reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witajcie :)
Kolejne dzieciaczki... ahhh a my nadal czekamy..

atan- trzymamy kciuki !! oby coś zaczęło się dziać
pinula- te fałszywe alarmy są najgorsze, już człowiek myśli, ze coś się zaczyna a potem wszystko mija i tak wkoło.. ja już ze 3 razy taki fałszywy alarm miałam
mata-miłego prasowanka... :) ja już mam wszystko gotowe dawno, nie ma co robić ;/
angel- nio troszkę jeszcze trzeba się pomęczyć, moja mała jakoś się chyba na świat nie spieszy, chociaż tak ładnie już ją proszę, żeby może się zdecydowała ;p;p
mini- miłego leniwego dzionka ;D
nefi- i jak tam ktg? wszystko ok? :)

Dzisiaj nawet szwagierka spała u mnie w razie jakby coś się zaczęło dziać, bo mój był w pracy, a wczoraj po tym jak mnie mój gin zbadał to miałam trochę skurcze wieczorem, ale o dziwo spałam jak zabita całą noc... i kto mi powie o co chodzi? :) ;p

Miłego dnia wam życzę, będę zagładać, ale muszę do miasta jechać i do pracy ze zwolnieniem, a pogoda taka paskudna ;//

reklama
Dzien dobry:-)

Perelandra super ze juz jestescie w domu bardzo sie ciesze:-)

pinula to juz chyba nie dlugo co???:-)

nefi kciuki za ktg zacisniete chociaz Ty juz pewnie po:-)

Ja chce juz urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak tak patrze na te wszystkie ansze dzieciaczki to chce juz swojego:-Da zreszta taki flak sie ze mnie zrobil ze szok!!!Sapie jak parowoz!!!!Ciezko mi co kolwiek zrobic z lozka wczoraj moj m musial podnosic bo bym nie wstala ewentualnie chyba bym sie zeslizgnela kregoslup mnie boli jka bym wczoraj caly dzien w polu pracowala, a ja tylko mieszkanie posprzatalam:eek:

No to se ponarzekalam a co:-D
A tak wogole to te nasze dzieci "marcowe" to sa przesliczne!!!!:-Dtakie babelki slodkie:-D

ivi fajnie czytać takie pozytywne posty - oby nadal tak było ... Co z przedszkolem ?? Puszczasz Tymka ?? Rano będzie miał Ci go kto zawieść ??

Kamilka widzę że opiekę masz zapewnioną - super :tak: Taki spokojny sen to może cisza przed burzą ... organizm ładuje akumulatory :-)

Tunia natura to nieźle obmyśliła - jak by nam było za dobrze to byśmy nie chciały rodzić i bał byśmy się porodu a tak to tylko marzymy o porodzie :-D:-D:-D:-D

A ja się całkiem nieźle nawet czuje - boli mnie wszystko ale chyba rozruszałam te moje stawy ... albo się przyzwyczaiłam :-D:-D:-D

dzien dobry:-)

spałam tak sobie. Kregosłup boli wiec nie wiem czy mam siedziec czy leżec....W nocy miałam mocniejszy skurcz...ale tylko jeden

Tunia- ja po weekendzie też chcę juz urodzić:-) Bo tez mi sie cięzko chodzi. A najgorszy jest ten kregosłup

Perelandra- super ze juz w domku

Atan- moze w koncu cos sie zacznie dziac. Moze na Amelke szpital podziała...

Pinula- to chyba się zaczeło.:-)

ivi- super ze Tymek tak zareagował:-) i tak ci zazdroszczę. A od znajomych słysze ze z drugim dzieckiem tak jakoś już łatweij jest:-)

Inamorate- suoper ze juz w sobote bedzie z mała w domciu:-)

witam was
atan- cos sie ruszylo?
pinula-no takie alarmy sa ...ale dojdziesz do wprawy:)
nefi jak tam na ktg
Ja jestem zadowolona bo leki dzialaja i moglam dzis spac normalnie:) no i niestety chyba dopada mnie prawdziwe przeziebieni:(a ja od tygodnia i tak ma miodzie i imbirze jestem i co tu jeszcze brac ech, a wczoraj wieczorem kupilismy malej wozek:) w weekend m bedzie rozkladal mebelki hura hura

Ostatnio mam takie napady na pasztet z chrzanem:-)

No ja juz najprawdopodobniej jutro bedzie szykowac kacik z łóżeczkiem:-D

Ewstra za mna tez chodza faworki:-) JAk był tłusty czwartek to ja nie czulam sie na siłąch zeby robić i jadlam paczki. ALe faworki z ogromna checia bym pojadła:-) Tylko nie za bardzo chce mi sie je robic, a moj nie potrafi:/

reklama
nusia moj tez nie umie,ale paczki zrobil, jakies ciasto upiekl co prawda mowie co ma robic i jak i wychodzi mu:)tesciowa jest zdziwiona ale skoro ja mam lezec a mam ochote to on musi sie uczyc.do prasowania go nie moge namowic.
Juz sa listopadowe dziewczyzny szok

Do góry