reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hahahah ale jaja bez jaj ;-):-D no to niespodzianka jest u Kindzi - czyli miała nosa jak kilka awaryjnych kiecek kupiła ;-) i 1,5 h - akcja marzenie :cool2: chciaż tak myslę, że jakby mi M przetrzymali chwilke w pracy to mogłabym na jej miejscu do szpitala nie dojechać :shocked2:

ciekawe czy u nas pomyłki nie ma... dopiero będzie zagadka z imieniem...

Oj, dzieje się u nas, dzidzi co raz wiecej już na świecie. Super!

A je wczoraj u gin byłam, dzidzia glowkowo ułożona, rośnie dzielnie i już powyżej 3000g, brzucho mi wczoraj opadlo, uff lżej odrazu, a kg moje od miesiąca stoją, to i dobrze mniej do zrzucenia.
gin mówi ze 3 albo 4tyg i rodzimy.
skurczy brak na razie, i niby się cieszę ze to już za chwile, ale strach tez jest.

A jak tam Wasze samopoczucia dziewczyny?

Ale niespodzianka:-) Kindzia super ze juz po wszytkim

Ja idę umyć naczynia, potem moze cos poogarniam, a na 17 mamy isc na kawke, herbatke do znajomych- w sumie nie za bardzo nam chce się ruszac z domku, ale potem to nie wiem kiedy z domu wyjde....

milej niedzieli

ale numer u kindzi jaka bez jajek :p hehe dziewuszka - ja sie tydzien temu dla wszystkiego tez pytalam czy moj Alex nie bedzie Anastazja :) widzialam jajka i penisa poraz 2 wiec mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianek :)

stwierdzilam ze zamierzam urodzic 03.03 zeby mlody mial fajna date urodzenia :tak:( Kevin jest urodzony 10.10) ciekawe czy on tez ma takie plany hihi powalczymy

zazdroszcze tym co maja dzieciaki juz kolo siebie - ja tez chce ... siedzie na sofie oblozona poduszkami , zeby wygodnie bylo i wogole nic mi sie nie chche :(

a ja z nadmiaru energii ciasto upiekłam - będzie krzyk, że z łóżka wyszłam ale nie chce mi się leżec już non stop a i temperaturka minęła :-)

reklama
Lina gdzie tam na porodówkę - luzik - na razie zabijam robaka (gierka typu zooma), teraz akurat pprzerwa na budyń full wypas czyli waniliowy z rodzynkami i kakao, a zaraz idę męczyć M o imię dla potomstwa... ;-)

Do góry