reklama
Mini55
&&&&&
Tunia no wiem że miała, tylko czy samoistne ?? czy robili jej coś żeby wywołać akcję ??
No bo pojechała chyba na wywoływanie ?? Tak przynajmniej kojarzę ....
Wczoraj rozmawiałam z kuzynką M która rodziła w stanach i miała wywoływany poród - mówiła że rodziła 36 godzin ale o dziwo chwali sobie wywoływany poród :-) - ale to chyba dlatego że była na znieczuleniu ;-)
No bo pojechała chyba na wywoływanie ?? Tak przynajmniej kojarzę ....
Wczoraj rozmawiałam z kuzynką M która rodziła w stanach i miała wywoływany poród - mówiła że rodziła 36 godzin ale o dziwo chwali sobie wywoływany poród :-) - ale to chyba dlatego że była na znieczuleniu ;-)
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Pewnie z nerwów akcja stanęła... ale może to dobrze, bo miała czas sił nabrać? No i rozwarcie powinno jakies byc i szyja juz przygotowana - więc może pójdzie ekspresem jak u Ivi? Oby...
a ja - ta co stara się nie panikowac - mam schizy, że przenoszę i znów mi będa wywoływać od zera to ja juz chyba wolałabym cesarkę
a ja - ta co stara się nie panikowac - mam schizy, że przenoszę i znów mi będa wywoływać od zera to ja juz chyba wolałabym cesarkę
Ewstra
Fanka BB :)
Patka dzielna badz,kciuki trzymamy
ina faktycznie sie nameczy
Ja kolejna noc do ....przesiedzialam ja i udalo mi sie czuwac bo spaniem tego nie moge nazwac,plakalam i blagalam m by mi jakos pomogl a on biedny nie wiedzial co ma zrobic...no i dzis do szpitala kicam na wizyte
ina faktycznie sie nameczy
Ja kolejna noc do ....przesiedzialam ja i udalo mi sie czuwac bo spaniem tego nie moge nazwac,plakalam i blagalam m by mi jakos pomogl a on biedny nie wiedzial co ma zrobic...no i dzis do szpitala kicam na wizyte
Hej Kobietki - dziekuję za wszystkie odpowiedzi - wczoraj zaczęłam wariować i M mnie z kompa zrzucił....
10-11 będę dzwoniła do doktorka - mam nadzieję, że coś mi powie ciekawego...byle nie szpital - ja już mam ich dość...już by mogła ta moja Kruszynka wyjść - a teraz się martwię o nią coraz bardziej...
Mata - mam to samo...
Biedna Ina...ależ się musi męczyć... oby jak najszybciej jej teraz poszło....
10-11 będę dzwoniła do doktorka - mam nadzieję, że coś mi powie ciekawego...byle nie szpital - ja już mam ich dość...już by mogła ta moja Kruszynka wyjść - a teraz się martwię o nią coraz bardziej...
Mata - mam to samo...
Biedna Ina...ależ się musi męczyć... oby jak najszybciej jej teraz poszło....
reklama
MaMicurina
Fanka BB :)
kurcze ja tez myslalam ze juz Ina urodziła...ale teraz juz pojdzie z gorki:-) i tak za chwilę zapomni co było nieprzyjemne jak Haniule zobaczy