reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kobietki ja wpadłam tylko na chwilkę i uciekam bo mnie Mąż zaraz zje :-D:-D:-D:-D wracam do łóżka a może i go zaciągnę :-):-):-):-) z Kindzią łeb w łeb ze wszystkim szłyśmy to może i ja się jeszcze dziś wyrobię :-D:-D:-D

Melduję, że żyję. Ledwo, bo ledwo ale jeszcze zipię :)

Sypią się nam dzieciaczki, że ho ho. Uwierzyć nie mogę, że już część z nas ma maluszki w domu!

Ja od wczoraj czuję się jakby mnie czołg przejechał. Brzuch w dół tak ciągnie, że ledwo chodzę. Jutro wizyta i mam nadzieję, że powie mi doktorek, że coś się dzieje :D

Nic innego nie napsizę jak ALE JAJA A RACZEJ ICH BRAK!!!!!!!!!!!!!!
Boże jak sie cieszę!! Bo Kindzia to tak chciała królewny chociaz oczywiscie Kornelek miał byc ukochany :-) :-) ALE JAKA NIESPODZIANKA!! A mowie do meza ostatnio ciekawe czy u nas w marcowkach wyjdzie jakas pomylka z usg i niespodzianka przy narodzinach :-D :-D :-D
Ale jaja no nie mogę..
DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!

No i Anula z Marcelkiem są już razem :-) :-)
Nie no piękne wieści az nie wiecie jak mi sie humor poprawil bo już mialam takiego doła od wczoraj...

Ide naprawiac watek rozpakowanych :-) :-)

he he ale jajca zamiast chłopaczka wyszła dziewuszkaaaaa :))) Kindzia gratuluje królewny a jeszcze wczoraj sie pytałaś która ma rozwarcie :p a tu prosze poleciałaś po całości :))) super wieści i niespodzianka!!!

he he ale jajca zamiast chłopaczka wyszła dziewuszkaaaaa :))) Kindzia gratuluje królewny a jeszcze wczoraj sie pytałaś która ma rozwarcie :p a tu prosze poleciałaś po całości :))) super wieści i niespodzianka!!!

Też się cofnęłam aż do jej postu z wczoraj :-) Jakies przepowiadajace, ktora w kolejce (nie wymieniajac siebie) a tu dzis juz jest :-D I to z jakim efektem hehe :-D
Ciekawa jestem teraz ogromne jak cała akcja przebiegła :happy:

18 z nas juz poleciało wiecie??
A ide do listy marcowej pozamiatac bo tam sa dziewczyny wpisane co moze 1 posta napisaly kiedys :confused2:

Ale tu się dzieje :-D:-D:-D Aż miło czytać :-D:-D

nusia181 mi nawet ta poduszka nie pomaga :-( poród przebiegł za szybko i to co mi tam na dole zrobili to picasso normalnie :-D

Mini właśnie doczytałam o Twoim śnie ehehehehehe padłam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No mój M wyszedł a mnie aż nosi - uciekł mi normalnie powiedział, że nienormalna jestem :-D- musiałam necika sobie włączyć:-):-):-):-) normalnie cieszę się jakbym sama urodziła :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry