reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

WItam sie wieczornie

mata- kow ja tez juz nie wiem jak mam siedziec, leżeć czy stać. Wszytkie pozycje nie wygodne........

Inamorate
- powodzenia jutro i czekamy na Hanusie:-)

Kasiulka0 powodzenia z oxy jutro

Atomówka- ale zazdroszcze ci tej kąpieli. Ja odkad w ciąży jestem...tylko prysznic

A mnie cos tam w podbrzuszu kreci, ni to boli ale jakos dziwnie... w czasie okresu tez tak mialam...... jutro wizyta w szpiatlu, ale i tak nie beda zagladac, choc do jednej kolezanki zajrzeli a do drugiej juz nie.....co lekarz to obyczaj.... w razie czego trzeba sie doprowadzić do ładu:-) ale to chyba rano zrobię, bo dzis juz nie mam siły na gimnastyke

reklama
Kurcze przeczytałam teraz o IVi jezu ale jej zazdroszczę tak szybkiego porodu ( no nie mówiąc o tych 3 dniach czekania ) ale żeby skurcze na oxy mieć 2-3h !to cud! jak to wszystko na każdego inaczej działa!

u mnie żadnych nowości nie ma, byłam dziś pół dnia na zabiegach upiększających i goleniu wszystkiego :) więc mogę rodzić :) jutro rano ktg to zobaczę co się dzieje - pewnie jutro nic! a dziś kuje strasznie dól od środka aż mnie czasem zgina w pół.

Uff sie nagadalam z siostra na skype ;-)
Teraz dokanczam paczke wafelkow :zawstydzona/y: od rana makabra :zawstydzona/y: i młode moje sie tak wygina, że -> :szok:
Od dawna jednak zanych pobolewan konkretniejszych nie bylo, czasem tylko napiera na szyjke , ze az zgina..

Ciekawe kiedy sie wykluje no ciekawe..
Jeszcze 2 godzinki na meza czekania, ysh :confused2:

Witam się wieczornie.

Kciuki za wszystkie dziewuszki sypiemy się pomalutku.

Mnie tak jak rano brzuch bolał tak boli cały czas, a synek to tak się wygina, że brzuch ma aż nienaturalne kształty jakby mnie wykręcało SZOK.

Teraz idę spróbować pospać oby się udało, jak nie to jeszcze się pewnie odezwę na nocnej zmianie.

Oj jopal czekamy juz tez z tova na małego Edzia :-) Lada moment!

Pinula sie pojawila w innym watku, ale nic nie pisze wiec chyba u niej spokoj...

Dzien dobry kobitki :cool2:
Ha jestem pierwsza:-D:-D:-D:-D

mata, Manta i nie kojarze wiecej Mart tutaj u Nas ze mna chyba sa 3 :-)nie wiem czy dzisiaj obchodzcie bo ja tak dlatego skladam Wam zyczenia z okazji imienin:-)duzo zdrowka przedewszystkim szybkich i łatwych porodow no i zdrowych maluszkow:-)cmok cmok:-)
A to dla Was:-D
Zobacz załącznik 439758

Wczoraj mialam sympatyczne klucie w szyjce:-)i chyba pare skurczy:-)
nusia nie jestes sama ja tez od kad w ciazy jestem tylko prysznic z kapieli zrezygnowalam wogole, ale marzy mi sie wlasnie taka z pianka:-D

reklama
No dzisiaj sie wyspalam. Tata sie nade mna zlitował i uratował mi życie ech. W nocy do apteki pojechał po manti ale mi sie dobrze po tym spało a 2 dni mnie zgaga męczyła i nic nie mogłam jeść. Dzisiaj żyje ale za to jestem mega głodna chyba zjem konia z kopytami.

Tunia wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!!

Do góry