reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witajcie :)
Kolejne dzieciaczki... ahhh a my nadal czekamy..

atan- trzymamy kciuki !! oby coś zaczęło się dziać
pinula- te fałszywe alarmy są najgorsze, już człowiek myśli, ze coś się zaczyna a potem wszystko mija i tak wkoło.. ja już ze 3 razy taki fałszywy alarm miałam
mata-miłego prasowanka... :) ja już mam wszystko gotowe dawno, nie ma co robić ;/
angel- nio troszkę jeszcze trzeba się pomęczyć, moja mała jakoś się chyba na świat nie spieszy, chociaż tak ładnie już ją proszę, żeby może się zdecydowała ;p;p
mini- miłego leniwego dzionka ;D
nefi- i jak tam ktg? wszystko ok? :)

Dzisiaj nawet szwagierka spała u mnie w razie jakby coś się zaczęło dziać, bo mój był w pracy, a wczoraj po tym jak mnie mój gin zbadał to miałam trochę skurcze wieczorem, ale o dziwo spałam jak zabita całą noc... i kto mi powie o co chodzi? :) ;p

Miłego dnia wam życzę, będę zagładać, ale muszę do miasta jechać i do pracy ze zwolnieniem, a pogoda taka paskudna ;//

reklama
Dzien dobry:-)

Perelandra super ze juz jestescie w domu bardzo sie ciesze:-)

pinula to juz chyba nie dlugo co???:-)

nefi kciuki za ktg zacisniete chociaz Ty juz pewnie po:-)

Ja chce juz urodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak tak patrze na te wszystkie ansze dzieciaczki to chce juz swojego:-Da zreszta taki flak sie ze mnie zrobil ze szok!!!Sapie jak parowoz!!!!Ciezko mi co kolwiek zrobic z lozka wczoraj moj m musial podnosic bo bym nie wstala ewentualnie chyba bym sie zeslizgnela kregoslup mnie boli jka bym wczoraj caly dzien w polu pracowala, a ja tylko mieszkanie posprzatalam:eek:

No to se ponarzekalam a co:-D
A tak wogole to te nasze dzieci "marcowe" to sa przesliczne!!!!:-Dtakie babelki slodkie:-D

ivi fajnie czytać takie pozytywne posty - oby nadal tak było ... Co z przedszkolem ?? Puszczasz Tymka ?? Rano będzie miał Ci go kto zawieść ??

Kamilka widzę że opiekę masz zapewnioną - super :tak: Taki spokojny sen to może cisza przed burzą ... organizm ładuje akumulatory :-)

Tunia natura to nieźle obmyśliła - jak by nam było za dobrze to byśmy nie chciały rodzić i bał byśmy się porodu a tak to tylko marzymy o porodzie :-D:-D:-D:-D

A ja się całkiem nieźle nawet czuje - boli mnie wszystko ale chyba rozruszałam te moje stawy ... albo się przyzwyczaiłam :-D:-D:-D

dzien dobry:-)

spałam tak sobie. Kregosłup boli wiec nie wiem czy mam siedziec czy leżec....W nocy miałam mocniejszy skurcz...ale tylko jeden

Tunia- ja po weekendzie też chcę juz urodzić:-) Bo tez mi sie cięzko chodzi. A najgorszy jest ten kregosłup

Perelandra- super ze juz w domku

Atan- moze w koncu cos sie zacznie dziac. Moze na Amelke szpital podziała...

Pinula- to chyba się zaczeło.:-)

ivi- super ze Tymek tak zareagował:-) i tak ci zazdroszczę. A od znajomych słysze ze z drugim dzieckiem tak jakoś już łatweij jest:-)

Inamorate- suoper ze juz w sobote bedzie z mała w domciu:-)

witam was
atan- cos sie ruszylo?
pinula-no takie alarmy sa ...ale dojdziesz do wprawy:)
nefi jak tam na ktg
Ja jestem zadowolona bo leki dzialaja i moglam dzis spac normalnie:) no i niestety chyba dopada mnie prawdziwe przeziebieni:(a ja od tygodnia i tak ma miodzie i imbirze jestem i co tu jeszcze brac ech, a wczoraj wieczorem kupilismy malej wozek:) w weekend m bedzie rozkladal mebelki hura hura

Ostatnio mam takie napady na pasztet z chrzanem:-)

No ja juz najprawdopodobniej jutro bedzie szykowac kacik z łóżeczkiem:-D

Ewstra za mna tez chodza faworki:-) JAk był tłusty czwartek to ja nie czulam sie na siłąch zeby robić i jadlam paczki. ALe faworki z ogromna checia bym pojadła:-) Tylko nie za bardzo chce mi sie je robic, a moj nie potrafi:/

reklama
nusia moj tez nie umie,ale paczki zrobil, jakies ciasto upiekl co prawda mowie co ma robic i jak i wychodzi mu:)tesciowa jest zdziwiona ale skoro ja mam lezec a mam ochote to on musi sie uczyc.do prasowania go nie moge namowic.
Juz sa listopadowe dziewczyzny szok

Do góry