reklama
jopal
Fanka BB :)
Dzien dobry widzę, że kobietki śpią przy niedzieli. U mnie nic żadnych sensacji nawet spałam normalnie a nie myszy łowiłam (tudziez Angelowe chomiki:-)) Mam wrażenie, że śpie po 18 godzin na dobe z przerwami na jedzenie. Teraz z Rysiem oglądam bajki ale około 12 pewnie znowu pójdziemy spać
MaMicurina
Oj bedzie piekna niedziela! szkoda spać :-)
Mini55
&&&&&
Wózek mam od wczoraj - sąsiadka przyniosła :-)
Borys wozi w nim królika maskotkę i bawi się że o dzidziuś
jopal ja bym chętnie spała po 18h na dobę ale warunki mam niesprzyjające :-)
Kadza ja mam podobny fotel tyle że z ikei Fajny jest - tylko muszę podusie dokupić żeby zarzucić na ten drewniany bok
Borys wozi w nim królika maskotkę i bawi się że o dzidziuś
jopal ja bym chętnie spała po 18h na dobę ale warunki mam niesprzyjające :-)
Kadza ja mam podobny fotel tyle że z ikei Fajny jest - tylko muszę podusie dokupić żeby zarzucić na ten drewniany bok
Ostatnia edycja:
jopal
No co tu się dzieje, teraz to już mamy prawdziwy baby boom codziennie przybywa nam co najmniej jeden dzidziuś. To która na dzisiaj się szykuje.:-)
Ja zaczynam mieć doła strasznego bo teraz to już chyba mnie nie ominie cesarka, to jest okropne całe moje dotychczasowe pozytywne nastawienie do porodu gdzieś sobie polazło. Jak do czwartku coś się nie bujnie i to na ostro w szybkim tempie to pewnie na wizycie dostane skierowanie na CC. Odechciewa mi się wogóle rodzić.
Ja zaczynam mieć doła strasznego bo teraz to już chyba mnie nie ominie cesarka, to jest okropne całe moje dotychczasowe pozytywne nastawienie do porodu gdzieś sobie polazło. Jak do czwartku coś się nie bujnie i to na ostro w szybkim tempie to pewnie na wizycie dostane skierowanie na CC. Odechciewa mi się wogóle rodzić.
monika2412
Cześć kobitki kolejne maleństwo na świece :-):-)Mój stwierdził ze jak urodzę to będę mu kazała komputer przynieść ja mówię że jak coś to smsa wyśle a w kom też mam neta.Wczoraj nawet ściągnęłam aplikacje na babyboom ale nie umiem jej obsługiwać:-)Zmykam do szkoły miłego:-) dnia piękna pogoda w kurtce za gorąco i w czym tu chodzić:-)
MaMicurina
jopal a dlaczego niby cesarka?
Witam sie i ja,
W wawie spadl rano snieg, ale teraz piekne slonko, co do temperatury trudno stwierdzic
Strasznie sie ciesze ze kolejne dzieciatka sa po tej stronie brzuszka. Jest duza szanasa, ze i ja jutro dolacze do grona rozpakowanych.
W wawie spadl rano snieg, ale teraz piekne slonko, co do temperatury trudno stwierdzic
Strasznie sie ciesze ze kolejne dzieciatka sa po tej stronie brzuszka. Jest duza szanasa, ze i ja jutro dolacze do grona rozpakowanych.
reklama
jopal
Mini, MaMi bo ja już jestem po jednej cesarce i nie ma jeszcze dwóch lat. ciągle lekarka mi mówiła, że mogę normalnie urodzić ale dziecko musi być małe i w miarę szybka akcja. No ale 1,5 tyg temu mały miał już 3600 więc teraz dobija do 4 kg. No jakaś lipa normalnie a niby od tego 1,5 tyg wszystko gotowe do porodu, no i miałam nie doczekać do tego 1 marca na wizyte ale coś mi się świeci, że jak nic w czwartek po skierowanie. Z dnia na dzień tracę nadzieję na poród SN.