reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
patka bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia ;*

dobranoc odmeldowuje sie ;-) bede po ktg ide dopiero na 12 wiec troszke to potrwa zanim wroce ;-)

Ostatnia edycja:
Patka powodzenia będzie dobrze.

U Iny dalej nic nie wiadomo, ale pewnie już urodziła tylko jest zmęczona to nie dała znać albo Tunia jeszcze kima bo to chyba ona miała kontakt z Iną. A niech kobitki sobie śpią póki mogą.

Angel boski chomik w Twojej sygnaturce, ja też bym teraz utknęła w takiej zjeżdzalni hehe:-D no po prostu WYPAS:tak:

Patka,
powodzenia, kciuki trzymam

Angel,
no chomik super, oj tez bym uutknęła:zawstydzona/y:

Doris,
Ale 20kg daje po kregoslupie jak nic.
a Oskar niech jeszcze u mamy pofika w brzuchu, jak przeprowadzka, jakieś postepy

U nas dzis leje, nic tylko się upic, dobrze, ze plan dnia mam:
-wkuwanie hiszpańskiego do egzaminu
-wizyta na plotki sąsiadki z mała 2miesieczna corcia
-kosmetyczki, bo do stop nie dosiegam, a porządek trzeba zzrobić
-ogarnąć domek z balaganu

Milego dnia dziewczyny

Hej dziewczynki:-)

Inamorate strasznie sie meczy caly czas pisze ze chce do domu wcale jej sie nie dziwie wszystko stanelo w miejscu.....
I ja myslalam ze jak juz wstane dzisiaj to juz bedzie po wszystkim i pokaze Wam mala Hanie a tu klops...

U mnie noc nawet nawet nie budzilam sie za czesto i chyba sie nawet wyspalam:-)

patka trzymam kciuki:-)

Witam!

Patka kciuki zacisnięte, będzie dobrze!

Jej ale męczą Inę... No i Hanię, bo to dla niej też wysiłek... dziwne, że wczoraj nie podpięli oxy.. Mam nadzieję, że chociaż coś pospała w nocy, bo dziś będzie niezła jazda... no ale będzie mieć w końcu córeczke przy sobie :tak:

Super, że Pere z synkiem do domku wraca - widocznie wszystko juz ok :-)

Renia niketóre pielęgniarki czy położne to po prostu chyba mineły się z powołaniem, ale naprawde trzeba miec pecha, żeby chociaż na jedną ludzką nie trafić ;-) dobrze, że są własnie nieliczne te, które przykładają się do pracy :tak:

a u nas wygwizdowie dziś :baffled: dobrze, że blisko mamy do przedszkola - z rana chociaż sie dotleniłam ;-) wczoraj kilka skurczy miałam wieczorem, rano też jedne konkretniejszy... chyba może jednak skończę dziś to co musze zrobic przed narodzinami maluszka - bo jeszcze gotowy psikusa zrobić ;-)

reklama
Patka trzymam za Was kciuki :tak:

Tunia co z inamorate ?? Ja myślałam że ona jest już na oksy a dopiero dziś rano jej podłączyli ?? Czyli co akcja zaczęła się samoistnie czy jej inaczej wywoływali ?? :confused::confused::confused:

Renia Ja rozmawiałam z położną która zachęcała mnie do pisania planu porodowego - taką prawdziwą z powołania , która idzie z postępem :-) Te które się śmieją z pacjentek to zazwyczaj wypalone zawodowo rutyniary ;-) Fajnie że Ci się udało trafić na odpowiednią :-)

Perelandra cudowne wieści :-) Mam nadzieję że już szykujecie się do domku :tak:

Ja dziś czekam na koleżankę , Tylko pomysłu na obiad brak :-( Została mi z wczoraj wołowina kangurzycy - ale nie mam pojęcia jaką zupkę ugotować - chyba kupię mrożonkę :-D

Do góry