reklama
nusia181
Fanka BB :)
dzień dobry dziewczynki. ja dopiero wstałam:-) ale u mnie jest godzina do tyłu:-)
wczoraj byłam na wizycie u polskiej ginekolog. wszystko opisałam w dziale wizyty u lekarza. a tu tylko napisze ze mój skarbek jest zdrowy jak rybka i bardzo ruchliwe:-) jestem bardziej spokojna po tym usg i mega szczęśliwa.
Mój mąż był taki szczęśliwy że po wizycie pojechaliśmy do sklepu oglądać butelki, sterylizatory, nianie itp. Nic nie kupiliśmy jeszcze, ale on chciał sobie pooglądać:-)
wczoraj byłam na wizycie u polskiej ginekolog. wszystko opisałam w dziale wizyty u lekarza. a tu tylko napisze ze mój skarbek jest zdrowy jak rybka i bardzo ruchliwe:-) jestem bardziej spokojna po tym usg i mega szczęśliwa.
Mój mąż był taki szczęśliwy że po wizycie pojechaliśmy do sklepu oglądać butelki, sterylizatory, nianie itp. Nic nie kupiliśmy jeszcze, ale on chciał sobie pooglądać:-)
Bozienka24
no normalnie obcy facet nam wlazl do domu i to jeszcze 2 drzwiami od tylu a niezamykamy bo mamy psy i one niewpuszczaja nikogo na podworko wlasnie sie dziwie dlaczego tego goscia wpuscily gosciu kogos szukal byl pijany zostal odpowiednio potraktowany i wyrzucony Masakra jaki gorac ja sie dosslownie rozklejam ale njiech bedzie jak najwiecej ciepelko przynajmniej synek sie wymoczy w basenie a ja poleniu****e troszke w cieni albo nic niebedzie z mojjego lenbiuchowania bo nonsto maz dzwoni ze mam gdzies jechac masakra echhh.Ale wam fajnie idziecie zaniedlugo na wizyte a ja dopiero 15 wrzesnia masakra ale naszczescie jak narazie dzien mi zlatuje szybko wiec moze do 15 zleci
mata, przed ciążą normalne miałam ciśnienie, 120/80. Teraz przy tym 100/70 czuje sie ok, ale przy tym 95/63 już nei za bardzo i do tego takie kołatanie serca czułam.
mata, miska, ja też mam 6 września wizytę :-) i w dodatku to moje urodziny są ;-)
mata, miska, ja też mam 6 września wizytę :-) i w dodatku to moje urodziny są ;-)
Bozienka24
kahaka skonsultuj to z lekarzem nawet rodzinnym bo takie cisnienie niejest dobre.Widze ze na 6 wrzesnia duzo wizyt jest bedziemy czekac na dobre wiesci i zdiecia maluszkow a ktos wczesniej ma wizyte ??
miska271
Kahaka mam tak samo,niestety pogoda tez swoje robi że to ciśnienie się tak zmienia,to na 6 jest nas 3
Bozienka ja tam zawsze wolę drzwi zamknąć na klucz,rożni chodzą,gdyby mi ktoś wszedł chyba zawału bym dostała
dobra czas się zbierać na miasto nie chce mi się po brzydka pogoda i pada ale mam sprawy do załatwienia i musze to zrobić sama
miłego popołudnia
Bozienka ja tam zawsze wolę drzwi zamknąć na klucz,rożni chodzą,gdyby mi ktoś wszedł chyba zawału bym dostała
dobra czas się zbierać na miasto nie chce mi się po brzydka pogoda i pada ale mam sprawy do załatwienia i musze to zrobić sama
miłego popołudnia
Ostatnia edycja:
Mini55
&&&&&
Ja dziś obskoczyłam grzemarki ,ale nic ciekawego nie znalazłam . Nie mogłam się jednak powstrzymać i kupiłam malutką bialutką , cieplutką czapeczkę
Mata ja czytałam na temat fas i nie uznaję picia alkoholu w ciąży , jednak piffko bezalkoholowe Lech popijam . Taka mała ilość alkoholu rozkłada się w żołądku i nie dostaję się do krwioobiegu . Rozmawiałam na ten temat z lekarzem i czytałam w internecie ...
Bożenka ja to bym chyba zawału dostała jak by mi jakiś obcy chłop wlazł do domu
Jeśli chodzi o krew pępowinową to ja nie będę przechowywać
Jutro mam wizytę ... jestem ciekawa co mi tam w brzuszku piszczy
Mata ja czytałam na temat fas i nie uznaję picia alkoholu w ciąży , jednak piffko bezalkoholowe Lech popijam . Taka mała ilość alkoholu rozkłada się w żołądku i nie dostaję się do krwioobiegu . Rozmawiałam na ten temat z lekarzem i czytałam w internecie ...
Bożenka ja to bym chyba zawału dostała jak by mi jakiś obcy chłop wlazł do domu
Jeśli chodzi o krew pępowinową to ja nie będę przechowywać
Jutro mam wizytę ... jestem ciekawa co mi tam w brzuszku piszczy
reklama
niusia161
Zaciekawiona BB
To może ja się wyłamię ;-)2 września idę do diabetologa, 6 września na badania prenatalne a 10 września do ginekologa
Atomowka Czy warto przechowywać krew pępowinową? podałam Ci link do bardzo ciekawego wyjaśnienia o krew pępowinowa.
Atomowka Czy warto przechowywać krew pępowinową? podałam Ci link do bardzo ciekawego wyjaśnienia o krew pępowinowa.
Ostatnia edycja: