reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
dzień dobry dziewczynki. ja dopiero wstałam:-) ale u mnie jest godzina do tyłu:-)
wczoraj byłam na wizycie u polskiej ginekolog. wszystko opisałam w dziale wizyty u lekarza. a tu tylko napisze ze mój skarbek jest zdrowy jak rybka i bardzo ruchliwe:-) jestem bardziej spokojna po tym usg i mega szczęśliwa.
Mój mąż był taki szczęśliwy że po wizycie pojechaliśmy do sklepu oglądać butelki, sterylizatory, nianie itp. Nic nie kupiliśmy jeszcze, ale on chciał sobie pooglądać:-)

no normalnie obcy facet nam wlazl do domu i to jeszcze 2 drzwiami od tylu a niezamykamy bo mamy psy i one niewpuszczaja nikogo na podworko wlasnie sie dziwie dlaczego tego goscia wpuscily gosciu kogos szukal byl pijany zostal odpowiednio potraktowany i wyrzucony :) Masakra jaki gorac ja sie dosslownie rozklejam :( ale njiech bedzie jak najwiecej ciepelko przynajmniej synek sie wymoczy w basenie a ja poleniu****e troszke w cieni albo nic niebedzie z mojjego lenbiuchowania bo nonsto maz dzwoni ze mam gdzies jechac masakra echhh.Ale wam fajnie idziecie zaniedlugo na wizyte a ja dopiero 15 wrzesnia masakra ale naszczescie jak narazie dzien mi zlatuje szybko wiec moze do 15 zleci :)

mata, przed ciążą normalne miałam ciśnienie, 120/80. Teraz przy tym 100/70 czuje sie ok, ale przy tym 95/63 już nei za bardzo i do tego takie kołatanie serca czułam.
mata, miska, ja też mam 6 września wizytę :-) i w dodatku to moje urodziny są ;-)

kahaka skonsultuj to z lekarzem nawet rodzinnym bo takie cisnienie niejest dobre.Widze ze na 6 wrzesnia duzo wizyt jest :) bedziemy czekac na dobre wiesci i zdiecia maluszkow :) a ktos wczesniej ma wizyte ??

Kahaka mam tak samo,niestety pogoda tez swoje robi że to ciśnienie się tak zmienia,to na 6 jest nas 3

Bozienka ja tam zawsze wolę drzwi zamknąć na klucz,rożni chodzą,gdyby mi ktoś wszedł chyba zawału bym dostała

dobra czas się zbierać na miasto nie chce mi się po brzydka pogoda i pada ale mam sprawy do załatwienia i musze to zrobić sama
miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
Ja dziś obskoczyłam grzemarki ,ale nic ciekawego nie znalazłam . Nie mogłam się jednak powstrzymać i kupiłam malutką bialutką , cieplutką czapeczkę :-D

Mata ja czytałam na temat fas i nie uznaję picia alkoholu w ciąży , jednak piffko bezalkoholowe Lech popijam :tak:. Taka mała ilość alkoholu rozkłada się w żołądku i nie dostaję się do krwioobiegu :tak:. Rozmawiałam na ten temat z lekarzem i czytałam w internecie ...

Bożenka
ja to bym chyba zawału dostała jak by mi jakiś obcy chłop wlazł do domu :szok:

Jeśli chodzi o krew pępowinową to ja nie będę przechowywać :no:

Jutro mam wizytę ... jestem ciekawa co mi tam w brzuszku piszczy

reklama
Do góry