejśc to może byc związany z ciążą i lepiej to sprawdzić
Kasiurek co do tempki noworodka/niemowlaka - normalna temperatura to ok. 37-37,5 a stan podgorączkowy zaczyna sie od 38 stopni. Niektóre dzieci mają od urodzenia "dorosłą" temperaturę, ale wystarczy karmienie, chwila płaczu czy kupka i juz tempka wzrasta ;-)
Niusia no to niezły alarm miałaś w nocy ;-)
ciekawe jak tam Kasiurek... nie wiem kurcze co lepiej - to, że nie reaguje na oxy czy cesarka, bo jak druga próba sie nie powiedzie, to wezmą ją chyba na cesarkę....
a ja tak myslę, że mi to bez różnicy i maluch jak chce, to jutro niech nawet wychodzi, skoro chętnych nie ma
jakiego mam lenia... zaliczyłam króciutką drzemkę, obiad zrobiłam i nic mi sie nie chce... chyba kawę sobie zrobię