reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Co do Kindzi myślałam, że przy dzisiejszej technice usg pomyłek już nie ma. Chociaż Kindzia to jak dobrze kojarze chyba tylko 2 usg miała więc może lekarz się za bardzo nie wysilił z oglądaniem usg.

ale wiadomosci :-);-) co zajrze tu to cos sie dzieje...

kindzia super jeszcze raz gratki :-D

ja bylam z psami na spacerku i teraz zastanawiam sie co z soba zrobic :) na jakies ciasto mam ochote... moze jutro cos upieke...

czy wy tez jestescie non stop glodne???????

o ludzie - ale niespodziwajka :-D
Kindzia ma córeczkę - ale czadowo i taka szybka akcja - chyba te liście malin pomogły :-D:-D:-D Jejku ale cudowne wieści dziś od rana :tak:

villandra i jak ustatliliście z imieniem ??

Ostatnia edycja:
No przezyłam szok:szok::szok::szok:
Nie wytrzymam dziewczynka:-)ja sie wcale nie zdziwie jak i u mnie bedzie taka niespodziewajka:-)chociaz jajeczka na pol ekranu byly to i tak pewna bede jak urodze :-Dkindzia starsznie sie ciesze masz swoja krolewne:-D

A moj to dzisiaj jakas impreze chyba w brzuchu ma bo normlanie caly czas sie rusza a ponoc teraz powinien wiecej spac:-)u mojego dziecka to sie nie sprawdza:-)

Ale cicho nie ma co nadrabiać ja jakoś weny nie mam i podczytuje.Zaczynam się stresować wizytą u lekarza.Miałam pospać i nie miałam kiedy.
Vill- i jak obrady co ustaliliście imię dla maluszka ??
Kamila- ty to masz siłe na spacerki ja to ledwo po domu chodzę..
No dobra to która jutro rodzi ??Może dziewczyny wyrobimy się wszystkie w lutym :-D:-DMamy trzy dni :-)

Mi sie chce non stop jeść jak nigdy dotychczas przez cala ciaze :/ a mały miejsca nie ma ciśnienie mnie na przepone i źle mi sie oddycha - a mam na tym punkcie mała fobie więc jest ciezko

wow jakie wiesci :-D:-D niezła niespodziewanka u Kindzi:-D:-D

u nas kolejny dzień z cyklu "jak opanować chaos". U młodego zaczyna się bunt, dziś mieliśmy od rana niezłe akcje.. Moja mama już pojechała, jak to stwierdziła "musimy zacząć sami sobie dzień ustawiać" i tu się z nią zgadzam. Młoda dziś spała cudnie w ciągu dnia, dużo udawało mi się zrobić w domu i spędzić czasu z Tymkiem, ale cycki to miałam chwilami jak kamienie...

Ciekawe która następna rodzi?:)

reklama
Do góry